Menu
opc_loader
Scooter assortiment
Klantenbeoordelingen
796 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 8

19-07-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

17-07-2017 meer...

gaf gemiddeld een 9

17-07-2017 meer...
Onze voordelen

AANBIEDINGEN
1.524,00 1.249,95

Elektrische damesfiets

Bij Fast en Furious kunt u goedkoop een elektrische damesfiets kopen. Wij hebben verschillende modellen en verschillende kleuren. De damesmodellen zijn compleet uitgevoerd met verlichting en een luxe display waarop u de snelheid en rijprogramma kunt aflezen.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen).  Resultaat:  1 
1.549,00 1.449,00 of lease al vanaf 30,00 per maand
258 keer bekeken
De Cargo is een ‘anders-dan-andere’ ebike voor diegene die een statement durft te maken. De dunne accu is weggewerkt in de bodem van de voordrager. Een drager die vast zit aan het frame waardoor deze transportfiets ook met veel bagage...
1.499,00 1.399,00 of lease al vanaf 29,00 per maand
198 keer bekeken
Met de City behoort het liedje van Boudewijn de Groot over ‘de kromgebogen, eenzame fietser’, definitief tot het verleden. De City is een vlotte, no-nonsens stadsfiets voor jong en oud.  Alles wat nodig is om iedere dag op een...
1.499,00 1.399,00 of lease al vanaf 29,00 per maand
260 keer bekeken
Met de City behoort het liedje van Boudewijn de Groot over ‘de kromgebogen, eenzame fietser’, definitief tot het verleden. De City is een vlotte, no-nonsens stadsfiets voor jong en oud. Alles wat nodig is om iedere dag op een prettige...
1.699,00 1.599,00 of lease al vanaf 33,00 per maand
258 keer bekeken
Instappen, trappen en fietsen maar. Dat is het idee van de Easy On. Dit model van Dutchebike heeft een gemakkelijke lage instap die vooral bij senioren erg populair is. Actieve vijftigplussers die graag willen fietsen en dit zo lang mogelijk willen...
1.699,00 1.599,00 of lease al vanaf 33,00 per maand
220 keer bekeken
Wat is er fijner dan kinderen meenemen op de fiets? Veilig in een fietsstoeltje, lekker dichtbij. Samen boodschappen doen, naar vriendjes van de crèche of gewoon zwaaien naar iedereen die je tegen komt. De lage instap, het stabiele frame, het...
1.699,00 1.599,00 of lease al vanaf 33,00 per maand
120 keer bekeken
De naam zegt het al: de luxe uitgevoerde Touring is er voor het gewone werk maar ook voor de lange afstanden. Om te toeren dus. De ideale combinatie van veel versnellingen en trapondersteuning zorgt voor soepele overgangen waardoor de getrainde...
2.899,00 2.799,00 of lease al vanaf 57,00 per maand
228 keer bekeken
De Triple is een prachtige driewieler die uitermate geschikt is voor mensen met een beperking. Ook ouderen en mensen met evenwichtsstoornissen kunnen met deze ebike uit de voeten. Bij het samenstellen van deze fiets hebben we gebruik gemaakt van de...
1.599,00 1.499,00 of lease al vanaf 31,00 per maand
186 keer bekeken
Een rustieke mand voorop? Een roze, zwarte of houten krat?  Vintage, stijlvol, stoer of hip? Deze transportfiets past bij iedere look en feel. Verander de krat, verandert de uitstraling van deze fiets. Het bruine zadel en de bruine handvatten...
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen).  Resultaat:  1 

Frame damesfiets

Het frame van een damesfiets is anders dan die van de heren. Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft een herenframe een extra horizontale buis welke net onder het zadel eindigt. Deze buis is ter versteviging van het frame. Tegenwoordig zijn er een hoop mannen die toch liever een damesfiets kiezen dan een herenfiets. De opstap is namelijk veel makkelijker, met name voor de minder flexibele mensen. Het damesframe is tegenwoordig net zo sterk als die van de heren omdat er een laagliggende versteviging is aangebracht. Het damesmodel is daarom zowel voor de dames als heren geschikt.

