Elektrische herenfietsen

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische herenfiets, dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Naast een lage prijs, en gratis verzending, koop je altijd een kwaliteitsfiets die voorzien is van betrouwbare en revolutionaire techniek.

Agm GT250 Fatbike

Aanbieding is nog 8 uur geldig
2.399,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

Killerbee Fatbike

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
2.349,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Ouxi V9 | Fat Bike

 
1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Ouxi V10 | Fat-Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Alligator E-bike

 
2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

Urban Fatbike

 
3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

E-Carus | Trail Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Snel, en toch in beweging

Voor de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, is een elektrische fiets een ware uitkomst. Wil je sneller kunnen fietsen, moet je regelmatig een heuvel op, of lange afstanden fietsen? Misschien heb je een slechtere conditie of iets aan je spieren of gewrichten? Dan is een elektrische herenfiets kopen een goed idee. Dit type fiets zorgt ervoor dat je én in beweging blijft, en een stuk minder moeite hoeft te doen. Het trappen wordt namelijk vele malen lichter gemaakt door de elektrische trapondersteuning. De intensiteit van de ondersteuning is nagenoeg bij iedere fiets eenvoudig in te stellen.

Bekijk ook eens onze nieuwe populaire elektrische fatbike, klik hier voor ons fatbike aanbod

Extra stevig frame

De elektrische herenfietsen hebben een extra stevig frame waarbij er een horizontale balk is geplaatst. Hierdoor is het frame duurzaam en kan tevens een hoger gewicht aan.

Actieradius

De afstand die je kunt fietsen met een elektrische herenfiets, wordt het actieradius genoemd. Het actieradius is per persoon en per fiets verschillend omdat onder andere het lichaamsgewicht, de tegenwind, de bandenspanning, en de intensiteit van de trapondersteuning hier invloed op hebben. Het aantal kilometers dat bij de specifieke fiets wordt weergegeven, is slechts een gemiddelde. Het kan dus zijn dat je in praktijk iets meer of iets minder kilometers aflegt met een volle accu.

Snelheid

Afhankelijk van het system (sensor type), wordt de trapondersteuning geactiveerd. De fiets kan dus uitgerust zijn met een rotatie sensor, maar ook met een trapkracht sensor. De maximum snelheid mét trapondersteuning is 25 km per uur. Sneller fietsen is geen probleem, maar dan moet je het verschil op eigen kracht doen.

Verschillende remsystemen

Ook bij de elektrische herenfietsen kom je verschillende remsystemen tegen, net als bij normale fietsen zonder trapondersteuning. Elk remsysteem heeft zo haar voor- en nadelen. De meest bekende systemen zijn de V-brakes, de schijfremmen en de rollerbrakes. Met name de rollerbrakes zijn erg populair omdat ze weinig onderhoud vergen, en krachtig remmen bij weinig krachtinspanning.

E-bike met versnellingen

Veel e-bikes (elektrische fietsen) zijn uitgerust met versnellingen. Zo kun je kiezen uit een naafversnelling of een derailleurversnelling. Het verschil is dat de naafversnelling maximaal 8 versnellingen kan bevatten en de derailleur maximaal 27. Het voordeel van een naafversnelling is dat het onderhoudsvriendelijk is, en je bij stilstand kan wisselen van versnelling.

Goedkope herenfiets

Bij Fast en Furious kun je goedkoop een herenfiets kopen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Alle fietsen zijn namelijk onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Zo koop je dus altijd een goede fiets met een degelijke garantie voor een lage prijs.

Elektrische herenfiets kopen

Via onze online webshop kun je heel eenvoudig een elektrische herenfiets kopen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en opties. De prijs is inclusief verzendkosten, dus er zijn geen kosten achteraf. Ook is het mogelijk om een elektrische herenfiets te kopen op afbetaling. Daar lees je meer over onder het kopje ‘leasen’.

Elektrische herenfiets leasen

Wil je een elektrische fiets kopen op afbetaling, dan kun je gebruik maken van ons lease programma. Leasen wil zeggen dat je de fiets in maandelijkse termijnen afbetaalt, hierbij is de fiets meteen van jou. Je mag zelf bepalen in hoeveel termijnen je de herenfiets wilt leasen. Hierbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden.