Menu
opc_loader
Scooter assortiment
AANBIEDINGEN
4.499,00 4.099,95
Klantenbeoordelingen
1242 Beoordelingen

gaf gemiddeld een 8

21-03-2019 meer...

gaf gemiddeld een 9

20-03-2019 meer...

gaf gemiddeld een 10

20-03-2019 meer...
Onze voordelen

Brommer

brommer

Naast een fiets is de brommer een van de populairste vervoersmiddelen als het om tweewielers gaat. De webshop van Fast & Furious is de plek bij uitstek wanneer je een brommer wilt kopen of leasen. Wij hebben alle merken en modellen van goedkoop tot duur. In de online shop kun je eenvoudig alle denkbare opties en accessoires selecteren tijdens het kopen om je brommer nog completer te maken. Ook  wanneer je een klein budget hebt en een brommer zoekt onder de 1000,- euro dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Brommer kopen

Heb je al de keuze hebt gemaakt of je een bromfiets gaat kopen of toch een snorfiets? Kortom dus met helm (45km p/u) of zonder helm (25km p/u)? Bijna alle merken en modellen die je in onze scooterwinkel vindt zijn te verkrijgen in zowel snor- als bromfiets uitvoering. Zo kun je toch het model rijden welke jij het mooist vindt.

 

Brommer leasen (kopen op afbetaling)

Bij Fast en Furious kun je ook een brommer leasen wat inhoudt dat je de bromfiets op afbetaling koopt. Je kunt eenvoudig in termijnen betalen en bent niet in een keer een grote smak geld kwijt. Hierdoor kun je een betere brommer kopen die meer kwaliteit biedt, betrouwbaarder is en een stuk langer meegaat. De Vespa als voorbeeld blijft vele jaren lang veel geld waard en dus ook wanneer hij helemaal is afbetaald. Met goedkope scooters is dit niet altijd het geval. Een bijkomend voordeel van leasen is dat je ook al je extra opties en accessoires meteen mee kunt bestellen waaronder bijvoorbeeld een windscherm of een goed slot. Per maand betaal je nauwelijks meer omdat je het verspreid over veel maanden. De looptijd bepaal je zelf en varieert tussen de 36 en 72 maanden

brommer_leasen

Brommer leasen (kopen op afbetaling)

Bij Fast en Furious kun je ook een brommer leasen wat inhoudt dat je de bromfiets op afbetaling koopt. Je kunt eenvoudig in termijnen betalen en bent niet in een keer een grote smak geld kwijt. Hierdoor kun je een betere brommer kopen die meer kwaliteit biedt, betrouwbaarder is en een stuk langer meegaat. De Vespa als voorbeeld blijft vele jaren lang veel geld waard en dus ook wanneer hij helemaal is afbetaald. Met goedkope scooters is dit niet altijd het geval. Een bijkomend voordeel van leasen is dat je ook al je extra opties en accessoires meteen mee kunt bestellen waaronder bijvoorbeeld een windscherm of een goed slot. Per maand betaal je nauwelijks meer omdat je het verspreid over veel maanden. De looptijd bepaal je zelf en varieert tussen de 36 en 72 maanden.

 

Bromfietsverzekering

Ook voor een brommerverzekering kun je bij Fast en Furious terecht! Wij hebben elke verzekering die je maar wenst en bovendien betaal je daar ook niet teveel voor. De verzekering kun je snel en eenvoudig in onze online scootershop regelen.

 

Kopen van tweedehands brommers

brommer_kopen

Wil je niet te veel geld uitgeven dan kun je natuurlijk ook een tweedehands brommer kopen. Wij hebben regelmatig tweedehands modellen staan die scherp geprijsd zijn. Koop je via een advertentiesite een tweedehandsje, let dan op de staat en het onderhoud. Goedkoop is soms duurkoop. Het zou zonde zijn als je in korte tijd voor onverwachte kosten komt te staan. Is je budget niet heel groot, dan kan een bromfiets leasen ook een optie zijn. Voor slechts  15,- euro per maand kun je al kiezen uit meerdere modellen!

 

Goedkope brommers

Zoek je een bromfiets die goedkoop is en minder dan 1000,- euro kost? Wij hebben er meerdere! Kijk eens bij het merk IVA, Killerbee en Turbho. Ook de Riva Sport S, de Vespelini en de Grande retro kunnen interessant zijn wanneer je een voordeelscooter zoekt welke echt goedkoop is. Tussen de 1000,- en 1500,- euro kom je in het segment van de Kymco, SYM en Piaggio terecht. De Piaggio Zip is een absolute aanrader wanneer je een compacte en goede scooter zoekt voor weinig geld. Ook de Tomos bromfiets mag er wezen welke tegenwoordig ook verkrijgbaar is met elektrische startmotor en een gescheiden smeersysteem waardoor je gewoon euro 95 benzine kunt tanken!

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2019 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page