Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
1.999,00 1.799,95
Klantenbeoordelingen
1390 Beoordelingen

Annebien gaf gemiddeld een 6

11-09-2019 meer...

Melisa gaf gemiddeld een 10

10-09-2019 meer...

Bob Wegman gaf gemiddeld een 9

08-09-2019 meer...

louise mobach gaf gemiddeld een 10

07-09-2019 meer...

Leon gaf gemiddeld een 4

06-09-2019 meer...
Onze voordelen

Elektrische moederfiets

Goedkoop een elektrische moederfiets kopen? Bij ons kan dat!  Fiets snel van A naar B, zonder dat het je moeite kost! Elektrisch fietsen is niet alleen gemakkelijk, maar ook super leuk! Geniet samen met de kinderen van de buitenlucht, de omgeving, en het mooie weer.

1.599,00 1.199,00 of lease al vanaf 25,00 per maand
14698 keer bekeken
Dutchebike Mama fiets Goedkoop een elektrische mama fiets kopen? Dan zit je hier goed! De Dutchebike mama is namelijk een stevige, ruime en heerlijke mamafiets! Veilig de kinderen meenemen en samen boodschappen doen is met deze ebike geen enkel...
1.999,00 1.599,00 of lease al vanaf 33,00 per maand
2895 keer bekeken
Puch E-Rhythm Lady moederfiets Zoek je een super comfortabele elektrische moederfiets van hoge kwaliteit, en een schitterend design? Dan moet je zeker de Puch E-Rhythm Lady kopen! Deze onverwoestbare fiets heeft alles wat je maar wilt. Een groot...

Wat is een moederfiets

Een moederfiets is een damesfiets welke het vervoeren van kinderen en boodschappen nog makkelijker maakt. De fiets is hier namelijk speciaal op aangepast. De kenmerken zijn onder andere dat de fiets beschikt over een lage instap zodat je makkelijk kunt opstappen en kunt stoppen, terwijl je bagage aan boord hebt. Bij veel elektrische moederfietsen is de bagagedrager achterop iets lager en steviger. Ook hebben de meeste fietsen een stuurslot zodat de fiets beter blijft staan wanneer je een kind in een kinderzitje plaatst, of wanneer je boodschappen wilt vervoeren. De afstand tussen het stuur en het zadel is bij de elektrische moederfiets tevens wat groter, zodat er meer ruimte ontstaat voor de moeder en het kind. Je hebt dus geen hulp meer nodig om je kind veilig in het zitje te krijgen, ideaal! 

 

Het voordeel van een elektrische fiets

Met een elektrische moederfiets, fiets je makkelijker en sneller. Ook zijn grote afstanden kinderspel. Dit komt namelijk door de elektrische trapondersteuning. Er is namelijk een sterke elektromotor aanwezig welke het trappen een stuk lichter maakt. Extra bagage, zoals kinderen en/of boodschappen, kunnen het fietsen zwaarder maken, net als een heuvel op fietsen. De elektrische fiets neemt al deze belasting weg waardoor je je zo licht als een veertje voelt.

 

De accu’s

Een elektrische moederfiets is uitgerust met een accu-pack. De accu-pack voorziet de elektromotor van stroom. De intensiteit van de trapondersteuning is bij nagenoeg alle fietsen eenvoudig in te stellen. Zo bepaal je gemakkelijk hoeveel kracht je zelf levert, en hoeveel kracht de trapondersteuning levert. Het uithoudingsvermogen van de accu is afhankelijk van een aantal factoren waaronder de intensiteit van de trapondersteuning. Ook het wegdek, de bandenspanning en de belading spelen een rol in het uithoudingsvermogen. Opladen is heel eenvoudig en gaat relatief snel. De meeste accu’s zijn in 5 uur tijd volledig op te laden.

 

Niet alleen voor moeders

De moederfiets is ook bij uitstek geschikt voor mensen die moeite hebben om op of af te stappen bij bijvoorbeeld een reguliere stadsfiets, of voor mensen met evenwichtsproblemen, en oudere mensen. De moederfiets past iedereen.

Tot maximaal 27 versnellingen

Ook een elektrische fiets kan voorzien zijn van versnellingen. Feitelijk zijn er 2 type versnellingsystemen. Zo is er de naafversnelling, en de derailleur. De derailleur is het systeem dat je veel bij racefietsen en mountainbikes tegenkomt. Dit systeem kan tot 27 versnellingen aan. Het nadeel is dat je niet vanuit stilstand kunt schakelen, en dat het iets meer onderhoud vergt. De naaf-versnelling gaat tot 8 versnellingen, en daarbij kan wel vanuit stilstand worden gewisseld van versnelling. Bovendien vergt het systeem zeer weinig onderhoud.

 

Elektrische moederfiets kopen

De moederfiets is dé uitkomst wanneer je zwanger bent, kinderen hebt, en wanneer je regelmatig boodschappen wilt vervoeren. Bij ons kun je goedkoop een elektrische moederfiets kopen welke bovendien gratis bij je thuis wordt afgeleverd.

Elektrische moederfiets leasen

Bij Fast en Furious kun je ook een elektrische moederfiets leasen! Koop eenvoudig je fiets op afbetaling, en betaal voordelig in maandelijkse termijnen. De fiets wordt meteen jouw eigendom, en extra aflossen kan altijd kosteloos. Onze flexibele fietsen lease is beschikbaar in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 termijnen. Daarmee bepaal je dus ook zelf eenvoudig het maandbedrag.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page