De scooter specialist van Nederland viert 10 jarig jubileum

De scooter specialist van Nederland viert 10 jarig jubileum
Door Fast&Furious Scooters
13085 keer bekeken
Tags: Scooterwinkel Nederland

De scooter specialist van Nederland viert 10 jarig jubileum

Fast Furious scooters bestaat 10 jaar. De scooterwinkel uit Alphen a/d Rijn is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste scooteraanbieders in Nederland. Met meer dan 12.000 verkochte scooters, een up-to-date showroom en online webshop bedient Fast Furious scooters alle scooter liefhebbers in Nederland en mag zich met recht kronen tot dé scooterspecialist van Nederland.

Van hobby naar…Fast-Furious-scootershop

10 jaar geleden begon Fast Furious scooters met de verkoop van scooters vanuit een oud pand in de binnenstad van Alphen a/d Rijn. Wat als hobby begon, groeide al snel uit tot een serieuze business. Door het zakelijk inzicht en ondernemingsinstinct van een Alphense ondernemer groeide het bedrijf in korte tijd uit haar voegen. Door het succes verhuisde Fast Furious scooters noodgedwongen naar een groter pand op het industrieterrein aan de Rijnhaven. Daarnaast breidde men succesvol uit met een online webwinkel waarbij de verkoopresultaten in één jaar tijd zijn verdubbeld!

10 jarig bestaan

Voor het 10-jarig jubileum heeft Fast Furious scooters een aantal acties voor haar klanten in petto. Zo loopt er een Facebook actie waarbij men extra korting ontvangt, wanneer je een online aankoop betaalt met Ideal dan ontvang je een gratis Art 3 anti/diefstalslot. Ook biedt men 50% korting aan op de bezorgkosten van scooters in heel Nederland.

Service en kwaliteit

D Postma en U Ozen , oprichters van Fast Furious scooters, ziet de toekomst positief tegemoet: “Wij werken elke dag aan het verbeteren van onze website, we kijken kritisch naar ons assortiment en zorgen ervoor dat de service naar de klant altijd optimaal is. Ook in deze tijd zien wij kansen om Fast Furious scooters verder uit te bouwen en onze positie te verstevigen. Door scherp in te kopen biedt Fast Furious scooters altijd de goedkoopste prijs!

Daarnaast wordt er continue gewerkt aan de website, waardoor klanten straks nog eenvoudiger hun favoriete scooters kunnen kopen. Ook willen we scooterliefhebbers meer inspiratie bieden, want scooter rijden moet voor iedereen toegankelijk zijn!”.

Over Fast Furious scooters

Fast Furious scooters biedt met een ruime showroom en online winkel diverse topmerken aan. Naast de bekende A-klasse scootermerken zoals Aprilia, Yamaha en Vespa biedt men ook diverse goedkopere B-klasse merken. Daarnaast biedt men een ruim assortiment brommers en tweedehands modellen.

Meer informatie: https://www.fastfuriousscooters.nl/

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.