Verschillende kleuren Kymco scooters

Verschillende kleuren Kymco scooters
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 17-02-2016 UPDATE 15-05-2023 om 21:53:21
12832 keer bekeken
Tags: Nieuwe brommer kopen

De Kymco scooters zoals de Kymco People S en de Kymco Vitality waren al in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kon je de Kymco Vitality nu al in twee verschillende kleuren krijgen, zoals in het zwart, en de opvallende gouden kleur. De Kymco People S was zelfs al in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de matte kleuren als mat zwart en mat grijs, was deze ook leverbaar in de opvallende gouden kleur, en in het zwart. Ook kon je de Kymco People S al kopen in de mooie bruine kleur, welke een meer zakelijke uitstraling heeft. Daar is nu zowel voor de Kymco Vitality als de Kymco People S een prachtige nieuwe kleur bij gekomen! Met trots kunnen wij mede delen dat de Kymco Vitality en de Kymco People S vanaf nu ook verkrijgbaar zijn in de kleur "deep ocean blue". Natuurlijk kun je zowel de Kymco People S als de Kymco Vitality bij ons in de showroom komen bekijken en een proefrit komen maken. Wacht niet langer en kom vandaag nog bij ons langs in Aphen aan den Rijn aan de Rijnhavenkade 8!

De nieuwe kleur: Deep ocean blue!

Na het ongekende succes van de Kymco Vitality en de Kymco People S is er besloten deze gewilde scooters nu ook uit te brengen in de kleur deep ocean blue. Dit is een prachtige donkere, diepe kleur blauw waardoor de Kymco scooters een flitsende sportieve uitstraling hebben gekregen. Hierdoor zijn de Kymco scooters voor een nog breder publiek toegankelijk geworden.

Bestel nu jouw eigen Kymco scooter

Bij Fast & Furious kun je de Kymco scooter van jouw keuze niet alleen in de showroom komen bekijken, maar je kunt deze ook direct via onze webshop bestellen. Bekijk nu zelf de verschillende kleuren waaronder deep ocean blue en maak je keuze! Verder kun je de scooter natuurlijk ook leasen, wat het nog gemakkelijker maakt om zo snel mogelijk te kunnen genieten van jouw nieuwe Kymco scooter.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.