Speed pedelecs van Delfi

Op deze pagina tref je de Speed pedelecs van Delfi. Op dit moment heeft Delfi slechts één high speed ebike op de markt, maar daar komt spoedig verandering in! De Delfi Speed One is namelijk razend populair, dit vanwege zijn kwaliteit, uitrusting, gebruiksgemak, en prijs.

 
 
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen).  Resultaat:  1 

Delfi Speed One

 
2.595,00 2.395,00 of lease al vanaf 49,00 per maand
13955 keer bekeken
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen).  Resultaat:  1 

Meer over Delfi

Delfi is een Europees fietsenmerk welke al tientallen elektrische fietsen op de markt heeft gebracht en druk bezig is met het ontwikkelen van nieuwe fietsen. Het mag duidelijk zijn dat ze goed kijken naar hoe de toekomst zich ontwikkelt en past dat nu al op haar fietsen toe. De speed pedelec Speed One is hier een mooi voorbeeld van. Op deze 45km per uur fiets zijn namelijk futuristische details opgenomen in het ontwerp welke je naar verwachting pas over minimaal 5 jaar bij andere fietsen terug gaat zien. Wil je goedkoop een speed pedelec kopen zonder in te leveren op kwaliteit, dan ben je bij het fietsenmerk Delfi zeker aan het juiste adres.

 

Goedkoop een ebike kopen

De elektrische fietsen van Delfi zijn doorgaans een stuk goedkoper dan die van andere merken. Dit komt mede omdat het merk minder geld steekt in de marketing, welke de consument uiteindelijk weer betaald. De kwaliteit is er zeker niet minder om, want de onderdelen komen allemaal van bekende fabrikanten waaronder Shimano, Samsung, en Bafang. Deze onderdelen zie je ook terug bij fietsen die een stuk duurder zijn.

 

Een greep uit de collectie

Het fietsenmerk Delfi heeft zeer uiteenlopende modellen in haar gamma zitten waaronder modellen met een voorwielmotor, een middenmotor, en een achterwielmotor. Bij iedere fiets is gekeken welke motor het best tot zijn recht komt in combinatie met het design en toepassing. Zo worden er aan een stadsfiets weer andere eisen gesteld dan aan een toerfiets. De speed pedelec van het merk is overigens voorzien van een krachtige achterwielmotor.

 

De Delfi Speed One in een notendop

De Delfi Speed One is een speed pedelec welke veel stof doet opwaaien in het land der speed pedelecs. Hij is op de eerste plaats goedkoop én van kwaliteit. Op de tweede plaats is hij voorzien van een futuristisch beeldscherm in het stuur. Deze fiets komt namelijk zo uit een science fiction film. De Delfi One is van alle gemakken voorzien waaronder schakelflippers, hydraulische schijfremmen, een sterke accu, een krachtige motor, een verende voorvork, en zelfs anti lek banden! Hij is gebouwd uit hoogwaardige materialen waaronder RVS en A-merk onderdelen.

 

Regels voor speed pedelecs

Voor speed pedelecs gelden er andere regels dan voor normale elektrische fietsen en ebikes. De normale ebikes hebben een trapondersteuning tot 25 km p/u. Bij de pedelec is dat tot 45 km p/u. Je kunt dus een stuk sneller fietsen. Bij een pedelec moet je een helm dragen en in het bezit zijn van een rijbewijs. Een brommerrijbewijs is al voldoende. Elk ander rijbewijs is ook prima.

 

In de wet staat (momenteel nog) dat een speed pedelec welke voorzien is van een gashendel of knop waarbij de fiets uit zichzelf rijdt, een verzekering benodigd is. Bij deze fietsen kun je namelijk rijden zonder te trappen. Deze regel heeft de Minister van Consumentenzaken aangevochten en naar alle waarschijnlijkheid verdwijnt deze regel ook ergens in 2018.

 

Delfi speed pedelec kopen

Bij Fast en Furious kun je goedkoop een Delfi speed pedelec kopen. Dit kan eenvoudig online via onze webshop. Betalen kan op veel verschillende manieren waaronder kopen op afbetaling (leasen)!

 

Goedkoop leasen

Wil je een speed pedelec goedkoop leasen, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kopen op afbetaling kan namelijk in 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Voor een paar tientjes per maand rijd je deze razendsnelle fiets welke je binnen korte tijd van A naar B brengt. Ook het leasen kan eenvoudig online geregeld worden. Veel meer dan een kopie van je legitimatie en inkomensbewijs hebben wij niet nodig.