Sym Symply 50cc 4-takt

Sym Symply 50cc 4-takt
Door Fast&Furious Scooters
14146 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Sym Symply

De naam Symply geeft perfect weer wat deze scooter is: eenvoudig, geen franjes, hij doet wat hij moet doen. De Sym Symply scooter bestaat in een 45km versie. Maar als je echt geen helm wil dragen, bestaat hij ook in een 25km versie. De modellen wit, zilver en zwart blijven overheersen. Ook andere, fellere kleuren zijn verkrijgbaar: klassieke of jonge uitstraling dus.

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Sym Symply scooter

Het fijne, smalle design, samen met het lichte gewicht maakt de Sym Symply heel wendbaar. De motor is zowel krachtig als betrouwbaar, wat hem sportief en pittig maakt. Qua uiterlijk zweeft hij ergens tussen de oorspronkelijke scooters en de meer modernere modellen: hij heeft van beide elementen meegekregen van de maker Sym scooters. De vrij platte voetplaat, het kleine spatbord boven het voorwiel en het stuur ogen klassiek. De gestroomlijnde achterkant oogt dan weer sportiever. Hij is voor alle publiek geschikt, en voor alle dagdagelijks gebruik.


Sym Symply scooter accessoires

Voor deze leuke scooter kan je een aantal accessoires verkrijgen, die je comfort nog verhogen. Zo zijn er de koffers in verschillende maten. Ook een ruggensteun met koffer is beschikbaar. Zelfs hand covers en verwarmde handgrepen zorgen ervoor dat er ook in de winter kan gereden worden. Een windscherm geeft jou nog extra bescherming. Een regenhoes en een boa slot verhogen jouw zorg voor je voertuig.


Sym Symply kopen

Wat de prijs betreft, zit je ook goed. In vergelijking met zijn soortgenoten, zit de Sym Symply scooter aan de lagere kant. Zijn onderhoudskosten zijn ook laag. Nogmaals bevestigt dit dat hij ook al mikt op jong publiek. We mogen samenvatten dat de Sym Symply scooter dagelijks een budgetvriendelijk, betrouwbaar vervoermiddel is voor jong en oud. Deze scooter staat garant voor uren rijplezier! En je zult zeker geen spijt krijgen als een Symply scooter koop

Technische (scooter) specificaties Sym Symply 50

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 5,2 Liters
Gewicht - 99 Kilo
Elektrische start
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.