Vespa Primavera Euro2 scooter 50cc 4-takt 2017

Vespa Primavera Euro2 scooter 50cc 4-takt 2017
Door Fast&Furious Scooters
6885 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Vespa Primavera

Iedereen die van scooters houdt, kent het merk Vespa. Dit tijdloze ontwerp trok altijd veel bekijks. We zijn verheugd je te kunnen vertellen dat de Vespa Primavera na 45 jaar weer terug van weggeweest is!

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Euro 2 scooter

Dit type Primavera is voorzien van een euro 2 motorblok. Dat wil zeggen dat hij nog makkelijk en goedkoop is op te voeren, en dat eventuele storingen tegen lagere kosten opgelost kunnen worden.Twee goede redenen om deze scooter dus te kopen! Wacht niet te lang met beslissen want de voorraad is beperkt. Vanwege de enorme populariteit gaan ze als zoete broodjes over de toonbank.

Vespa Primavera = kameleon

Op dit moment is er zowel een Vespa Primavera Touring- als een Vespa Primavera model verkrijgbaar. De Touring is de meest luxe uitvoering en heeft een aantal opties welke het standaard model niet heeft. Dit is een bagagerekje voor- en achter en een windscherm. De voor- en achterdragen is standaard zilver maar bij ons ook in meerdere kleuren te verkrijgen. Beide modellen hebben meegespoten binnenkappen en zijn voorzien van een leuk Vespa-detail: de binnenkappen zijn afgewerkt met rubber strips voor een betere grip. De Vespa Primavera 4-takt is als 4-klepper (brommer), of 2-klepper (snorfiets) verkrijgbaar.

Kwaliteit

een uitmuntende kwaliteit welke je ook mag verwachten van dit merk. Deze onderscheidt zich door zijn betrouwbaarheid en door de degelijkheid van de onderdelen. Neem de remleiding. Deze is van gevlochten metaal. Deze techniek komt uit de racerij. Op deze manier is er meer druk, wat het remgedrag weer positief beïnvloedt. Een ander voorbeeld: het voorwiel zit aan één kant vast (mono arm voorvork). Dit komt de wegligging ten goede. En mocht het wiel er ooit af moeten, is dit gemakkelijker (zelf) te doen, net zoals bij een auto. Door de sleutel in te drukken, gaat het dashboardkastje open. Hier kan je bijv. een flesje water of handschoenen in kwijt.

Wielen en ophanging

De Vespa Primavera beschikt over 11 inch wielen welke zijn voorzien van 5 spaken ieder. De voorvork is bijzonder omdat deze beschikt over een mono-arm-schokbreker, welke bijzonder goede prestaties levert en het wiel makkelijk en snel te verwisselbaar is. Je kunt dit vergelijken met het verwisselen van een autowiel.

Stalen body

De body is uit een stuk staal wat de Vespa echt bijzonder maakt. Dit is niet alleen oersterk, onverwoestbaar en zeer duurzaam, maar hierdoor zal je ook nooit meer te maken krijgen met rammelende kappen.

Betrouwbare techniek

De Vespa Primavera, en ook de Touring natuurlijk, is ook voorzien van technische hoogstandjes. Zo is de kilometerteller aandrijver voorzien van een elektronische overbrenging en niet meer met de ouderwetse staalkabel die ronddraait. Ook is de remleiding van de voorrem (remschijf) voorzien van een gevlochten stalen mantel. Dit is afgekeken in de racerij en verbetert de prestaties en betrouwbaarheid.

Ook aandacht voor de passagier

Ook aan de passagier is gedacht. Niet alleen is er een groot zadel maar loopt de treeplank ook iets verder door zodat de passagier zijn of haar voeten goed kan laten rusten. De beugel aan de achterzijde biedt een prima houvast voor de passagier maar kan ook worden gebruikt om de scooter op de middenbok te zetten.

Waarom Vespa?

Waarom nou Vespa? De waarde van een Vespa blijft altijd behouden. Daarnaast bestaat de body uit één stuk metaal. Het voordeel hiervan, is dat je nooit last zal hebben van rammelende kappen, want alles zit degelijk vast gelast. Wist je trouwens dat Vespa Italiaans is voor wesp? Men keek naar de achterkant van het model en vond dit op het achterlijf van de wesp lijken. Hier komt de wereldberoemde naam vandaan.

De beste investering

Koop je een Vespa dan doe je een goede investering. Dit scootertype is namelijk bijzonder waardevast en zal na een aantal jaar nog steeds veel geld opleveren. Heb je al op de knop ‘Bekijk alle accessoires’ geklikt? Daar worden alle opties voor deze prachtige en robuuste scooter nog eens duidelijk voor je op een rijtje gezet.

