Elektrische herenfiets kopen van DutchEbike

Het Hollandse fietsenmerk DutchEbike maakt alleen elektrische fietsen, en daar zijn ze heel goed in! Wil je een goedkope elektrische herenfiets kopen, van goede kwaliteit, dan heb je bij dit merk volop keuze.

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Dutchebike Touring

 
1.599,00 1.199,00 of lease al vanaf 25,00 per maand
11929 keer bekeken

Dutchebike Cargo (heren model)

 
1.498,00 1.199,00 of lease al vanaf 25,00 per maand
9977 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Verschillende modellen

DutchEbike kenmerkt zich door haar trendy modellen, kwaliteit en lage prijs. Zo kun je dus goedkoop een elektrische herenfiets kopen die er bijzonder mooi uitziet, en helemaal van deze tijd is.

Herenfietsen hoeven niet perse een stang bovenin te hebben. Zeker voor de heren die wat meer moeite hebben om op en af te stappen, is een lage instapframe zeker wenselijk. Deze modellen zijn ondergebracht bij de damesfietsen.

DutchEbike Cargo

De DutchEbike Cargo is een prachtige elektrische transportfiets met een uniek design. Het opmerkelijke aan deze fiets is het frame, en de afwerking. Om te beginnen heeft de Cargo een retro uitstraling, en lijkt hij op de bakkersfiets van vroeger. Het bagagerek voorop is zeer stevig omdat het frame onder het rek doorloopt. Bovendien zit hieronder de accu weggewerkt waardoor je dus haast niet ziet dat de Cargo een elektrische transportfiets is. Standaard is op deze herenfiets geen achter bagagedrager gemonteerd, maar die is optioneel wel verkrijgbaar.

DutchEbike Touring

Zoek je een elektrische toerfiets in herenmodel, die bovendien lekker goedkoop is? Dan moet je zeker de DutchEbike Touring kopen. Deze fiets is uitermate geschikt voor lange afstanden, en rijdt uiterst comfortabel. Zo is er een verend voorvork en zadelpen aanwezig welke de schokken absorberen die door een oneffen wegdek kunnen worden veroorzaakt. Het frame is zeer degelijk, en het stuur is eenvoudig te verstellen. In het achterwiel zijn 7 naafversnellingen weggewerkt en de trapondersteuning kent 5 standen. Op het stuur tref je een LCD display welke alle belangrijke informatie toont zoals de batterijconditie, de snelheid die je rijdt, en het rijprogramma.

Zwaardere accu is optioneel

Bij alle elektrische fietsen van DutchEbike, op de Cargo na, kun je gaan voor een accu upgrade. De accu upgrade betekent meer accu capaciteit. Daarmee kun je dus meer kilometers fietsen met de elektrische trapondersteuning. Dit resulteert ook in minder vaak te hoeven opladen, waardoor de fietsen vaker gebruiksklaar is. Een accu upgrade kunnen we dus zeker aanbevelen.

Een accu upgrade heeft een kleine meerprijs, maar koop je de fiets op afbetaling (lease)  dan kost het je slechts enkele euro’s per maand meer.

Elektrische herenfiets kopen

Zoek je een goedkope elektrische herenfiets, dan moet je beslist een DutchEbike kopen. Hierbij krijg je veel fiets voor weinig geld. De kwaliteit is namelijk bijzonder goed, en de fietsen zijn bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden. Het merk is namelijk van Nederlandse bodem en weet precies waaraan een fiets moet voldoen.

Kopen op afbetaling = leasen

Wil je een elektrische herenfiets kopen op afbetaling, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een ebike leasen is namelijk erg interessant. Zo kun je makkelijk het bedrag spreiden over 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden, waardoor je voor een vast laag maandbedrag toch een goede ebike kunt kopen. Leasen gebeurt steeds vaker omdat mensen hun spaargeld op de bank willen kunnen houden voor onvoorziene uitgaven. Bovendien mag je altijd tussentijds extra aflossen zonder boete!