Sym en Peugeot komen met nieuwe kleuren 2019

Sym en Peugeot komen met nieuwe kleuren 2019
Door Fast&Furious Scooters
14991 keer bekeken
Tags: Nieuwe brommer kopen

Sym en Peugeot komen met nieuwe kleuren

Ook fabrikant Peugeot en Sym komen met nieuwe kleuren. Onlangs heeft fabrikant Piaggio al bekend gemaakt met nieuwe kleuren te komen. De kleur van een scooter wordt steeds belangrijker. Naast het model is ook de kleur een mode item geworden. Vooral de matte kleuren lijken steeds meer in trek te zijn, en daar spelen de fabrikanten handig op in.

Nieuwe modellen en nieuwe kleuren

Peugeot en Sym hebben naast een aantal nieuwe modellen die ze recentelijk hebben uitgebracht, ook een boel kleuren aan hun gamma toegevoegd. Vooral matte kleuren en kleuren die je niet veel ziet, zijn toegevoegd aan het assortiment. Denk hierbij ‘Deep ocean blue’, ‘Satin cherry red’, en ‘bronze.

Peugeot scooters

De Peugeot scooters die er een kleurtje bij hebben gekregen zijn de Django, Kisbee, Speedfight 4, en Tweet. Aan het model hoeft Peugeot niets te veranderen want ze zijn stuk voor stuk bijzonder mooi. Om ze te updaten en met de tijd mee te laten gaan is een nieuwe kleur al voldoende. De Django, de eigentijdse retro scooter, krijgt 3 bijzondere kleuren erbij, namelijk Satin cherry red en Deep ocean blue. De Kisbee Basic krijgt de kleuren black (zwart), orange (oranje), en Deep ocean blue (oceaan blauw) erbij. De Speedfight 4 Total, de meest sportieve scooter aller tijden, is straks ook verkrijgbaar in matt black (mat zwart). Tot slot krijgt de Tweet ook een nieuw kleurtje en dat is de kleur bronze (brons).

peugeot-speedfight-sym-orbit

Sym scooters

De Sym scooters die voorzien zijn van een nieuwe kleur, zijn de Crox, Fiddle 2, Fiddle 3, Jet 14, Mio, Orbit 2, Symphony ST. De Jet 14 is een nieuw model in de range en lijkt qua vormgeving meer op een motorscooter dan op een brom- of snorscooter. Vooral op de openbare weg voel je je een stuk veiliger op dit model.

De Crox is zometeen verkrijgbaar in een red/black uitvoering wat hem extra sportief maakt. De Fiddle 2 en 3 kun je straks kopen in de kleur steel blue (staal blauw). De Jet 14 komt in de kleur matt brown (mat bruin). De Mio krijgt er 2 nieuwe kleuren bij, namelijk matt black (mat zwart) en white/black (zwart/wit). De Orbit 2 krijgt mat silver als nieuwe toegevoegde kleur, en de Symphony ST de kleur mat silver grey (mat zilver/grijs).

peugeot-sym-kleuren-2019-collectie

Peugeot of Sym scooter kopen

Alle bovenstaande scooters kun je bij Fast en Furious kopen. Wij zijn een van de eerste die de nieuwe kleuren in het assortiment hebben. Wat ook leuk is, is dat je bij ons uit heel veel opties en accessoires kunt kiezen welke wij gratis monteren. De montagekosten berekenen wij dus niet!

Kopen op afbetaling kun je ook in onze online shop regelen. Per maand betalen is dus geen enkel probleem. Bij iedere scooter zie je meteen wat hij per maand zou kosten. Heb je nog een helm of scooterverzekering nodig, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.