Vespa Primavera Special 70 SETTANTESIMO

Vespa Primavera Special 70 SETTANTESIMO
Door Fast&Furious Scooters
13383 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Vespa Primavera Special 70 SETTANTESIMO

Wegens het 70-jarig bestaan van de scooterfabrikant Vespa, komt er een limited edition van de Primavera. Deze komt opnieuw beschikbaar in de kleurencombinatie zoals deze 70 jaar geleden ook al op de markt kwam. Het begon allemaal in 1946. De Italiaanse scooter- en brommerfabrikant Piaggio bracht haar eerste Vespa op de markt. Nu 70 jaar later, in 2016, brengt Piaggio haar eerste Vespa scooter opnieuw uit en wel in dezelfde kleurstelling als toen. Het gaat hier om een jubileum uitvoering welke beperkt leverbaar is. De Vespa 70 is ook bekend onder de naam Vespa Settantessimo. Wil jij ook een unieke en gelimiteerde Vespa Primavera 70 in handen krijgen dan moet je er snel bijwezen!

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Vespa Settantesimo in twee kleuren

De Vespa 70 Settantesimo komt beschikbaar in twee kleuren. Dit zijn Azzurro 70 en Grigio Titanio. De kleur Azzurro komt voor de meeste mensen het dichts bij een kleur turqoise. De kleur turqoise zit het meest tussen groen en blauw in. Sommige vinden het meer een lichte kleur blauw. In ieder geval is de kleur een zeer speciale kleur welke je zeker niet dagelijks ziet. De Vespa 70 in Azzurro wordt gecombineerd met een bruin zadel die een bijzonder mooi contrast vormt. De kleurstelling blijft tijdloos. Het zal ons dan ook niet verbazen dat over 70 jaar vanaf nu de kleurencombinatie opnieuw gebruikt zal gaan worden. De kleur Grigio Titanio is een grijze kleur welke je voornamelijk bij dure sportauto’s tegenkomt en ook bij de Vespa Sprint S en Vespa GTS.

Kenmerken van de Vespa 70 scooter

Je herkent de Vespa meteen aan de unieke kleurencombinatie van Azzurro groen welke gecombineerd wordt met een bruin zadel. Het zadel is voorzien van een chique bies van een lichtere kleur zodat deze mooi contrasteert. Op het dashboardkastje is het Settantesimo logo geplaatst. De velgen hebben een andere kleur dan wat normaal gebruikt wordt voor de Vespa velgen. Bij de Settantesimo zijn de velgen deels titanium grijs gecombineerd met chroom. In zijn geheel oogt de jubileum uitvoering van de ‘Vespa 70’ nog luxer dan de normale Vespa scooters.

Gratis unieke top box tas

Als kers op de taart wordt de jaren 70 uitvoering geleverd met een gratis topkoffer (top box tas) in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal als het elegante zadel. Dit maakt de retrolook helemaal compleet! Deze tas is, voor zover nu bekend, niet los verkrijgbaar.

Beschikbaarheid

De verwachting is dat de Limited Edition van de Primavera rond 23 april, de verjaardag van de Piaggio Vespa, uitgeleverd kan worden. De vraag naar dit model zal bijzonder groot zijn dus als je er zeker van wil zijn dat jij de gelukkige eigenaar wordt van dit gelimiteerde model, dan moet je er snel bij wezen!

Puur rijgenot

Dat de Vespa Primavera van hoge kwaliteit is, en staat voor puur rijgenot, is voor kenners niet vreemd. Deze scooter is uitermate goed geschikt voor korte- en lange afstanden en is voorzien van zeer goed doorontwikkelde technologieën. Ga je een Vespa Primavera 70 Settantessimo kopen of leasen? Zorg dan dat je er ook een goed slot bijneemt. Bescherm dit kostbare en unieke bezit.

Laad je smartfoon op met USB

Met de Special Edition krijg je het echte retro gevoel en profiteer je van de techniek van nu. Zo is er ook een moderne USB aansluiting aanwezig in het dashboardkastje. De USB aansluiting is universeel dus je kun je er onder andere je mobiel mee opladen. Ook een navigatie systeem kun je hiermee voorzien van stroom. Ook de Settantesimo kun je uitbreiden met een luxe smartfoonhouder!

Vespa-Primavera-Special-70-SETTANTESIMO-zijkant

Technische (scooter) specificaties Vespa Primavera Special 70 SETTANTESIMO

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 11 inch
Achterband - 11 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 115 Kilo
Elektrische start
Levertijd - +/- 2 weken
Garantie - 2 jaar

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.