Dutchebike Touring III

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 250,00
Adviesprijs: 1.599,00
Onze prijs: 1.349,00
(incl opties en BTW)

Kies uw custom fiets opties

Totale prijs:
1.349,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 460,91 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve fietsen

 • (fiets) omschrijving

  DutchEbike - Touring III model

  Zoek je een fijne en goedkope elektrische tourfiets, die over veel luxe beschikt, dan is de DutchEbike Touring III een erg goede keuze. Deze fiets is van alle gemakken voorzien en rijdt bovendien erg lekker. Hij is gebouwd uit duurzame materialen waaronder aluminium en rvs. Het voorwiel is voorzien van een krachtige elektromotor, en er is vering aanwezig in de voorvork en zadelpen. Verder telt de ebike 7 versnellingen, een sterke accu, en 5 trap ondersteuningsstanden.

  3de ebike model

  De Touring III van DutchEbike is het 3de touringmodel van het merk. Het verschil tussen het 3de model en zijn voorgangers is niet zo groot. De verschillen zitten hem vooral in de uiterlijke kenmerken. De Touring 3 heeft wel een luxer en comfortabeler stuur meegekregen, en is hij voorzien van vering in de voorvork en vering in de zadelpen. Het rijgedrag is hierdoor nog aangenamer.

  Bediening en display

  Op het stuur zit een led bedieningspaneel waarbij je het gekozen rijprogramma eenvoudig en snel kunt aflezen. Met de plus en min toets bedien je eenvoudig de kracht van de trapondersteuning. De MXUS levert een hoog koppel waardoor je in korte tijd op topsnelheid bent. Ook vanuit stilstand in beweging komen gaat erg vlot.

  Versnellingen en remmen

  De DutchEbike Touring III beschikt over 7 versnellingen van Shimano (Nexus serie) welke in de achternaaf zijn weggewerkt. Het mooie van naafversnellingen is dat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn, erg lang meegaan, en dat je ook vanuit stilstand een andere versnelling kunt kiezen. Doordat er gebruik gemaakt is van een gesloten kettingkast, blijft ook je kleding vrij van kettingsmeer.
  Ook de remmen zijn vriendelijk qua onderhoud en simpel en goedkoop te vervangen. Zo ligt de focus op een zeer onderhoudsarme fiets waar je extra veel plezier van hebt.

  Comfortable uitrusting

  De DutchEbike Touring III is een elektrische fiets welke beschikt over een prima en comfortabele uitrusting. Het stuur heeft een luxe vorm waarmee je urenlang comfortabel kunt sturen. Er zijn 5 standen trapondersteuning waardoor je gemakkelijk de intensiteit van de motor kunt regelen. Zowel de voorvork als de zadelpen zijn uitgerust met vering waardoor hobbels en kuilen in het wegdek een stuk minder hinderlijk worden ervaren.
  De banden die standaard op de Touring worden gemonteerd zijn van een Anti-lek type. Dit betekent dat de banden zijn verstevigd en een stuk minder snel lek raken dan andere banden.

  Motor en accu

  De elektromotor is in het voorwiel gesitueerd waardoor en levert een hoop koppel. Hierdoor kom je zonder enige moeite snel vanuit stilstand in beweging. Een voorwielmotor is ook goedkoper dan een middenmotor, en dat maakt deze luxe toerfiets lekker goedkoop is. De accu (468Wh) is uitneembaar en daardoor ook op iedere gewenste plek op te laden. Opladen doe je doorgaans in een 5 à 6 uur tijd. Met een volle accu kun je tussen de 80 en 110 kilometer rijden. De afstand die je in praktijk haalt is, zoals bij iedere elektrische fiets, afhankelijk van het gekozen rijprogramma, de route (heuvels/bruggen), en andere omstandigheden waaronder de bandenspanning, het lichaamsgewicht, en de tegenwind. De trapondersteuning werkt t/m 25 kilometer per uur.

  DutchEbike Touring III kopen

  Wil je een mooie en degelijke elektrische fiets kopen, die bovendien lekker goedkoop is? Dan moet je beslist de DutchEbike Touring III kopen. Hij beschikt over LED verlichting, 7 naafversnellingen, een krachtige voorwielmotor, een praktisch bedienpaneel, voorvorkvering, en zelfs zadelpenvering!

  Betaal zonder rente het bedrag in 3 termijnen

  Bij ons kun je ook gebruik maken van de IN3 betaalmethode waarbij je het aankoopbedrag mag voldoen in 3 termijnen, waarvoor je 60 dagen de tijd krijgt. Het eerste termijn reken je af tijdens het bestellen van de ebike.

  Leasen en kopen op afbetaling, betaal eenvoudig per maand

  Kopen op afbetaling (leasen) is bij ons ook mogelijk. Je kunt namelijk heel voordelig je elektrische fiets kopen op afbetaling, en daarbij per maand betalen. Leasen kan bij ons in 12, 18, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden, waardoor je zelf eenvoudig het maandbedrag kunt bepalen.
  Terug naar de fiets
 • Technische (fiets) specificaties

  DutchEbike - Touring III model

  * Shimano Nexus-7 naafversnelling
  * Verende voorvork & zadelpen
  * 13 Ah accu
  * MXUS voorwielmotor
  * LED 5 standen display
  * V-Brakes
  * Comfort plus zadel
  Terug naar de fiets
 • Fiets reviews (0)
  Dutchebike Touring III heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de fiets
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de fiets
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de fiets