Puch Clubman 2

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 800,00
Adviesprijs: 2.599,00
Onze prijs: 1.799,00
(incl opties en BTW)

Kies uw custom fiets opties

Totale prijs:
1.799,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 614,66 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve fietsen

 • (fiets) omschrijving

  Puch Clubman 2 Lady

  Zoek je een snelle en degelijke elektrische toerfiets, dan moet je beslist de Puch Clubman 2 Lady kopen. Hij is uiterst comfortabel en solide, en uitgerust met de best verkrijgbare onderdelen. De middenmotor is van Bosch, en er zijn 9 versnellingen van Shimano. Als kers op de taart heeft deze prachtige ebike ook remschijven voor ongekende remprestaties. Kortom een van de beste ebikes die je maar kunt kopen voor dit geld.

  Een ebike uit het hogere segment

  Alle onderdelen aan de Clubman zijn met grote zorgvuldigheid gekozen door Puch. Zodoende is deze high-end fiets tot stand gekomen. Voor de elektrische onderdelen is er voor het merk Bosch gekozen. Bosch is al jarenlang een bekende en stabiele speler op de elektrische markt. Voor de remmen en versnellingen is er gekozen voor het merk Shimano. Ook Shimano staat bekend om haar kwaliteit.

  De banden zijn van het merk Schwalbe en van het type Energizer. Deze banden hebben een lage rolweerstand, een goede grip, en voorzien van GreenGuard technologie waardoor ze niet snel lek raken.

  Qua materialen is deze ebike van Puch ook ijzersterk, duurzaam, en licht van gewicht. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van materialen zoals aluminium (voor o.a. het frame), RVS, en kunststof. Wat deze materialen met elkaar gemeen hebben is dat ze niet kunnen roesten. Mooi meegenomen dus, want regen doet roesten, en daar hebben we redelijk veel mee te maken in een land zoals Nederland.

  Verschil tussen Clubman 1 en 2

  De Puch Clubman 2, waar deze tekst over gaat, heeft veel overeenkomsten met de Clubman 1. Qua specificaties ontlopen ze elkaar nauwelijks. Het grote verschil tussen de Clubman 1 en 2 is het frame, en daarmee ook de zithouding. De Puch Clubman 1 is meer gericht op het stadsverkeer waarbij je vaker moet op en afstappen, en wat rechter op zit. Vandaar ook het lage instapframe. De Clubman 2 is meer een elektrische toerfiets waarbij je iets meer voorover zit. Vooral bij lange afstanden, en een sportieve fiets stijl is de toerfiets een goede keuze.

  Bosch onderdelen maken het plaatje compleet

  De elektrische onderdelen op de Clubman 2 zijn van Bosch, en komen uit de Active Line serie. Zowel de motor, accu, en het LCD display zijn dus van Bosch. De motor, welke de trapondersteuning verzorgt, is in het midden van de fiets geplaatst en aan de trappers gekoppeld. In de volksmond noemt men dit een middenmotor. De middenmotor brengt veel voordelen met zich mee. Vooral de veeleisende fietsers zouden niets anders willen dan een middenmotor. De fietsbeleving blijft namelijk heel natuurlijk terwijl het maar zeer weinig inspanning vergt om snel te vertrekken bij een stoplicht, of hoge snelheden te fietsen. 25 kilometer per uur is kinderspel!

  Met hoge snelheden moet je natuurlijk ook weer binnen korte tijden tot stilstand kunnen komen, en daarom zijn er schijfremmen gemonteerd. Schijfremmen kom je vooral bij high-end fietsen (ebikes) tegen omdat het een duurder soort rem is, en voldoet aan hogere eisen. Ze staan bekend om hun zeer lage onderhoudsbehoefte, hun enorme remkracht, en ze presteren zeer goed bij nat weer. Super veilig dus.

  Puch Clubman 2 Lady kopen

  Wil je iedere euro goed besteden? Dan moet je zeker de Puch Clubman 2 Lady kopen. Deze zeer complete ebike is zelfs uitgerust met een goedgekeurd slot, en anti lekbanden zodat je niet snel met een lekke band komt te staan. Dankzij de remschijven sta je binnen een mum van tijd weer stil.

  Kopen op afbetaling met onze lease

  Je kunt de Puch Clubman 2 ook kopen op afbetaling. In onze shop noemen wij dit leasen. Je betaalt het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen af en kunt zodoende een toch high quality ebike kopen. Afbetalen kan in minimaal 12 maanden en maximaal 72 maanden. Hoe langer je over het afbetalen doet, hoe lager de maandlasten zijn.

  Terug naar de fiets
 • Technische (fiets) specificaties

  Model LADY
  Elektrisch Ja
  Slot Abus 5650 NR RT
  Frame Elite Series Alloy Hydrovorming Trapeze
  Voorvork HL QSP verend
  Bagagedrager Tubus Shine Bosch
  Aantal versnellingen 9
  Voordrager Geen
  Versnelling Shimano Alivio
  Remhevels Shimano
  Remmen Shimano Schijfrem AM 315(v) / Schijfrem AM 315(a)
  Velgen Leader 96 622-19 aluminium double wall
  Spaken Mach 1 RVS
  Banden Schwalbe Energizer 40-622
  Pedalen VP-817 kunststof
  Stuurpen Verstelbaar aluminium matzwart
  Zadel Selle Royal SR 8020
  Zadelpen Aluminium matzwart
  Verlichting AXA Blueline 30 (v) / Büsch&Muller (a)
  Spatborden SKS Kunststof
  Motor Middenmotor Bosch Active Line
  Display LCD
  Aantal standen 4
  Accu 400 Wh

  Terug naar de fiets
 • Fiets reviews (0)
  Puch Clubman 2 heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de fiets
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de fiets
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de fiets