Vespa / Piaggio komt met nieuwe kleuren 2019

Vespa / Piaggio komt met nieuwe kleuren 2019
Door Fast&Furious Scooters
19347 keer bekeken
Tags: Nieuwe brommer kopen

Piaggio komt met nieuwe kleuren

Piaggio, onder andere de fabrikant van de Vespa, komt weer met een prachtig kleurengamma in 2019. De Piaggio scooters die in nieuwe kleuren geleverd gaan worden zijn de Zip S, de Liberty, de Primavera, en de Sprint. Dat het merk met zijn tijd meegaat is een ding dat zeker is. De Italiaanse scooterbouwer is een ware trendsetter en modebewust. Niet voor niets klonen veel Chinese merken de modellen want gevoel voor stijl hebben de Italianen wel!

Matte kleuren zijn in

De laatste tijd zien we steeds meer scootermodellen voorbij komen in matte kleuren. Mat is de tegenhanger van glans, en dat geeft de meeste scooters een chique en moderne uitstraling mee. De matte kleur staat op nagenoeg iedere scooter goed.

piaggio-zip-liberty

Piaggio Zip S en Liberty

De nieuwe Zip S 2019 is straks in het matgrijs en matzwart verkrijgbaar. De Zip is een van de populairste scooters op dit moment vanwege zijn looks, rijeigenschappen, en prijs. Het  Zip model bestaat al vele jaren en heeft al verschillende facelifts ondergaan. Vanaf de eerste dag dat hij op de markt kwam, was het al een succesnummer. Hij is namelijk lekker compact, wendbaar en bijzonder betrouwbaar.

De Piaggio Liberty is straks in de kleur beige en zwart verkrijgbaar. De Liberty Sport, de sportieve uitvoering, komt in de kleur mat zwart. Wat de Liberty bijzonder maakt zijn de grote wielen en zijn volwassen uitstraling. Piaggio richt zich met dit model op de iets oudere bestuurder. Zeker wanneer je langere afstanden wilt gaan maken moet je deze scooter kopen.

vespa-sprint-primavera-2019

Vespa Primavera modellen

Je kunt de Vespa Primavera kopen in een normale uitvoering, een Sport, een Touring, en in de Yacht Club uitvoering. De normale Primavera komt in de kleur lichtgroen. Een bijzondere kleur voor een bijzondere retro scooter. De sportieve versie genaamd de Sport wordt verkrijgbaar in een beige kleur.

De Vespa Primavera Touring is een luxe uitgerust pakezel die voorzien is van een voor- en achterdrager, en een windscherm. Luxer en completer dus. Wanneer je deze attributen los koopt bent je duurder uit dan wanneer je de Touring koopt. Een goede deal dus. De Touring wordt verkrijgbaar in de kleur donkergroen welke hem erg mooi staat.

De Primavera Yacht Club is een van de nieuwste Special Edition scooters van dit merk. Deze kenmerkt zich door zijn ‘Yacht’ kleurstelling waarbij de kleuren wit en blauw de boventoon voeren. De Yacht Club wordt in beperkte oplage gemaakt dus wacht niet te lang met beslissen!

Sprint en Sprint Sport

De Vespa Sprint is de befaamde Vespa scooter met een rechthoekige koplamp. De Primavera herken je weer aan de ronde koplamp. Ook de Sprint en de Sprint Sport komen in nieuwe kleuren. Voor de standaard Sprint is dat de kleur geel en voor de Sprint Sport is dat de kleur mat blauw.

Piaggio scooter kopen

Bij Fast en Furious scooters ben je aan het juiste adres voor een nieuwe scooter. Je kunt deze online bestellen, direct aankleden met verschillende accessoires, en thuis laten bezorgen of afhalen bij een van onze vestigingen. Kopen op afbetalen (leasen) is ook mogelijk. Je betaalt dan in maandelijkse termijnen het bedrag af waarbij je meteen de eigenaar bent. Bij iedere scooter zie je hoeveel dat je per maand kost. Ook het leasen kun je direct op de site regelen!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.