Vespa Primavera Touring EURO4

Vespa Primavera Touring EURO4
Door Fast&Furious Scooters
6069 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Vespa Primavera Touring EURO4

De Vespa Primavera Touring is een van de meest luxe retro scooters die je maar kunt kopen. Hij is praktisch, stijlvol, en super degelijk. Bij Vespa zijn de kappen niet van plastic maar van metaal! Verder is hij voorzien van diverse technische snufjes zoals een USB aansluiting, en een echt brandstof injectie systeem. LET OP: dit snorscooter model is goedkoper geworden omdat er een facelift uitvoering is uitgebracht. Wacht niet te lang met beslissen want OP=OP!

Beschikbare kleuren zijn nog bruin en rood.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Prachtig stijlvol ontwerp

Je mag stellen dat de Primavera Touring een van de mooiste scooters is die rond rijden. Er is namelijk bijzonder veel zorg besteed aan het ontwerp door Italiaanse topontwerpers en dat zie je zelfs terug aan de kleinste onderdelen. Het design is niet het enige wat verfijnd is aan de Vespa, want qua techniek is het merk ook vooruitstrevend, waarbij zwakke punten ook daadwerkelijk aangepakt zijn. Vespa gebruik al jaren geen stalen kilometertellerkabel meer, omdat dit bij ieder merk vroeg of laat stuk gaat. Ook zijn er geen losse kappen maar bestaat de beplating uit één geheel en is deze van metaal! Geen rammelende kappen meer dus die kunnen scheuren. Bij Vespa staat kwaliteit en rijgenot voorop. Het is wellicht niet de goedkoopste scooter, maar hij is zeker zijn geld waard!

Wat maakt de Touring anders

De Vespa Primavera Touring is de luxere versie van de Primavera en standaard voorzien van allerlei extra opties. Dit maakt de scooter nog mooier, luxer, en completer. De extra items die je standaard krijgt bij de Touring is een laag windscherm voorop, een chromen voordrager en een chromen achterdrager. De dragers zijn voorzien van een klapmechanisme zodat ze niet uitsteken wanneer je ze niet nodig hebt.

Ook het zadel is iets anders dan de standaard versie. Deze beschikt namelijk over een ribbelpatroon in de breedte. Dit patroon versterkt het retro uiterlijk en maakt de scooter nog exclusiever. Kortom, een luxere scooter.

Wanneer je toch van plan was om de scooter uit te breiden met een bagagedrager of windscherm, dan kun je beter meteen kiezen voor de Touring, want dan ben je een stuk goedkoper uit! Nog goedkoper rijden kan door hem te leasen. Zo betaal je het bedrag maandelijks af en heeft het een minder groot impact op je banksaldo.

Euro 4 scooter

Wellicht heb je al iets voorbij horen komen over de nieuwe euro 4 norm welke de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen moet terugbrengen. De Primavera Touring voldoet volledig aan deze strenge normering. De nieuwe milieueis heeft er tevens voor gezorgd dat de Vespa scooter nog zuiniger is geworden, en dat starten nog makkelijker gaat. Het gemiddelde verbruik was 1 op 40 en is door de toevoeging van injectie technologie naar 1 op 50 à 1 op 60 gebracht! In plaats van dat de cilinder de brandstof aanzoog, is er nu een brandstofpomp die de brandstof aanlevert. Daardoor start de Primavera in de winter, of wanneer hij lang heeft stilgestaan, moeiteloos.

Plezier voor twee

Iemand achterop meenemen is bij bij Primavera Touring geen enkel probleem. Het royale zadel biedt namelijk voldoende ruimte voor 2 personen waarbij je heerlijk kunt zitten. De passagier kan zich goed vasthouden aan de beugel achter zich, en er is meer dan voldoende ruimte voor de voeten.

Gadgets zijn inbegrepen

Vespa is vooruitstrevend en innovatief. Dat zie je bijvoorbeeld aan het brandstof injectie systeem, de USB aansluiting en de LED verlichting (knipperlichten en achterlicht). Het injectie systeem zorgt er mede voor dat de scooter moeiteloos start bij temperaturen onder de 0 graden Celsius. Het voordeel van LED verlichting is dat het minder energie kost (dus minder brandstof) en dat het minder vaak stuk gaat. Daarnaast ben je ook een stuk beter zichtbaar.

Voldoende opbergruimte

De Primavera Touring snorscooter heeft veel bagageruimte onder de buddyseat. Hier kun je bijvoorbeeld een helm, rugtas, of regenkleding in opbergen. Er is tevens een handschoenenkastje welke te openen is door het contactsleutel in te drukken. Optioneel is een topbox koffer beschikbaar waar je een 2de helm in kunt opbergen, en de scooter nog meer als pakezel in kunt zetten.

Extra voordeel, zolang de voorraad strekt

Enkel zolang de voorraad strekt kun je dit Vespa Primavera Touring snorscooter model nog kopen. Hij is er alleen nog in het bruin en rood. Wacht niet te lang met beslissen want OP=OP. De bromscooters zijn al uitverkocht.

Omdat dit model eruit gaat is hij extra goedkoop en daar kun jij je voordeel mee doen. Het model wordt namelijk opgevolgd door het facelift model (RST).

Vespa Primavera Touring kopen

Wil je een superluxe en supermooie scooter, dan moet je de Vespa Primavera Touring scooter kopen Hij is een stuk completer dan de normale Primavera, en in verhouding goedkoper.

Kopen op afbetaling met leasen

De Primavera Touring is niet de goedkoopste en daarom komt ons scooter leaseplan goed van pas. Je kunt namelijk deze scooter betalen in termijnen. Daarbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60, en 72 termijnen waardoor je de kosten goed kunt spreiden. Ook extra opties zoals een topkoffer, of extra accessoires zoals een helm, kun je in de lease onderbrengen. Deze extra’s kosten je slechts enkele euro’s per maand!

Bezorgen of afhalen

Wil je de scooter bij een van onze servicepunten afhalen, of laat je hem liever thuisbezorgen. Bij ons is alles mogelijk, zelfs een scooterverzekering of opvoeren met behoud van de garantie.

Technische (scooter) specificaties Vespa Primavera Touring EURO4 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 11 inch
Achterband - 11 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 50 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 115 Kilo
Elektrische start

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.