Riva Sport S EURO2 en EURO4 50cc 4-takt

Riva Sport S EURO2 en EURO4 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
6107 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Riva Sport S EURO2 en EURO4

De Riva Sport S is een compacte scooter voor een ongekend lage prijs. Het merk Riva heeft de Riva in zowel een 25km als 45km uitvoering op de markt gebracht. Met andere woorden dus als brom- en als snorscooter. De Riva Sport S heeft een sportief karakter en is in 4 kleuren te verkrijgen waaronder glanzend rood, mat blauw, mat zilver en mat grijs

LET OP DIT IS 2019 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Het uiterlijk

Aan de voorzijde heeft de Riva Sport S een rechthoekige koplamp, een horizontale luchtinlaat en witte knipperlichten. De wielen zijn zowel bij de rode als mat grijze uitvoering zwart van kleur. Er zijn een aantal retro details opgenomen in het ontwerp van deze scooter. Zo zijn de kappen onder het zadelgedeelte voorzien van retro rondingen die je ook bij de befaamde Vespa tegenkomt. De Vespa is, voor degene die dat niet weten, de grondlegger van het traditionele retro model. Ook de rechthoekige koplamp is een retro element. Aan de achterkant bevind zich een groot achterlicht welke voorzien is van een chromen rand. Op het stuur bevind zich een groot overzichtelijk instrumentenpaneel welke tevens voorzien is van chromen details.

Een praktische scooter

Het instrumentenpaneel beschikt over een snelheidsmeter. Brandstofmeter en accumeter. Daarnaast zijn er indicatoren aanwezig voor de verlichting en richtingaanwijzers. De Riva Sport S is een praktische scooter. Hij is bijzonder wendbaar en laat zich makkelijk besturen. Onder het stuur is tevens een tassenhaak aanwezig.

Leuke features van de Riva Sport S

Op deze zit de passagier achterop ook extra royaal dankzij de luxe uitklapbare zijsteps. In plaats van je voeten te plaatsen op de treeplank kun je eenvoudig de steps uitklappen en in gebruik nemen. Heb je de steps niet nodig? Klap ze dan eenvoudig weer in.

Een andere leuke feature aan deze scooter is dat er een slotoog aanwezig is. Heb je een kabelslot of beugelslot dan kun je dit oog gebruiken om je slot doorheen te halen. Het oog is aan het frame gelast en daardoor kun je jouw scooter nog beter op slot zetten.

Als klap op de vuurpijl is er een 12 volt aansluiting aanwezig. Deze aansluiting bevind zich in het dashboard kastje en maakt het mogelijk om diverse apparatuur aan te sluiten. Wil je een smartfoon opladen of navigatiesysteem aansluiten, gebruik dan deze aansluiting.

Diefstal preventie

Een leuk detail aan de Riva Sport S is dat deze ook voorzien is van extra veiligheid. Het contactslot is namelijk voorzien van een extra beveiliging welke met de achterkant van de sleutel kan worden geactiveerd. Hierdoor wordt het contactslot beschermt tegen diefstal.

Verschil met de AGM VX50S en Vespelini S

Wellicht was het je al opgevallen dat de AGM VX50S en de Vespelini S in qua uiterlijk de zelfde scooters zijn. Het kleine verschil tussen de AGM VX50S en Vespelini S is dat ze niet beschikken over een 12volt aansluiting om een mobiel mee op te laden, een slotoog als extra diefstalpreventie en de uitklapbare zijsteps. De AGM VX50 lijkt veel op de AGM VX50 met de S erachter, maar heeft dan een ronde koplamp in plaats van een rechthoekige. De Riva Sport S is dus een completere scooter voor hetzelfde geld, of nog minder geld!

Algemene kenmerken

De Riva Sport S weegt 91kg en is voorzien van een 4 takt verbrandingsmotor. Aan de voorzijde is een remschijf aanwezig en aan der achterkant een trommelrem. De wielen zijn 10 inch groot en de Riva Sport S beschikt over een elektrische- en kickstart. De ruime tank biedt een capaciteit van 6,5 liter brandstof.

Technische (scooter) specificaties  Riva Sport S 50cc 4-takt EURO2 en EURO4

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 10 inch
Achterband - 10 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
Verbruik - 1L : 50 km
Tankinhoud - 6,5 Liters
Gewicht - 84 Kilo
Elektrische start

BTC Riva Sport S kopen

Wil je de BTC Riva Sport S scooter kopen dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de scherpste internetprijs waardoor je veel geld bespaart. Er zijn diverse accessoires te koop welke je meteen kunt laten monteren. Denk hierbij aan bagagerekjes, winschermen en koffers. Woon je niet in de buurt van Alphen a/d Rijn en kun je de scooter niet zelf ophalen dan kun je gebruik maken van onze uitstekende bezorgservice. Bezorgen kost slechts 49,95 Euro!
 

Riva Sport S leasen

Wil je liever de BTC Riva Sport S leasen? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Het voordeel van leasen is dat je geen aanbetaling hoeft te doen en elke maand een klein bedrag betaald voor een maximale looptijd van 72 maanden. Vanaf 18,- Euro per maand is deze scooter meteen van jou! Een leuk weetje is dat je ook de accessoires en upgrades gewoon kun mee leasen. Een helm bijvoorbeeld kun je ook in termijnen betalen samen met de scooter.

De Riva Sport S is vervangen door de Fast Riva Sport een van de scooter van het huismerk van Fast Furious scooters.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.