Fatbike in Amsterdam

De ultieme reiservaring met een elektrische fiets! Ben je op zoek naar een avontuur en wil je de stad verkennen op een stoere manier? Dan is de Fatbike in Amsterdam de perfecte keuze voor jou. Deze elektrische fiets brengt je naar alle hoeken van de stad. Of het nu gaat om een lange rit langs de mooiste plekken van Amsterdam of een tocht langs de rustige, minder bekende straten, de elektrische fiets oftewel Fatbike is de perfecte stadsfiets. Met de krachtige motor kun je moeiteloos door de stad navigeren en genieten van alle avonturen die Amsterdam te bieden heeft.

Agm GT250 Fatbike

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.399,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Tomos Flexer Fatbike

 
2.299,95 2.099,95
Lease vanaf € 48,82 p/m
Betaal 3x € 717,48 via logo iDEAL IN3

Killerbee Fatbike

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
2.349,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Ouxi V9 | Fat Bike

 
1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Ouxi V10 | Fat-Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Alligator E-bike

 
2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

Urban Fatbike

 
3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

E-Carus | Trail Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Is er een maximumgewicht voor fatbike-rijders in Amsterdam?

Fatbikes zijn een leuke manier om de stad te verkennen, maar voordat je hier op uitgaat, is het belangrijk om te weten of er een maximumgewicht geldt voor fatbike-rijders in Amsterdam. Het antwoord is ja, er is een maximumgewicht voor fatbike-rijders. Het maximale gewicht dat je mag meenemen op je fatbike is 120 kg. Het is belangrijk dat je dit in gedachten houdt wanneer je kiest voor een fatbike.

Elektrische fietsen met dikke banden

Een ander belangrijk ding om te weten is dat er ook slimme elektrische fatbikes beschikbaar zijn. Deze e-bikes zijn niet alleen stoer, maar kunnen ook je helpen om lange afstanden af te leggen. Sommige van deze fatbikes hebben een maximale belasting van wel 145 kg. Hierdoor kunnen ze het gewicht van een volwassen persoon makkelijk dragen.

Klik hier om een breed assortiment te zien aan fatbikes.

Als je op zoek bent naar een mooie en comfortabele fatbike, dan is de elektrische fatbike van Amsterdam de perfecte keuze. Dankzij de krachtige motor en lange bereik, is deze bike perfect voor lange afstanden. Bovendien is deze fiets uitgerust met een knaaphelm, wat betekent dat deze helm goed beschermt tegen regen en wind.

Wat is de beste route om te fatbiken in Amsterdam?

Als je van plan bent om te fatbiken in Amsterdam, dan ben je op de goede plek! Er is hier een uitgebreid netwerk van fietspaden, wat het ideaal maakt om te genieten van deze nieuwe outdoor-ervaring. Ten eerste moet je op zoek gaan naar een goede fatbike. Er zijn veel verschillende merken en modellen op de markt, dus je hebt een ruime keuze. Kijk naar elk model, vergelijk de specificaties en bepaal welke voor jou het beste is. Vergeet ook niet om een stijlvolle helm te kopen.

Als je je fatbike hebt gekocht, is het tijd om op pad te gaan. Er zijn veel verschillende routes door Amsterdam, afhankelijk van hoe ver je wilt gaan. Een goed beginpunt is de Beukenweg. Deze route verbindt het centrum met de buitenwijken, waardoor je een unieke kans krijgt om de stad te verkennen. Je komt door prachtige parken, woonwijken en musea. Of je kunt ervoor kiezen om je fatbike te verhuur zodat je de stad op een andere manier kunt verkennen.

Fatbike kopen in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een fatbike in Amsterdam, dan ben je bij Fast and Furious aan het juiste adres. Om je te helpen bij het vinden van de perfecte fatbike, hebben we een klantenservice nummer. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om de beste fatbike te kopen voor jouw budget.

We hebben in onze webshop genoeg assortiment met alle fatbikes die momenteel beschikbaar zijn in Amsterdam. Bij elke fatbike staat een uitgebreide beschrijving en specifiek, zodat je precies weet wat je krijgt. Onze lokale experts zijn altijd klaar om je te helpen met al je vragen. We hopen dat je met deze tips hebt gezien hoe je de perfecte fatbike kunt kopen in Amsterdam.