Elektrische seniorenfiets

Pak je leven weer op met de elektrische seniorenfiets! Kom weer in beweging en verplaats je moeiteloos van A naar B. Elektrisch fietsen kost namelijk bijna geen energie! Bovendien kun je bij Fast en Furious goedkoop een elektrische senioren fiets kopen.

Agm GT250 Fatbike

Aanbieding is nog 7 dagen geldig
2.399,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Killerbee Fatbike

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.349,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

Ouxi V9 | Fat Bike

 
1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Ouxi V10 | Fat-Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Alligator E-bike

 
2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

Urban Fatbike

 
3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

E-Carus | Trail Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Het speciale ontwerp

De elektrische senioren fiets is speciaal ontworpen voor oudere mensen, en voor mensen met lichte evenwichtsproblemen, pols-, schouder- en nekklachten. Dankzij de lage instap kan iedereen moeiteloos op en afstappen. Beide voeten op de grond neerzetten wanneer je stilstaat, is ook geen probleem .De elektrische seniorenfietsen zijn licht van gewicht en zeer hanteerbaar. Er is bij het ontwerp niet alleen gedacht aan ergonomie, maar ook aan comfort.

Bekijk ook eens onze nieuwe populaire elektrische fatbikes

Gezond en in beweging

Met de elektrische seniorenfiets kom je meer in beweging, dan met iedere andere fiets. Dit is namelijk te danken aan de elektrische trapondersteuning, welke er voor zorgt dat je zonder veel inspanning, lekker kunt fietsen. Ook voor wie weinig kracht in de benen heeft, is de elektrische fiets een ware uitkomst. Een heuvel op of tegenwind hoeft geen belemmering meer te zijn.

Niet alleen is fietsen gezond, maar kom je ook meer in de buitenlucht. Aangezien fietsen je weinig energie kost, trek je er makkelijker op uit. Langere afstanden fietsen gaat zeer gemakkelijk bij de elektrische senioren fiets. Dankzij de trapondersteuning wordt je namelijk niet meer moe. Je kunt zelfs snelheden fietsen tot 25 kilometer per uur met de ondersteuning!

Minder inspanning

Ook voor mensen met een slechtere conditie is de elektrische fiets een ware uitkomst. Een goed uithoudingsvermogen is namelijk niet nodig. De elektrische trapondersteuning levert namelijk de kracht die nodig is om de gewenste snelheid te behalen. Sneller trappen betekent sneller fietsen en dat hoeft niet zwaarder te zijn.

De trapondersteuning is instelbaar en daarmee bepaal je dus ook hoeveel kracht de elektromotor moet bijzetten. Je kunt er zelfs voor kiezen om geheel op eigen kracht te fietsen. Ook kun je er voor kiezen dat de fiets bijna al het werk doet. Wel is het zo dat hoe meer ondersteuning er gevraagd wordt, hoe sneller de batterij leeg is. In praktijk is dit vaak geen probleem omdat je makkelijk 70 kilometer kunt rijden met een standaard accu die volledig opgeladen is. Is de accu leeg, dan laad je hem gewoon weer op. Doorgaans laad je de accu binnen 5 uur volledig op. Dit kan per accu technologie en type weer verschillen.

Actieradius

Met een elektrische fiets kun je met een volledig opgeladen standaard accu ongeveer tussen de 70 en 110 kilometer rijden bij minimale ondersteuning, en tussen de 50 en 80 kilometer met maximale ondersteuning. Een zwaardere accu is optioneel verkrijgbaar en levert ongeveer 25% extra capaciteit.

Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op hoeveel kilometer je kunt afleggen. Zo speelt het wegdek, de bandenspanning, de route, de tegenwind en het gewicht van de bestuurder een rol in het uithoudingsvermogen van de accu.

Elektrische seniorenfiets kopen

Bij ons kun je goedkoop een elektrische seniorenfiets kopen van goede kwaliteit. Indien je regelmatig langere afstanden wilt afleggen, dan kun je overwegen om de fiets te kopen met een accu-upgrade.

Senioren fiets leasen

Bij Fast en Furious kun je ook een elektrische seniorenfiets leasen! Kopen op afbetaling kan namelijk zeer voordelig en tegen een vast laag maandbedrag. Daarbij kun je kiezen uit een looptijd van 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Wil je tussentijds een stukje aflossen, dan mag dat altijd. Bovendien kost het je niets extra’s. Het voordeel van een seniorenfiets leasen is dat je direct een goede fiets bezit zonder ineens een groot geldbedrag uit te geven.