Yamaha Aerox Naked 50cc 2-takt

Yamaha Aerox Naked 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
15968 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Yamaha Aerox R Naked 50cc 2-takt

De Yamaha Aerox R Naked is een stoere en zeer sportieve scooter welke over veel luxe en vermogen beschikt. Het gestroomlijnde design en uitgebalanceerde ontwerp zorgen voor indrukwekkende prestaties. Gezien wordt je zeker op deze scooter.

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Naked en Racing gecombineerd

Als je een indrukwekkende en snelle scooter wil hebben dan moet je de Yamaha Aerox R Naked scooter kopen. In dit ontwerp is Racing en Naked samengebracht. Het Naked gedeelte vind je in het stuur terug waar alle stoere elementen zichtbaar zijn. Het verschil met alle andere scooters is dat de Aerox R Naked een kap rond het stuur heeft zitten wat het een ‘Naked bike’ uiterlijk geeft.

Vormgeving

De Yamaha Aerox Naked is alleen in de kleur Power Black te verkrijgen wat de scooter een chique, sportief en duister uiterlijk geeft. Het unieke zadel bestaat uit 2 delen en is zeer mooi vormgegeven. Het zadel zit erg comfortabel en is afgewerkt met luxe witte stiksels. Dit combineert erg mooi met de rest van de kleurstelling en de carbonlook. Wil je tanken dan kun je het achterste deel van het zadel unlocken en omhoog klappen. Het riante opbergvak onder het grotere zadeldeel kun je bereiken wanneer het kleinere deel omhoog is geklapt. Alles aan de Yamaha Aerox R Naked ademt snelheid. Het sportieve lijnenspel is niet alleen prachtig en sportief maar ook Aerodynamisch vormgegeven. Hierdoor ervaar je minder luchtweerstand en ben je nog sneller.

Kaal maar toch compleet

Het verschil tussen de Naked Aerox en de andere uitvoering is dat het stuur ‘naakt’ is, dus zonder kap. Alle stoere elementen zijn zichtbaar en zeer fraai afgewerkt. Bovendien is er een stabilisatorstang aanwezig voor nog meer stijfheid. Het digitale dashboard is hierop bevestigd welke de scooter een extra luxe uitstraling geven. De snelheid in km p/u wordt hierop met grote cijfers weergegeven. Ook het brandstofniveau wordt erg duidelijk in beeld gebracht.

De voordelen van de 2-takt uitvoering

Het voordeel van de 2-takt uitvoering is dat hij beschikt over meer koppel en een snellere acceleratie. Het motorblok is vloeistof gekoeld en er is een gescheiden smeersysteem aanwezig. Dat betekent dat je naast benzine ook af en toe het oliereservoir moet bijvullen. Voor optimale prestaties zou je de Castrol A747 Race olie kunnen gebruiken. Naast een kickstart kun je deze Aerox ook starten via een startknop welke de elektrische startmotor triggert. Een 2-takt motorblok heeft minder draaiende onderdelen waardoor hij ook minder onderhoud nodig heeft. Bovendien kun je hem gemakkelijk opvoeren.

Het technische gedeelt

Aan de achterzijde is een hydraulische schokbreker aanwezig waarbij je de veerdruk zelf kunt regelen. Dit is handig wanneer je vaak iemand achterop neemt of het rijgedrag enigszins wil aanpassen. De voorvork is afgestemd op Racing maar absorbeert moeiteloos de oneffenheden van het wegdek. De Aerox is gebouwd op een lichtgewicht chassis waardoor het totaalgewicht laag is gebleven. Dit resulteert in nog meer snelheid. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een grote geventileerde remschijf aanwezig. Dit maximaliseert de remkracht. De grote wielen hebben veel grip en dat komt ten goede van de wegligging en remweg. Het 2-takt motorblok is oerdegelijk en vraagt om weinig onderhoud. Hij beschikt over veel vermogen en koppel. Het voordeel daarvan is dat je snel optrekt en snel op topsnelheid zit.

Yamaha Aerox R Naked kopen

Wil je de Yamaha Aerox R Naked kopen dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Naast de laagste prijs hebben wij ook de beste service. Thuisbezorgen is bij ons geen enkel probleen. De scooter kun je ook afhalen bij een van onze afhaalpunten in Nederland. Heb je achteraf service nodig dan kunnen wij dit ook voor je regelen, ongeacht waar je woont Ook wanneer je de Yamaha Aerox R Naked kopen wil op afbetaling zit je hier goed. Bij ons kun je eenvoudig betalen in termijnen. Hierdoor rijd je voor weinig geld een hoge kwaliteit scooter met een bijzonder mooi en sportief uiterlijk. Zelfs een scooterverzekering kunnen wij voor je regelen!

Technische (scooter) specificaties Yamaha Aerox Naked

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Watergekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Schijfrem
Brandstof - 95 ongelood + 2-takt olie
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 97 Kilo
Elektrische start

Yamaha Aerox Naked

De Yamaha Aerox Naked is een prachtig ontwerp uit de Yamaha Aerox lijn. Zoek je een Yamaha Aerox dan heeft u bij ons de keuze uit deze Yamaha Aerox Naked, de Yamaha Aerox R en de Yamaha Aerox 4 4-takt scooter.  Naast de stoere uitstraling van de Aerox is het ook nog eens een hele veilige scooter. U vindt op de pagina Yamaha ook nog Yamaha scooters zoals de Yamaha Jog en de Yamaha Neo.  De adviesprijs van de Yamaha Aerox ligt rond de 2999 euro. Uiteraard kunt u voor de Yamaha Aerox Naked  kiezen om deze te leasen.

Yamaha Aerox R Naked 2-takt

De Yamaha Aerox Naked  heeft net als de Yamaha Aerox R een nieuw R-design. Naast het R-design is de Aerox R ontworpen met stijl en volop aandacht. De aandacht ging speciaal uit naar de veiligheid van de Yamaha scooters. U kunt dus met een veilig gevoel op de scooter stappen. Wat zijn nog meer positieve punten van de Yamaha Aerox Naked? Een super responsieve vloeistof gekoelde 50cc-tweetaktmotor voor felle acceleratie. Ideaal om de wereld op deze tweewieler te ervaren en geeft u ook nog eens alle vrijheid voor korte en lange ritten.

Yamaha Aerox  Naked Kopen

De Yamaha Aerox Naked kopen? Het is natuurlijk niet alleen een prachtige scooter die u koopt maar ook nog eens een betrouwbare scooter waar u jaren plezier van heeft.  De Yamaha Aerox R Naked kopen online kan in onze veilig omgeving of in onze scootershop. Vraag om de mogelijkheden en eventuele extra Yamaha accessoires. 


Yamaha Aerox  Naked Leasen

Een Yamaha Aerox R Leasen kan eenvoudig als u naar de menubalk klikt op scooter leasen. U kunt dan zelf bepalen wat het maandbedrag wordt met een maximale looptijd van 72 maanden.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.