Vespa Primavera 4-takt 50cc custom EURO2

Vespa Primavera 4-takt 50cc custom EURO2
Door Fast&Furious Scooters
5284 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Vespa Primavera Custom

Een unieke Vespa Primavera kopen? Koop dan de Vespa Primavera Custom! Bij de custom uitvoering bepaal je zelf de kleur! Fast & Furious is de enige scooterwinkel in Nederland waar je een custom Vespa kunt kopen.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Voordelen van een euro 2 motorblok

De custom Primavera is voorzien van een ijzersterk motorblok welke nog aan de euro 2 norm voldoet. De opvolger gaat een euro 4 blok worden waarbij de uitlaatgassen minder vervuilend zijn. Het euro 2 motorblok heeft twee interessante voordelen en dat is dat hij makkelijker en goedkoper op te voeren is, en dat storingen goedkoper op te lossen zijn. Hierdoor zijn de euro 2 types erg populair. Je kunt ze kopen zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang met beslissen!

Vespa Primavera modellen

De Primavera kent op dit moment 4 modellen. Dit zijn:

De Primavera 4-takt is te koop in Bruin, Donker blauw, Rood, Wit en Zwart

De Primavera Touring is te koop in Zilver, Bruin, Donker blauw, Lichtblauw, Rood en Zwart

De Primavera Special 70 is te koop in Azzurro 70th en Griggio 70th

De Primavera 2-takt is te koop in Bruin, Donker blauw, Lichtblauw, Rood, Wit en Zwart

Wij hebben ook de Vespa Primavera Custom

De Vespa Primavera 50cc 4-takt kun je ook in een custom uitvoering bestellen. Bij de custom uitvoering kun je kiezen uit een aantal speciale kleuren of een eigen gekozen kleur. Iedere kleur is mogelijk, van kanariegeel tot pimpelpaars! Erg handig wanneer je snel je eigen scooter wilt terugvinden in een drukke stad zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Bovendien is jouw scooter uniek.

Speciale kleuren

Wij hebben een aantal speciale kleuren op voorraad staan. Deze kleuren zijn op dit moment erg populair. Omdat wij ze al klaar hebben staan, is de levertijd korter dan bij een kleur op maat.

Onze speciale kleuren zijn groen, roze, mat zwart en mat grijs (grigio titanio). De kleur grigio titanio is een kleur die je alleen tegenkomt bij de Vespa Sprint S en de Vespa GTS300 supersport (motorscooter). Een Primavera in deze kleur is dus uniek!

Vespa Primavera Custom kopen

Wil je de Vespa Primavera Custom kopen, dan kun je kiezen uit een van onze speciale kleuren of voor een eigen kleur. De eigen kleur geef je tijdens de betaling in het notitieveld aan ons door. Wij nemen nog contact met je op voor de details.

Verder aankleden

Voor de Vespa scooter zijn veel accessoires te koop. Hierdoor kun je de scooter nog verder aankleden en completer maken. Naast een eigen kleur kun je dus ook kiezen voor verschillende details waardoor hij nog meer opvalt en speciaal wordt. Een greep uit de accessoires zijn: Een ander zadel met bijvoorbeeld een Chersterfield look, led knipperlichten, een voor- of achterdrager, een windscherm, extra beugels of sierstrippen, banden met een witte zijkant en ga zo maar door.

Custom nog completer door USB aansluiting

Wat de Custom versie nog completer maakt is een USB aansluiting welke je in het dashboard kastje terug vindt. Een USB connector is super handig om te hebben want bijna alle gadgets hebben tegenwoordig een USB aansluiting. Denk bijvoorbeeld aan een smartfoon of navigatie! Onderweg je telefoon opladen is dus geen enkel probleem. Optioneel kun je ook een smartfoonhouder mee bestellen. Deze is universeel en beschadigt je smartfoon niet.

Technische (scooter) specificaties Vespa Primavera custom 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 11 inch
Achterband - 11 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 115 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.