Vespa Sprint-S Mat Geel 4-takt EURO4 2018

Vespa Sprint-S Mat Geel 4-takt EURO4 2018
Door Fast&Furious Scooters
6323 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Vespa Sprint-S Mat Geel 4-takt EURO4 2018

Zoek je een sportieve, super moderne, en betrouwbare retro scooter uit het topsegment, dan moet je de Vespa Sprint S kopen. Deze beschikt over een ultra zuinig brandstofmotor, LED verlichting, een USB aansluiting, en een luxe cockpit.

LET OP DIT IS 2018 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Zonder facelift extra voordelig

In 2018 heeft Vespa de facelift geïntroduceerd. Hierdoor zijn er dus twee 2018 modellen op de markt verschenen, een met en een zonder facelift. In de optielijst kun je de kleur van de scooter kiezen. Bij de kleur staat tevens vermeld of het de facelift versie (nieuwste) model betreft of niet. Zolang de voorraad strekt kun je nog het niet-facelift-model kopen waardoor je iets goedkoper uit bent. Wacht niet te lang met beslissen want OP=OP.

Vespa Sprint S kopen

Wil je de Vespa Sprint S kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dit model namelijk snel leveren, en bovendien kun je hem uit laten rusten met heel veel accessoires. Deze worden gratis gemonteerd!

Sprint leasen

Je kunt bij ons ook de Sprint S leasen! Dat betekent kopen op afbetaling en het aankoopbedrag verspreiden over 12, 24, 36, 48, 60 of 72 termijnen. Dat maakt de scooter makkelijker betaalbaar, en bovendien mag je opties en accessoires in de lease onderbrengen. Voor slechts enkele euro’s extra per maand heb je er bijvoorbeeld een helm en slot bij!

Bezorgen/afhalen

Haal je de scooter liever af bij een van onze servicepunten verdeeld door heel Nederland, of laat je hem liever bij je thuis bezorgen? Alles is mogelijk! De bezorgkosten zijn voor heel Nederland gelijk. Het maakt dus niet uit of je op Texel woont of in Amsterdam.

Technische (scooter) specificaties Vespa Sprint S Mat Geel

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 12 inch
Achterband - 12 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
Verbruik - 1L : 50 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 115 Kilo
Elektrische start
Garantie - 2 jaar

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.