Ervaring met Fast en Furious

Ervaring met Fast en Furious
Door Fast&Furious Scooters
19622 keer bekeken
Tags: Scooterwinkel Nederland

Uiteraard doen wij er alles aan om je ervaring met Fast en Furious scooter zo positief mogelijk te houden. Echter willen je wel laten weten dat ook wij afhankelijk zijn van onze leveranciers en hun voorraadbeheer, en we een verhuizing achter de rug hebben die meer impact heeft gehad dan we zelf hadden verwacht.

Dit jaar minder positieve geluiden

In het verleden hebben wij weinig last gehad van klachten, want levertijden waren in 9 van de 10 gevallen zoals ze beschreven waren op internet. Onze leveranciers hadden namelijk voldoende voorraad en konden ze daardoor ook snel leveren. Sinds dit jaar is de Euro4 emissienorm ingevoerd waardoor veel fabrikanten de scooters moesten ombouwen, of zelfs moesten voorzien van een nieuw motorblok. Dit heeft gezorgt voor vertragingen omdat de vraag groter was dan het aantal dat zij konden leveren.

Daarnaast is de voorraadbeheer hierdoor ook beïnvloed want de voorraad aan Euro2 en Euro4 modellen werd op een bult gegooid. Het gevolg is dat er onjuiste levertijden doorgegeven werden en dat klanten langer op hun scooter moest wachten dan gepland.

Wegens de zomerdrukte en de verhuizing, welke achteraf gezien op een zeer ongelukkig moment was gepland, is er ook het een en ander niet goed gegaan. Denk bijvoorbeeld aan communicatie met onze klanten. Hiervoor willen we nogmaals onze welgemeende excuses uiten. We goed begrijpen goed dat je gewoon zo snel mogelijk van je nieuwe aankoop wilt genieten, wat je natuurlijk ook verdient!

euro4-voorraad-verhuizing

 

Problemen nu opgelost

Gelukkig hebben de fabrikanten een flinke inhaalslag kunnen maken, en is het voorraad systeem weer up-to-date. Ook bij ons intern zijn verschillende processen verbeterd en geoptimaliseerd. Hierdoor verwachten wij dat de eerdere hinder nu volledig tot het verleden behoort.

Gratis slot

Zolang de voorraad strekt ontvang je bij een aanbetaling van IDeal en creditcard betaling een GRATIS ART3 SLOT t.w.v. 59,00 Euro.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.