Elektrische damesfiets

Bij Fast en Furious kunt u goedkoop een elektrische damesfiets kopen. Wij hebben verschillende modellen en verschillende kleuren. De damesmodellen zijn compleet uitgevoerd met verlichting en een luxe display waarop u de snelheid en rijprogramma kunt aflezen.

Agm GT250 Fatbike

Aanbieding is nog 14 uur geldig
2.399,95 1.899,95
Lease vanaf € 44,17 p/m
Betaal 3x € 649,15 via logo iDEAL IN3

Killerbee Fatbike

Aanbieding is nog 1 dag geldig
2.349,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Ouxi V9 | Fat Bike

 
1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Ouxi V10 | Fat-Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Alligator E-bike

 
2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

Urban Fatbike

 
3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

E-Carus | Trail Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Frame damesfiets

Het frame van een damesfiets is anders dan die van de heren. Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft een herenframe een extra horizontale buis welke net onder het zadel eindigt. Deze buis is ter versteviging van het frame. Tegenwoordig zijn er een hoop mannen die toch liever een damesfiets kiezen dan een herenfiets. De opstap is namelijk veel makkelijker, met name voor de minder flexibele mensen. Het damesframe is tegenwoordig net zo sterk als die van de heren omdat er een laagliggende versteviging is aangebracht. Het damesmodel is daarom zowel voor de dames als heren geschikt.

Bekijk ook eens onze nieuwe populaire elektrische fatbike, klik hier voor ons fatbike aanbod

Voordelen van elektrisch fietsen

De elektrische fiets brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je langere afstanden afleggen zonder dat het je veel energie kost. Ook met een slechte conditie, of gezondheid, is de elektrische fiets een absolute uitkomst. Zo kom je toch in beweging en in de buitenlucht. Het voordeel van een damesfiets kopen bij ons is dat je naast een lage prijs, ook op afbetaling kunt kopen. Deze vorm van kopen noemen wij leasen. Zeer flexibel en online te regelen.

Bij de productspecificaties staat de rijtijd vermeld. Dit is de tijd die je op de elektrische damesfiets kunt rijden, voordat de accu leeg is. Ook met een lege accu kun je gewoon fietsen.

De rijtijd is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben het lichaamsgewicht, de tegenwind, de snelheid en de bandenspanning effect op de tijd die je elektrisch ondersteund kunt rijden. Stel je de trapondersteuning zo in dat deze minder ondersteunt, dan doe je soms wel tot 50% langer met de batterijlading. Je kunt dan meer kilometers afleggen.

Accu types

Er zijn verschillende soorten accu’s op de markt. De accu is de energiebron voor de motor. Doorgaans zijn er 3 types en dat zijn de Li-Ion, de NiHM en de LiPO. Elk type heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Zo is de prijs een factor, de afmeting/gewicht, en de kracht. Het ene type houdt het langer vol dan het andere type. LiPO heeft in feite alle voordelen, maar is wel de duurste. NiHM is de goedkoopste, maar is sneller leeg. Geen probleem natuurlijk wanneer je geen hele lange afstanden gaat afleggen. De Li-Ion zie je het meest. Deze is iets duurder dan de NiHM, maar heeft ook een beter uithoudingsvermogen.

Tot wel 27 versnellingen

Net als iedere andere fiets, kan de elektrische fiets ook versnellingen hebben. Doorgaans zijn er 2 type versnellingsystemen. Dit is de derailleur en de naafversnelling. De derailleur is een versnellingsysteem welke ook bij racefietsen wordt toegepast. Hier wordt gebruik gemaakt van meerdere tandwielen op het achterwiel. Dit systeem vergt meer onderhoud dan de naafversnelling. Bij de naafversnelling zit het hele versnellingsysteem in de naaf gebouwd van het achterwiel. Het voordeel is dat het onderhoudsvriendelijk is en dat je vanuit stilstand kunt schakelen. Het nadeel is dat er maar maximaal 8 versnellingen mogelijk zijn. Ruim voldoende voor de doorsnee fietser.

Remsystemen

Bij de elektrische damesfiets kun je 3 verschillende remsystemen tegenkomen. Zo zijn er de V-braker, de rollerbrakes en de schijfremmen. De V-brakes zijn de remblokjes welke afremmen op de zijkant van de velg. Bij een schijfrem zit er een schijf aan het wiel bevestigd welke wordt geremd. Dit systeem heeft zeer veel remkracht. Bij rollerbrakes zit het remsysteem in de naaf en daarbij worden stalen kogeltjes tegen de binnenkant van de naaf geduwd. Dit systeem is erg populair omdat het erg soepel remt en weinig kracht kost. Daarnaast zijn de rollerbrakes erg onderhoudsvriendelijk.

In hoogte verstelbare

Iedere elektrische damesfiets is in hoogte verstelbaar. Zo kan het zadel en het stuur op de gewenste hoogte worden afgesteld. Het afstellen is binnen enkele seconden gebeurd.

Voorvork vering

De luxere elektrische fietsen zijn voorzien van een voorvorkvering. Dit is een geveerde voorwielophanging. De voorvering vangt schokken van het voorwiel op, welke kunnen ontstaan door het rijden over hobbels en slecht wegdek. Hierdoor wordt de rit extra aangenaam.

Elektrische fiets kopen

Goedkoop een elektrische fiets kopen? Bij ons is dat geen probleem. Bovendien worden al onze fietsen gratis verzonden! De prijs is dus all. inclusive.

Een elektrische fiets kopen op afbetaling, wat ook vaak leasen wordt genoemd, behoort ook tot de opties. Het voordeel van leasen is dat je de fiets in maandelijkse termijnen afbetaalt, maar er wel direct over beschikt. De fiets is meteen jouw eigendom. Kopen op afbetaling kan in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Bij ons kunt u al een elektrische damesfiets kopen vanaf 27 euro per maand!