De nieuwe sportieve Vespa Primavera

De nieuwe sportieve Vespa Primavera
Door Fast&Furious Scooters
16727 keer bekeken
Tags: Vespa scooters

Er was al een Vespa Sprint S, maar nu komt er ook een Vespa Primavera S. De “S” achter het model betekent dat het om een sportieve uitvoering gaat. Wie iets sportiever zoekt dan de standaard retro scooter kan nu de Vespa Primavera S kopen.

 

De Sprint S bleek erg succesvol, en daarom was het niet anders dan logisch om ook de Primavera S te lanceren. De verschillen zijn terug te vinden in de lak en het zadel. Het zadel om mee te beginnen is volledig zwart, net als de banden, en enkele delen van het motorblok. De mat rode lak contrasteert erg mooi met de zwarte en chromen elementen welke voor het racing gevoel zorgen.

 

vespa-sprint-s-kopen

 

Comfort en veiligheid

De nieuwe Vespa Primavera S heeft een aantal updates ondergaan welke ten goede komen van het comfort en de veiligheid. De 12 inch wielen zijn als voorbeeld uit aluminium vervaardigd en er is LED verlichting aanwezig waardoor je nog beter in het verkeer zichtbaar bent. Het zadel zit tevens ook een stuk beter waardoor lange afstanden zeer comfortabel zijn. Zoek je een scooter voor dagelijks gebruik waarmee je veel kilometers wilt gaan afleggen, dan moet je zeker de Vespa Primavera S kopen!

 

EURO4 blok met injectiei-get-motorblok-primavera-euro4

Het motorblok van de Primavera S is uiteraard van de nieuwste generatie welke voorzien is van 3 kleppen en injectie. Het 4-takt blok voldoet aan de nieuwste EURO4 emissienorm en is super zuinig. Vanwege de injectie technologie zijn de prestaties ook bijzonder goed. Zelfs bij een laag toerental beschik je over veel koppel. Ook het starten gaat makkelijk dan ooit, zelfs bij extreem koud weer of wanneer de scooter lange tijd heeft stilgestaan.

 

Opties en upgradesopties-primavera-s

De Primavera S heeft standaard een USB aansluiting welke superhandig is. Een telefoon onderweg opladen is dus geen enkel probleem. Wil je meer opties zoals een 12 volt aansluiting, een windscherm, een valbeugelset, of een topkoffer? Wanneer je een Vespa Primavera S bij ons koop, dan kun je uit de optielijst tientallen opties kiezen welke wij gratis monteren! Zelfs een GPS tracking device is mogelijk!

 

Vespa Primavera S kopen

Wil je de Vespa Primavera S kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen de scooter door heel Nederland tegen een vast tarief, ook wanneer je op een van de waddeneilanden woont! Leasen is natuurlijk ook mogelijk waarbij je de “S” koopt op afbetaling en zelf het maandbedrag bepaalt aan de hand van de looptijd.

 
 
Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.