Vespa Primavera 2014

Vespa Primavera 2014
Door Fast&Furious Scooters
13513 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Vespa Primavera

Iedereen die van scooters houdt, kent het merk Vespa. Het tijdloze ontwerp trekt meestal veel bekijks. De Vespa Primavera is na 45 jaar terug van weggeweest!

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Vespa Primavera = kameleon

Op dit moment is er zowel een 2014- als 2015-model verkrijgbaar. Significant verschil: de 2014-variant heeft geen gespoten binnenkappen en het 2015-model heeft dit wel degelijk. Tevens is er een Touring-variant van deze prachtscooter. Dit is de meest luxe uitvoering. Extra’s aan dit model zijn o.a.: een voorrekje, een achterdrager en een windscherm (officieel zilver, maar wij kunnen hem ook in een andere kleur leveren). De Touring heeft uiteraard ook meegespoten binnenkappen. Typisch leuk Vespa-detail: deze binnenkappen zijn afgewerkt met rubber strips voor een betere grip. De Vespa Primavera 2014 4-takt is als 4-klepper (brommer), of 2-klepper (snorfiets) verkrijgbaar.

Kwaliteit

De Vespa Primavera heeft net als de Vespa Sprint de kwaliteit welke je mag verwachten van dit merk. Deze onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid en de degelijkheid van de onderdelen. Neem de remleiding. Deze is van gevlochten metaal. Deze techniek komt uit de racerij. Op deze manier is er meer druk, wat het remgedrag weer positief beďnvloedt. Een ander voorbeeld: het voorwiel zit aan één kant vast (mono arm voorvork). Dit komt de wegligging ten goede. En mocht het wiel er ooit af moeten, is dit gemakkelijker (zelf) te doen, zoals bij een auto. Door de sleutel in te drukken, gaat het dashboardkastje open. Hier kan je bijv. een flesje water of handschoenen in kwijt.

Technische (scooter) specificaties Vespa Primavera 2014

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 11 inch
Achterband - 11 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 115 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Vespa Primavera

Een Vespa Primavera 2014 is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar de ultieme retrolook gecombineerd met een comfortabel design. Wij van Fast en Furious scooters zijn een groot fan van de Primavera en steken dat niet onder stoelen of banken. De Primavera is eigenlijk weer terug van weggeweest. De originele Vespa Primavera werd al 45 jaar niet meer geproduceerd maar rol sinds kort weer van de productielijn. De Primavera is de opvolger van de populaire Vespa LX. Dit model hebben ze overgenomen en een complete make-over gegeven. Met compleet nieuw koetswerk en design hebben de makers van Vespa weer een mooi stukje design afgeleverd. Het grootste verschil tussen de 2014 en de 2015 uitvoering is dat de 2014 geen mee gespoten binnen-kappen heeft. Bij het 2015 model is dit wel toegepast en dit geeft een heel mooi effect! Het is net dat beetje extra wat deze scooter nog wat mooier maakt.

Vespa Primavera accessoires

De Vespa Primavera 2014 is in de basic versie ook erg mooi maar een aantal mooie accessoires kunnen deze nog mooier maken. De Vespa scooters hebben altijd veel mogelijkheden om deze uit te breiden met accessoires. Een van de meest gekozen accessoire in combinatie met een Vespa Primavera 2014 is het kenmerkende windscherm. Dit doet erg veel denken aan de authentieke Italiaanse scooter die je ziet rijden in bijvoorbeeld de Toscane. Dit geeft een erg leuk effect en maakt je Vespa Primavera helemaal compleet! Een accessoire die veel mensen bij hun scooter bestellen is de sierbeugel. Deze kan je voorop je scooter bevestigen en geeft daarmee een leuke chromen afwerking aan je scooter. Een ander populair en zeer aan te raden accessoire is een goed kettingslot in combinatie met een scooter alarm. Een mooie Vespa Primavera 2014 is natuurlijk wat waard en je wilt natuurlijk niet dat jouw scooter makkelijk te stelen is! Daarom is het verstandig om hierbij gelijk een goed slot en alarm aan te schaffen zodat je weet dat jou scooter altijd veilig staat!

Vespa Primavera 2014 kopen

Als u de Vespa Primavera 2014 wilt kopen tegen een voordelige prijs bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden het nieuwe model, de 2015 uitvoering, en eveneens het oudere 2014 model aan tegen de laagste prijzen. Een klein voorbeeld hiervan is de prijs van het nieuwe Vespa Primavera model uit 2015. De adviesprijs, die de meeste scooterwinkels hanteren, is 3249 euro. Bij ons in de webshop kost dit model slechts 2774 euro. Een verschil van honderden euro’s dus! Het primavera model uit 2014 is bij ons in de webshop in de sale! Hij kost nu bij ons slechts 2574 euro.  Dit in vergelijking met de advies prijs van 3099 is dit een koopje!

Vespa Primavera 2014 leasen

Het is bij ons uiteraard ook mogelijk om een Vespa Primavera 2014 te leasen. De Vespa Primavera 2014 is niet de goedkoopste scooter en daarom snappen wij dat sommige mensen er graag voor willen kiezen om dit in meerdere delen te betalen. Daarom is het bij ons nu mogelijk om de scooter te leasen. Leasen houdt in dat u maandelijks een bepaald bedrag aan lease betaald. Dit bedrag is in het geval van een Vespa Primavera 2014 ongeveer 55 euro per maand. Dit bedrag betaald u dan over een looptijd van maximaal 72 maanden. Na deze periode heeft u de mogelijkheid om de Vespa Primavera voor een kleine restwaarde over te kopen, of deze weer in te leveren. Op deze manier kunt u dus deze mooie Vespa Primavera scooter 2014 rijden zonder daar in een keer een smak geld voor hoeven uit te geven. Als u vragen heeft over de leaseplannen kunt u altijd even contact met ons op nemen om het een en ander te bespreken.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.