Vespa viert Disneys 100-jarig bestaan met Mickey Mouse-editie

Vespa viert Disneys 100-jarig bestaan met Mickey Mouse-editie
Door Fast&Furious Scooters geplaatst op 21-06-2023 UPDATE 08-07-2023 om 16:46:56
1220 keer bekeken
Tags: Nieuws

Vespa, de iconische Italiaanse scooterfabrikant, heeft een unieke samenwerking aangekondigd met Disney om de 100ste verjaardag van het entertainmentbedrijf te vieren. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de creatie van de Disney Mickey Mouse Edition by Vespa, een limited edition scooterlijn die de tijdloze charme van beide merken belichaamt.

Deze speciale editie is een eerbetoon aan de creativiteit, verbeeldingskracht, lichtheid en plezier - de waarden die Vespa altijd hebben verankerd. Deze samenwerking tussen Vespa en Disney vertegenwoordigt de viering van twee historische bedrijven die een gemeenschappelijke droom hebben: het uitdrukken van fantasie.

Ontwerp: Een samensmelting van iconen

De Disney Mickey Mouse Edition by Vespa is beschikbaar in de Vespa Primavera 50cc, 125cc en 150cc modellen. De scooters zijn gekleurd in zwart, rood, wit en geel, dezelfde tinten die Walt Disney's beroemdste muis, Mickey Mouse, al tientallen jaren kenmerken. De gele wielen doen denken aan de schoenen van Mickey Mouse, terwijl de zwarte spiegels doen denken aan zijn onmiskenbare ronde oren. Een grafisch patroon met het silhouet van het personage siert zowel de zijkanten van de scooter als de voorkant. Tot slot kon de handtekening van Mickey Mouse niet ontbreken, te zien op zowel het zadel als de voorkuip.

Helm: Een perfecte match

Naast de scooter komt de Disney Mickey Mouse Edition by Vespa ook met een bijpassende helm in dezelfde fantasierijke kleuren. Deze helm is een perfecte aanvulling op de scooter en draagt bij aan de algehele esthetiek van deze speciale editie.

Eerdere samenwerkingen: Een voortdurende relatie

Dit is niet de eerste keer dat Vespa en Disney samenwerken. Als je de Disney Pixar film Luca uit 2021 hebt gezien, herinner je je waarschijnlijk de prominente rol die Vespa scooters in die film speelden. Met een plot dat draait om het fictieve stadje Portorosso, dat zwaar gebaseerd is op Genua, Italië, is het gemakkelijk te begrijpen dat dit net zozeer een samenwerking was die voortkwam uit cultuur als uit zakelijk partnerschap.

Vespa Disney Mickey Mouse edition

Beschikbaarheid en prijs

De beschikbaarheid en prijs van de Disney Mickey Mouse Edition by Vespa variëren per regio. Volgens Piaggio zullen zowel de 50cc als de 150cc versies beschikbaar zijn in de VS in augustus 2023. De adviesprijs voor de 50cc versie

is $4,699, wat overeenkomt met ongeveer €4,301.93, en de adviesprijs voor de 150cc versie is $6,049, wat overeenkomt met ongeveer €5,537.86. Als je in Canada woont, is alleen de 50cc versie beschikbaar voor een adviesprijs van $5,345, ook in augustus 2023. Voor Vespa en Disney fans buiten de VS en Canada, is het raadzaam om contact op te nemen met je lokale geautoriseerde Vespa dealer voor de meest accurate informatie.

Een viering van iconen

De Disney Mickey Mouse Edition by Vespa is meer dan alleen een scooter; het is een viering van twee iconische merken die elkaar ontmoeten in een limited edition-samenwerking. Het is een eerbetoon aan de creativiteit, verbeeldingskracht, lichtheid en plezier die zowel Vespa als Disney kenmerken. Of je nu een fan bent van Vespa, Disney, of beide, deze speciale editie is een prachtige manier om de 100ste verjaardag van Disney te vieren.

Oproep tot actie: Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte voor meer informatie over de Disney Mickey Mouse Edition by Vespa. Neem contact op met je lokale Vespa dealer voor de meest accurate informatie over beschikbaarheid en prijzen in jouw regio. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van een speciale viering van twee iconische merken.

Dit is een unieke kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen, een eerbetoon aan twee merken die de wereld hebben gevormd zoals we die vandaag kennen. Mis het niet!

Let op: De prijzen en beschikbaarheid kunnen variëren, dus neem contact op met je lokale dealer voor de meest actuele informatie.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.