Nieuw: Vespa Sprint Notte

Nieuw: Vespa Sprint Notte
Door Fast&Furious Scooters
19017 keer bekeken
Tags: Vespa scooters

Vespa heeft er weer een nieuw model bij en dat is de Vespa Sprint Notte. Kort geleden bracht de fabrikant al een volledig elektrische versie op de markt welke luistert naar de naam ‘Elettrica’. Het retro scooter merk is continu bezig met nieuwe innovaties welke terug te zien zijn in de nieuwe modellen. De nieuwe Notte is een Limited Edition scooter van de Piaggio groep en dat houdt in dat deze in een beperkte oplage gemaakt zal worden. Met andere woorden kun je de Vespa Sprint Notte kopen zolang de voorraad strekt. Hoeveel er van dit model gemaakt gaan worden maakt Vespa niet bekend.

vespa-sprint-notte-bovenkant

Wat is er speciaal aan de Notte?

Notte betekent in het Italiaans ‘Nacht’, en dat is precies wat deze 50cc Sprint dan ook uitstraalt. Hij is zo donker als de nacht, en vanwege zijn donkere verschijning, gecombineerd met de chromen details, wordt het een chique verschijning. De details knallen er bijzonder goed uit vanwege het grote contrast tussen zwart en chroom. De verschijning van de ‘Sprint Notte’ is chique, duister, en tegelijkertijd sportief te noemen.

vespa-sprint-notte-onderkant

Als brom- en snorscooter verkrijgbaar

De Vespa Sprint Notte kun je binnenkort kopen als snorscooter (25km per uur) en bromscooter (45km per uur). Van origine rolt de tweewieler als 50cc scooter van de band af en niet als snor- of bromscooter, want in Italië bestaat er helemaal niet zoiets als snorfiets of bromfiets. Ze hebben gewoon een 50cc cilinder en klaar. Verder moet je je gewoon aan de snelheid houden, net als een auto. In Nederland wordt dat anders bekeken en wordt er wel onderscheid gemaakt. Voor de scooter betekent dit dat hij wordt begrensd op 25 of 45km per uur wat hem een snorscooter of bromscooter maakt. Zonder de begrenzing kunnen ze dus een stuk harder rijden, wat tevens inhoudt dat ze gebouwd zijn voor hogere snelheden en daarmee ook erg degelijk zijn.

De kenmerken in een notendop

De Vespa Sprint Notte is voorzien van een high tech i-get Piaggio motorblok. Er is gekozen voor een betrouwbaar 4-takt motorblok welke voorzien is van 3 kleppen. Het blok is uitgerust met elektronische injectie welke de betrouwbaarheid, prestaties, en het brandstofverbruik ten goede komt. Verder staat de Notte op 12 inch multispaak sportvelgen en is het voorwiel uitgerust met een 200mm grote remschijf.

vespa-motorblok

Vespa Sprint Notte kopen

Wil je de Vespa Sprint Notte kopen, dan moet je niet te lang wachten met beslissen. Het betreft namelijk een Limited Edition welke in een beperkte oplage gemaakt wordt en OP=OP. Bij ons kun je dit model ook kopen op afbetaling. Leasen kun je heel gemakkelijk online regelen. Wat het je per maand gaat kosten hangt af van de looptijd die je kiest. Leasen kan al vanaf 12 maanden!

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.