Brommerbrommer

Naast een fiets is de brommer een van de populairste vervoersmiddelen als het om tweewielers gaat. De webshop van Fast & Furious is dé plek bij uitstek wanneer je een brommer wilt kopen of leasen.

Wij hebben alle merken en modellen van goedkoop tot duur. In de online shop kun je eenvoudig alle denkbare opties en accessoires selecteren tijdens het kopen, om je brommer nog completer te maken. Ook wanneer je een klein budget hebt en een brommer zoekt onder de 1000,- euro dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Brommer kopen

Heb je al de keuze gemaakt of je een bromfiets gaat kopen of toch een snorfiets? Kortom kies je dus voor een vervoermiddel met helm (45km p/u) of zonder helm (25km p/u)? De bromfiets is wel sneller en daardoor kun je grote afstanden in minder tijd overbruggen. Tijdwinst dus!

Bijna alle merken en modellen die je in onze scooterwinkel vindt zijn te verkrijgen in zowel een snor- als bromfiets uitvoering. Zo kun je bijna altijd het model rijden welke jij het mooist vindt.

Brommer leasen (kopen op afbetaling)

Bij Fast en Furious kun je ook een brommer leasen wat inhoudt dat je de bromfiets op afbetaling koopt. Je kunt eenvoudig in termijnen betalen en bent niet in een keer een grote smak geld kwijt. Hierdoor kun je een betere brommer kopen die meer kwaliteit biedt, betrouwbaarder is, en een stuk langer meegaat. De Vespa als voorbeeld genomen is uiterst betrouwbaar en blijft vele jaren lang nog veel geld waard, dus ook wanneer hij helemaal is afbetaald. Bij goedkope scooters is dit niet altijd het geval.

Een bijkomend voordeel van leasen is dat je ook al je extra opties en accessoires meteen mee kunt bestellen waaronder bijvoorbeeld een windscherm of een goed slot, maar ook een helm of regenkleding. Per maand betaal je nauwelijks meer omdat je het verspreid over veel maanden. De looptijd bepaal je zelf en mag variëren tussen de 12 en 72 maanden

brommer_leasen

Brommer leasen (kopen op afbetaling)

Bij Fast en Furious kun je ook een brommer leasen wat inhoudt dat je de bromfiets op afbetaling koopt. Je kunt eenvoudig in termijnen betalen en bent niet in een keer een grote smak geld kwijt. Hierdoor kun je een betere brommer kopen die meer kwaliteit biedt, betrouwbaarder is en een stuk langer meegaat. De Vespa als voorbeeld blijft vele jaren lang veel geld waard en dus ook wanneer hij helemaal is afbetaald. Met goedkope scooters is dit niet altijd het geval. Een bijkomend voordeel van leasen is dat je ook al je extra opties en accessoires meteen mee kunt bestellen waaronder bijvoorbeeld een windscherm of een goed slot. Per maand betaal je nauwelijks meer omdat je het verspreid over veel maanden. De looptijd bepaal je zelf en varieert tussen de 36 en 72 maanden.

 

Bromfietsverzekering

Ook voor een brommerverzekering kun je bij Fast en Furious terecht! Wij hebben elke verzekering die je maar wenst en bovendien betaal je daar ook niet teveel voor. De verzekering kun je snel en eenvoudig in onze online scootershop regelen.

brommer_kopen

Kopen van tweedehands brommers

Wil je niet te veel geld uitgeven dan kun je natuurlijk ook een tweedehands brommer kopen. Wij hebben regelmatig tweedehands modellen staan die scherp geprijsd zijn. Koop je via een advertentiesite een tweedehandsje, let dan op de staat en het onderhoud. Goedkoop is soms duurkoop. Het zou zonde zijn als je in korte tijd voor onverwachte kosten komt te staan. Is je budget niet heel groot, dan kan een bromfiets leasen (kopen op afbetaling) ook een optie zijn. Voor slechts  15,- euro per maand kun je al kiezen uit meerdere modellen!

Goedkope brommers

Zoek je een bromfiets die goedkoop is en minder dan 1000,- euro kost dan kun je bij ons kiezen uit meerdere modellen! Kijk eens bij het merk IVA, AGM, BTC, Killerbee of Turbho. Ook de Riva Sport S, de Vespelini (lijkt op de Vespa) en de Grande retro kunnen interessant zijn wanneer je een voordeelscooter zoekt welke echt goedkoop is.

Vanaf 1500,- euro kom je in het segment van de Kymco, SYM en Piaggio terecht. De Piaggio Zip is een absolute aanrader wanneer je een compacte en goede scooter zoekt voor weinig geld.

Elektrische brommer kopen

Een elektrische brommer oftewel een Ebrommer (Ebromfiets) wordt ook steeds populairder. Dit komt omdat de modellen minstens zo mooi zijn als de benzine varianten, en de Ebrommers niet veel duurder zijn dan de benzine broertjes en zusjes.

Een elektrische bromfiets heeft tevens een aantal interessante voordelen. Rijden op elektriciteit (accu) is goedkoper dan op benzine. Opladen kan thuis maar misschien ook op je werk. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een stopcontact.

Een normaal benzine motorblok bestaat uit honderden onderdelen. Daardoor kan er vanalles kapot gaan en heeft hij onderhoud nodig. Een elektrisch motorblok (elektromotor) bij een Ebrommer heeft geen onderhoud nodig, stoot geen uitlaatgassen uit, is muisstil, en zal ook geen startproblemen vertonen. Dat maakt hem zo populair.

Nadelen zijn er ook natuurlijk want bij een benzine brommer kun je +/- 400 kilometer op een tank rijden, en bij de Ebrommer is dat een stuk minder. Bij veel modellen moet je hem na 100 kilometer weer opladen.

Al met al dus geen reden om geen Ebrommer te kopen!

Schakelbrommers

Tot slot zijn we aangekomen bij de schakelbrommers. Een schakelbrommer lijkt in veel gevallen op een motor die je ook op de snelweg tegen zou kunnen komen. Een schakelbrommer kun je kopen in een crossmotor uitvoering, een klassieke chopper uitvoering, en een racemotor uitvoering. In plaats van dat het versnellen automatisch gaat, zoals bij de scooter, moet je zelf met de voet de juiste versnelling kiezen. Elektrische schakelbrommer kopen kan tegenwoordig ook! Kijk maar eens naar de Gomax Dragon-E.