Nieuwe Vespa 2020 modellen

Nieuwe Vespa 2020 modellen
Door Fast&Furious Scooters
26853 keer bekeken
Tags: Vespa scooters

Vespa komt in 2020 met nieuwe modellen! Zowel de 50cc categorie als 125cc en 300cc krijgen er een paar exclusieve limited modellen bij. De nieuwe Vespa 2020 modellen luisteren naar de naam “Racing Sixties”, “Sean Wotherspoon”, en “RED Edition”. Zo is de Primavera RED Edition erbij bijgekomen en de Primavera Sean Wotherspoon. Voor de GTS300 en de Sprint is dat de Racing Sixties.

Racing Sixties - Vespa Sprint & GTS300

Zowel de GTS300 als de Vespa Sprint komen als ‘Racing Sixties’ editie. Van de Sprint kun je een 50cc snorscooter/bromscooter kopen, en een 125cc motorscooter uitvoering welke je met een motorrijbewijs A1 mag besturen.

De GTS300 en de Vespa Sprint Racing Sixties zijn er in 2 uitvoeringen, namelijk een groene scooter met een gele streep en een witte scooter met een rode streep. Ze hebben mat zwarte details en goudkleurige velgen, wat karakteristieke kenmerken zijn uit de jaren 60 van de vorige eeuw. De mat zwarte details komen we tegen rond de kenmerkende rechthoekige Sprint koplamp, het achterlicht, rond het instrumentenpaneel, op de uitlaat, en de sierstrips aan de zijkant van de scooter die normaal chroomkleurig zijn.

Zowel de Vespa Sprint Racing Sixties (50cc/125cc) als de GTS 300 Racing Sixties zijn uitgevoerd met een gloednieuw zadel. Het zadel voelt fluweelzacht aan en is afgewerkt met een contrasterende stiksel in ‘Artisan’ stijl.

De 50cc Sprints racing-sixties worden geleverd met een hagelnieuw E4 i-get motorblok, uiteraard voorzien van injectie en 3 kleppen.

vespa-sprint-racing-sixties-2020-model

Nieuwe Vespa Primavera 2020 modellen

De nieuwe 2020 Primavera van Vespa komt er in 2 modellen, namelijk de RED Edition en de Sean Wotherspoon. De Sean Wotherspoon kun je kopen als 50cc bromscooter (45) en als 125cc motorscooter, waarbij een rijbewijs A1 volstaat. De Vespa Primavera RED Edition komt er alleen in 50cc uitvoering waarbij je zowel het bromscooter als snorscooter model kunt kopen.

2020 RED Edition

De Vespa Primavera RED Edition is heel speciaal. Hij is namelijk compleet in het rood uitgevoerd. Zelfs het zadel en de velgen zijn rood van kleur. De sportvelgen hebben een gepolijste velgrand wat haarfijn aansluit bij de andere chromen details welke in combinatie met de glans rode kleur er nog meer uitspringen. Wie op zoek is naar een bijzondere 50cc brom- of snorscooter in het rood moet absoluut de RED Edition kopen van Vespa.

vespa-primavera-2020-model-red-edition

Vespa Primavera Sean Wotherspoon

De Vespa Primavera Sean Wotherspoon is ook een nieuw 2020 Vespa model, en wel een heel bijzondere. Het schoenenmerk Nike heeft een aantal kunstenaars een design laten maken voor een Nike Air Max model waarbij het publiek mocht stemmen welke zij het mooiste vonden. Sean Wotherspoon won met zijn design. Vespa heeft deze kunstenaar gevraagd om een ontwerp te maken voor de 2020 Primavera en het resultaat zie je in de afbeelding hieronder.

Deze special edition scooter heeft een zeer fraai uiterlijk gekregen door de vele kleuren en opvallende details. Zo beschikt hij over witte velgen met logo’s, een chique zadel en een voordrager. Een echte special!

vespa-primavera-2020-sean-wotherspoon-model

2020 model Vespa kopen

Bij ons kun je nu de nieuwe Vespa modellen pre-orderen. Zo ben jij een van de eerste in Nederland die op een hagelnieuw 2020 Vespa model kan rijden! Kopen kan bij ons ook op afbetaling (leasen). Voor een paar tientjes in de maand kan ook jij een Vespa scooter rijden!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.