 

Voordelen van elektrisch fietsen

De elektrische fiets brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je langere afstanden afleggen zonder dat het je veel energie kost. Ook met een slechte conditie, of gezondheid, is de elektrische fiets een absolute uitkomst. Zo kom je toch in beweging en in de buitenlucht. Het voordeel van een damesfiets kopen bij ons is dat je naast een lage prijs, ook op afbetaling kunt kopen. Deze vorm van kopen noemen wij leasen. Zeer flexibel en online te regelen.

 

De rijtijd

Bij de productspecificaties staat de rijtijd vermeld. Dit is de tijd die je op de elektrische damesfiets kunt rijden, voordat de accu leeg is. Ook met een lege accu kun je gewoon fietsen.

De rijtijd is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben het lichaamsgewicht, de tegenwind, de snelheid en de bandenspanning effect op de tijd die je elektrisch ondersteund kunt rijden. Stel je de trapondersteuning zo in dat deze minder ondersteunt, dan doe je soms wel tot 50% langer met de batterijlading. Je kunt dan meer kilometers afleggen.

 

Accu types

Er zijn verschillende soorten accu’s op de markt. De accu is de energiebron voor de motor. Doorgaans zijn er 3 types en dat zijn de Li-Ion, de NiHM en de LiPO. Elk type heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Zo is de prijs een factor, de afmeting/gewicht, en de kracht. Het ene type houdt het langer vol dan het andere type. LiPO heeft in feite alle voordelen, maar is wel de duurste. NiHM is de goedkoopste, maar is sneller leeg. Geen probleem natuurlijk wanneer je geen hele lange afstanden gaat afleggen. De Li-Ion zie je het meest. Deze is iets duurder dan de NiHM, maar heeft ook een beter uithoudingsvermogen.

 

Tot wel 27 versnellingen

Net als iedere andere fiets, kan de elektrische fiets ook versnellingen hebben. Doorgaans zijn er 2 type versnellingsystemen. Dit is de derailleur en de naafversnelling. De derailleur is een versnellingsysteem welke ook bij racefietsen wordt toegepast. Hier wordt gebruik gemaakt van meerdere tandwielen op het achterwiel. Dit systeem vergt meer onderhoud dan de naafversnelling. Bij de naafversnelling zit het hele versnellingsysteem in de naaf gebouwd van het achterwiel. Het voordeel is dat het onderhoudsvriendelijk is en dat je vanuit stilstand kunt schakelen. Het nadeel is dat er maar maximaal 8 versnellingen mogelijk zijn. Ruim voldoende voor de doorsnee fietser.

 

Remsystemen

Bij de elektrische damesfiets kun je 3 verschillende remsystemen tegenkomen. Zo zijn er de V-braker, de rollerbrakes en de schijfremmen. De V-brakes zijn de remblokjes welke afremmen op de zijkant van de velg. Bij een schijfrem zit er een schijf aan het wiel bevestigd welke wordt geremd. Dit systeem heeft zeer veel remkracht. Bij rollerbrakes zit het remsysteem in de naaf en daarbij worden stalen kogeltjes tegen de binnenkant van de naaf geduwd. Dit systeem is erg populair omdat het erg soepel remt en weinig kracht kost. Daarnaast zijn de rollerbrakes erg onderhoudsvriendelijk.

 

In hoogte verstelbare

Iedere elektrische damesfiets is in hoogte verstelbaar. Zo kan het zadel en het stuur op de gewenste hoogte worden afgesteld. Het afstellen is binnen enkele seconden gebeurd.

 

Voorvork vering

De luxere elektrische fietsen zijn voorzien van een voorvorkvering. Dit is een geveerde voorwielophanging. De voorvering vangt schokken van het voorwiel op, welke kunnen ontstaan door het rijden over hobbels en slecht wegdek. Hierdoor wordt de rit extra aangenaam.

 

Elektrische fiets kopen

Goedkoop een elektrische fiets kopen? Bij ons is dat geen probleem. Bovendien worden al onze fietsen gratis verzonden! De prijs is dus all. inclusive.

 

Een elektrische fiets kopen op afbetaling, wat ook vaak leasen wordt genoemd, behoort ook tot de opties. Het voordeel van leasen is dat je de fiets in maandelijkse termijnen afbetaalt, maar er wel direct over beschikt. De fiets is meteen jouw eigendom.

 

Kopen op afbetaling kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Bij ons kunt u al een elektrische damesfiets kopen vanaf 27 euro per maand!

qshops logo - rdw logoFast Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigen. Copyright © 2005-2017 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page