Wij gaan verhuizen per 1 november 2019

Wij gaan verhuizen per 1 november 2019
Door Fast&Furious Scooters
22762 keer bekeken
Tags: Scooterwinkel Nederland

Wij gaan verhuizen, en wel per 1 november! Ons nieuwe adres wordt de koperweg 21 in Alphen aan den Rijn. Voor wie eerder al eens voor een servicebeurt of reparatie langskwam, je hoeft niet veel verder te rijden, want wij zitten straks slechts 4km verderop.

Waarom wij gaan verhuizen?

Fast en Furious scooters is de afgelopen jaren flink gegroeid, en uitgegroeid tot de grootste scooter specialist van Nederland! Dat betekent dat we te groot zijn geworden voor ons huidige bedrijfspand. Het goede nieuws is dat wij in onze nieuwe locatie een grotere showroom krijgen, een grotere werkplaats, en meer kantoorruimte. Op die manier kunnen wij nog meer service verlenen.

Grotere en luxere showroom

Zodra wij straks een grotere en luxere showroom krijgen, kan je je ogen nog meer uitkijken dan voorheen! Naast scooters, e-scooters, schakelbrommers, scootmobielen, en andere tweewielers en 3-wielers, zijn wij ook onze custom lijn aan het uitbreiden. Dat betekent dat je straks ook zeer speciale en spectaculaire scooter modellen bij ons kunt bewonderen!

Chique werkplaats

Ook de werkplaats is niet alleen een stuk groter, maar voldoet ook volledige aan alle strenge milieueisen die tegenwoordig worden gesteld. Zo hebben wij nog meer plek om scooters te repareren, te servicen, en om te bouwen. In onze nieuwe werkplaats kunnen straks nog meer custom scooters gebouwd op bestelling! Natuurlijk ben je welkom om ze te komen bewonderen. Een aantal modellen zullen wij tentoonstellen in de gloednieuwe showroom.

Nieuwe focus

We gaan ons nog meer focussen op e-scooters, custom scooters, 3-wiel scooters, en scootmobielen, om zo een volledig aanbod te creëren. Scootmobielen als voorbeeld kunnen bij ons volledig naar de wens van de klant worden aangepast. Concreet betekent dit dat wij hem aan kunnen passen aan jouw beperking. Zo maken wij iedereen mobiel!

Ook zit er vooruitgang in onze elektrische scooters, want wij hebben inmiddels verschillende accu pakketten waardoor je een hoop extra kilometers kunt rijden. Voorheen was dat voornamelijk de beperkende factor, maar daar zit nu ook verandering in! Op de website vind je al verschillende modellen waarbij je het accu pakket kunt upgraden.

Mogelijk wat lastiger bereikbaar

Aangezien onze telefooncentrale ook moet meeverhuizen, kan het dus gebeuren dat je ons rond de verhuisdatum tijdelijk slecht telefonisch kunt bereiken. Wij raden je aan om dringende vragen dan ook op de mail te zetten. Deze zullen wij uiteraard zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Houd ons blog in de gaten

Houd ons blog in de gaten voor de laatste nieuwtjes! Benieuwd hoe het staat met onze huidige collectie aan custom scooters? Neem dan alvast een kijkje bij ons custom Vespa Sprint’s of bij onze custom Piaggio Zip SP’s.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.