Delfi Bastogne I

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 191,00
Adviesprijs: 1.490,00
Onze prijs: 1.299,00
(incl opties en BTW)

Kies uw custom fiets opties

Totale prijs:
1.299,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 443,83 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve fietsen

 • (fiets) omschrijving

  Delfi Bastogne I - Ebike

  Zoek je een goedkope elektrische fiets met middenmotor, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding? Dan moet je de Delfi Bastogne I kopen. Deze ebike heeft 7 versnellingen, een 396Wh Li-Ion Samsung accu-pack, anti lek banden, een aluminium frame waar 5 jaar garantie op zit, en zelfs een verende voorvork! Niet alleen goedkoop maar ook luxueus!

  Goedkope elektrische fiets met middenmotor

  Delfi bewijst dat een elektrische fiets met middenmotor niet duur hoeft te zijn. In deze prijsklasse krijg je namelijk 9 van de 10 keer een voorwielmotor in plaats van een middenmotor, en een normale voorvork en niet een verende zoals bij de Bastogne I. Niet alleen op technisch vlak is de Delfi een luxe fiets maar ook qua uiterlijk. De banden, het zadel, en de handgrepen zijn bruin van kleur en dat combineert erg mooi bij de titanium lakkleur.

  Geschikt voor bijna iedereen

  Je kunt de Delfi Bastogne I kopen in 3 verschillende framematen. Je kunt namelijk kiezen uit 48cm, 52cm, en 57cm. Framemaat 48 is geschikt voor mensen tussen de 1.54 en 1.71m lang. Framemaat 52 is geschikt voor mensen met een lichaamslengte van 1.62 t/m 1.79m. Framemaat 57cm is voor mensen met een lengte tussen de 1.72 en 1.92 zeer geschikt. Je ziet dus dat deze ‘goedkope’ elektrische fiets voor nagenoeg iedereen geschikt is.

  Goede onderdelen keuze

  Delfi heeft een goede keuze gemaakt wat betreft de onderdelen. Er zijn kwaliteit onderdelen gebruikt van diverse bekende merken op deze Delfi ebike. Denk hierbij aan de merken Shimano, Samsung (accu), Bafang (motor/controller/display), AXA, en Tektro. De banden zijn van Kenda en van een type anti lek. Het voordeel van anti lek banden is dat je gerust door glas of andere scherpe voorwerpen kunt fietsen zonder je zorgen te maken om een lekke band.

  Middenmotor met 5 standen

  Een luxe ebike beschikt natuurlijk over een middenmotor, en daarmee is de Delfi Bastogne I ook uitgerust. Een middenmotor zorgt voor een natuurlijke fietsbeleving omdat de ondersteunende kracht vanuit de trapas komt, en je daarbij niet het gevoel hebt vooruit getrokken te worden. Samen met andere elektrische fietsen meefietsen gaat een stuk gemakkelijker dan een fiets met voorwielmotor. Je kunt namelijk makkelijker de snelheid bepalen. Daarnaast kun je uit 5 standen trapondersteuning kiezen waarbij je kunt gaan voor comfort of juist snelheid. Het actieradius ligt tussen de 70 en 90 kilometer.

  Opladen van de accu

  Het opladen van de Samsung accu duurt ongeveer 5 tot 6 uur. Opladen kan zowel in de fiets als binnen in huis omdat de accupack uit de fiets te halen is. Ideaal wanneer je de Delfi Bastogne I gebruikt voor het woon/werkverkeer en je de accu ook op kantoor wilt opladen.

  Comfortabel en praktisch

  De Delfi Bastogne 1 is een praktische en comfortabele elektrische fiets. Voor zowel fietstochten binnen als buiten de stad is hij zeer geschikt. De voorvork is voorzien van een vering zodat de ongemakken van een oneffen wegdek minimaal zijn. De zithouding is erg prettig en er is veel kracht aan boord. Zo rijd je moeiteloos een heuvel omhoog. Wanneer je met de fiets aan de hand omhoog zou moeten lopen, dan kun je gebruik maken van de walk assist functie. Door een knop ingedrukt te houden rijdt de fiets dan vanzelf tot een snelheid van maximaal 6km per uur. De trapondersteuning werkt tot een snelheid van 25 kilometer per uur.

  Delfi Bastogne I kopen

  Zoek je een goedkope elektrische fiets welke een rijke uitrusting kent, dan moet je de Delfi Bastogne I kopen. Zelfs een middenmotor en verende voorvork zijn op deze ebike aanwezig! Wat de kleuren betreft kun je kiezen uit titanium mat en titanium hoogglans.

  Ebike leasen

  Deze ebike kun je leasen wat betekent dat je hem kunt betalen in termijnen. Bij Fast en Furious kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Daarmee bepaal je eenvoudig zelf het maandbedrag. Online kun je de lease gemakkelijk regelen.

  Terug naar de fiets
 • Fiets reviews (0)
  Delfi Bastogne I heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de fiets
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de fiets
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de fiets