Nog meer gemak met de USB aansluiting

Nog een goede reden om voor de Primavera te kiezen, want een USB aansluiting in het dashboardkastje is nu een standaard feature! Een USB aansluiting is universeel en enorm handig. Je kunt bijvoorbeeld je mobiele telefoon hiermee opladen maar er zijn nog talloze andere apparaten, waaronder een navigatie, welke je ook op USB kunt aansluiten.

Technische (scooter) specificaties Vespa Primavera 50cc 4-takt euro2 2017

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 11 inch
Achterband - 11 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 115 Kilo
Elektrische start
 

Vespa Primavera 2017

De Vespa Primavera 2017 is de volgende in de lijn na de Vespa lx. Om gelijk met de deur in huis te vallen, de Primavera 2017 heeft mee gespoten binnenkappen. De mee gespoten binnenkappen is tevens het grootste verschil met de Vespa Primavera 2014. De binnenkappen los kosten als snel rond de 350 euro. In onze scootershop is het natuurlijk weer mogelijk om de Vespa Primavera 2017 te kopen of te leasen. Een groot voordeel is dat de prijs van de Vespa Primavera 2017 drastisch in prijs is verlaagd. Je hebt de Vespa Primavera 2017 al voor €2974,00 of voor een leasebedrag van €62,00. Het is ongeveer 45 jaar stil geweest rondom de Vespa Primavera maar gelukkig is hij weer terug. Volledig vernieuwd met de nieuwste technologieën kan je veilig de weg op met de fantastische Vespa Primavera 2017. Wil je de scooter met eigen ogen komen bekijken? We zien je graag in onze Scootershop. 

Vespa Primavera 2017 4-takt

De Vespa Primavera 2017 Nu van € 3.599,- in prijs verlaagd € 2.974,- of leasen vanaf € 62,- per maand. In onze scootershop proberen we de prijzen zo laag mogelijk te houden zodat iedere scooterliefhebber zijn of haar scooter kan realiseren. De Vespa Primavera 2017 heeft een radicaal nieuw design, een nieuw stalen koetswerk en nieuwe maatvoeringen. Hij is nog steeds zeer wendbaar, maar tegelijkertijd stabieler en comfortabeler geworden. Zowel uiterlijk als onderhuids ontleent de Primavera een aantal styling- en technische elementen van de Vespa 946, de meest prestigieuze en technologisch geavanceerde Vespa ooit geproduceerd. Kortom een heerlijke stadscooter om dagelijks gebruik van te maken.

Vespa Primavera 2017 Kopen

De Vespa Primavera kopen? In onze beveiligde online scootershop kan je gemakkelijk de koop van de Vespa Primavera realiseren. Twijfel je nog om een Vespa Primavera te kopen? Kijk rustig rond en misschien vind je de Vespa Sprint, Vespa LXV, Vespa LX, Vespa LX touring, Vespa S of de Vespa S sport wel veel aantrekkelijker. Je kunt dus ook rustig de tijd nemen om alle prijzen te vergelijken. Wanneer je  een scooter gaat kopen dan kijk je uiteraard naar de prijs maar het is ook belangrijk om te kijken of de scooter wel bij je past. Wij verkopen vele verschillende scootermodellen en scootermerken. Ben je al tijden opzoek naar een betaalbare Vespa scooter dan is dit je kans in onze webshop. Uiteraard adviseren onze deskundige medewerkers je graag.  Een keuze voor een scooter kost soms wat tijd. Wij kunnen je dan helpen bij de keuze voor de Vespa scooter die het beste bij je past. Niet voor niets is Fastfurious scooters uitgeroepen tot favoriete scootershop.

Vespa Primavera 2017 Leasen

Een Vespa Primavera leasen kan gemakkelijk volgens een aantal stappen. Wil je snel beschikken over je scooter kom dan langs in onze fysieke winkel om de lease definitief te maken. Uiteraard kan een Vespa Primavera leasen ook vanuit huis worden geregeld. De kosten voor een Vespa Primavera leasen ligt rond de €58,00. Het voordeel is dat je niet direct een groot bedrag kwijt bent en je toch gebruik kunt maken van alle Vespa gemakken.

Vespa Primavera 2017 Online

De Vespa Primavera online aangeboden maar ook fysiek aanwezig in onze showroom. Je kunt de Vespa Primavera 2017 online bekijken om vervolgens een proefrit te komen maken in onze scootershop. Alle mogelijkheden zoals het personaliseren van de Vespa Primavera kan online. We hebben een tal van onderdelen die online kunnen worden toegevoegd. Je kunt bij ons ook een keuze maken uit een van de modellen en er vervolgens advies over vragen. Wij helpen je graag op weg om de Vespa Primavera 2017 online te bestellen of stel gerust je vragen als de procedure niet geheel duidelijk is.

Vespa

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.