Yamaha Aerox R 50cc 2-takt

Yamaha Aerox R 50cc 2-takt
Door Fast&Furious Scooters
27662 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Yamaha Aerox R 2-takt

Wil je een van de meest sportieve scooters aller tijde hebben dan moet je zeker de Yamaha Aerox R kopen! Hij beschikt over veel luxe, een krachtig watergekoeld motorblok en een schitterend racing design. Bovendien zijn de rijeigenschappen zeer indrukwekkend.

LET OP DIT IS 2016 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Aerox R 2-takt

De Yamaha Aerox 2-takt is een van de meest sportieve scooters die ooit zijn gemaakt. Elk onderdeel op deze scooter ademt snelheid. Zijn aerodynamische vormen verlagen de luchtweerstand waardoor je net wat sneller wordt. Het verschil tussen de 2-takt en de 4-takt uitvoering is dat de 2-takt over meer vermogen beschikt en dat het motorblok uit minder onderdelen is opgebouwd. Hierdoor vraagt het motorblok ook om minder onderhoud. Bovendien is een 2-takt motorblok makkelijker op te voeren. Het voordeel van de 4-takt is dat je niet meer op regelmatige basis zelf het oliereservoir hoeft bij te vullen en dat het verbruik een stuk lager ligt.

R voor Racing

Dat de R voor Racing staat achter de naam Aerox blijkt uit de extra sportieve kleurstelling. Je kunt de Aerox kopen in 3 verschillende kleuren namelijk mat grijs, wit en zilver/blauw. Het prettige en comfortabele zadel heeft een soort carbonlook waardoor hij chiquer overkomt en bovendien extra grip biedt. Helemaal achterop is er nog een klein zadeldeel aanwezig welke net wat hoger ligt. Dit deel kun je apart openen waardoor je bij de brandstoftank komt. Het hoger gelegen stuk biedt tegelijkertijd een steuntje in de rug aan de bestuurder. Het grote zadeldeel kun je vervolgens ook openklappen waardoor je bij het opbergvak terecht komt. Het opbergvak is groot genoeg om een helm in op te bergen. Dat is heel nuttig want de Aerox 2-takt kun je alleen kopen in een bromscooter 45km per uur uitvoering. Dat betekent dat je dus altijd een helm moet dragen.

Voortreffelijke rijeigenschappen

De rijeigenschappen van de Yamaha Aerox R zijn bijzonder sportief te noemen. De wegligging is voortreffelijk en solide. De zithouding is erg comfortabel en bovendien heb je veel beenruimte. Ook de wat grotere en langere bestuurders gaan deze scooter als zeer prettig ervaren. De grote 13 inch velgen zorgen er namelijk voor dat de Yamaha Aerox net een fractie hoger is. Toch voelt de Aerox Racing erg compact aan en kun je er moeiteloos mee door het drukke verkeer heen. Ook aan remkracht heb je meer dan voldoende. Er zijn namelijk 2 grote remschijven aanwezig op de Aerox R waardoor je supersnel stil staat.

Yamaha Aerox R kopen

Heb jij de keuze gemaakt om voor ultra sportief te gaan dan moet je zeker de Yamaha Aerox R kopen. Deze 2-takt variant beschikt over veel vermogen en is razendsnel. Hij rijdt bijzonder lekker en sportief. Het snelle bochtenwerk is voor de Aerox geen enkel probleem. De betrouwbare techniek kent weinig onderhoud en bovendien is hij erg veilig vanwege de dubbel remschijven.

Bij ons kun je ook de Yamaha Aerox R 2-takt kopen op afbetaling. Betaal eenvoudig de scooter in termijnen en kies voor een looptijd tussen de 36 en 72 maanden. De hoogte van het maandbedrag bepaal je hiermee zelf. De Aerox kun je al kopen voor ongeveer 50,00 euro per maand.

Technische (scooter) specificaties Yamaha Aerox R 50cc 2-takt

Motor - 50cc 2-takt
Koeling - Watergekoeld
Voorband - 13 inch
Achterband - 13 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Schijfrem
Brandstof - 95 ongelood + 2takt olie
verbruik - 1L : 20 km
Tankinhoud - 7 Liters
Gewicht - 97 Kilo
Elektrische start

Yamaha Aerox R

De Yamaha Aerox R is de gaafste sportscooter ooit! De onthulling van de Yamaha Aerox R is het moment waarop u lang heeft gewacht. U kunt vandaag de nieuwe Yamaha Aerox R beleven in onze showroom. Kent u de Yamaha Aerox scooters al dan kunt u deze ook eenvoudig online bestellen. De Yamaha Aerox R 50cc in Supersport-stijl is de mooiste en coolste sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Uiteraard heeft de Yamaha Aerox R net als de Yamaha Aerox R Naked en Yamaha Aerox 4-takt een indrukwekkend design.

Yamaha Aerox R 2015

De Yamaha Aerox R met nieuw R-design, volop stijl en volop aandacht. De stijl ziet u terug in het design maar ook is de Yamaha scooter functioneel en elegant. De Yamaha Aerox R 2015 heeft een super responsieve vloeistof gekoelde 50cc-tweetaktmotor voor felle acceleratie. Het nieuwe sportframe en de Ø 190-mm remschijven vóór en achter zorgen voor vlijmscherpe rijeigenschappen en buitengewoon controleerbare remkracht. Ontdek een hele nieuwe wereld en ervaar de vrijheid. Een prachtige scooter voor korte maar ook lange ritten.

Yamaha Aerox R Kopen

De Yamaha Aerox R kopen kan zoals eerder genoemd worden gekocht via fastfursiousscooters.nl maar u kunt natuurlijk altijd langskomen om de Yamaha Aerox R 2015 direct te testen. Een proefrit en een bak koffie om deze prachtige scooter te komen bekijken. Naast een Yamaha Aerox R kopen kunt u verder nog de nodige Yamaha Aerox onderdelen aanvragen. Onze specialisten staan voor u klaar met alle vragen over de mogelijkheden rondom Yamaha Aerox tuning.


Yamaha Aerox R Leasen

Een Yamaha Aerox R kopen  is net zo gemakkelijk als een Yamaha Aerox R leasen. Het grote verschil met leasen is dat een contract wordt opgesteld over de termijnen. U kunt dus zelf bepalen hoeveel termijnen en welk bedragen daarbij komt kijken. Vandaag een Yamaha Aerox R Leasen? Via de menubalk kunt u naar scooter leasen.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.