Systeemhelm Vito Lanzetti

Klik hier voor productbeschrijving

Kies uw custom Helm opties

Totale prijs:
119,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 40,98 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (Helm) omschrijving

  Systeemhelm Vito Lanzetti

  Ben jij niet zo van kleurrijke stickers en felle kleurtjes? Dan kun je gerust de systeemhelm Vito Lanzetti kopen want dit model is leverbaar in zwart en alleen maar zwart. Vooruit, er is een klein rood puntje te zien van de handige sluiting, het merk logo prijkt ook trots achterop maar verder is deze helm voor scooter en motorfietsen helemaal zwart. Onder het kinstuk met vizier is er nog een tweede vizier zodat je ook geopend jouw ogen kunt beschermen.

  Over de systeemhelm Vito Lanzetti

  Veel helmen uit het assortiment van Vito komen uit Italië. Soms betreft het namen van Italiaanse steden, ditmaal is de naam van een beroemde cellist en componist genomen. Salvatore Lanzetti leefde in de 18e eeuw en werkte in meerdere Europese landen. Hij is niet de enige persoon die de baan op ging om te reizen, met de systeemhelm Vito Lanzetti kom jij overal én veilig. Deze helm lijkt eenvoudig van ontwerp maar schijn bedriegt, er is namelijk goed nagedacht over de ventilatie aan de binnenzijde. Het dubbele vizier mag ook zeker niet over het hoofd worden gezien.

  De voornaamste kenmerken van de systeemhelm Vito Lanzetti zijn:

  • Type systeemhelm
  • Kleur Zwart
  • Maat S / M / L / XL
  • Dubbel vizier

  Wat voor type helm is de systeemhelm Vito Lanzetti?

  De Vito Lanzetti behoort tot de categorie systeemhelmen. Dit model lijkt op een integraalhelm met als verschil dat het kinstuk opklapbaar is. Zo ben je goed beschermd op de (snel)weg en kun je toch eenvoudig de helm openklappen voor meer zicht of om een broodje te nuttigen. De systeemhelm Vito Lanzetti is extra bijzonder vanwege het dubbele vizier. Dit betekent dat de helm in open toestand nog steeds je ogen kan beschermen. Deze vizieren zijn los van elkaar te gebruiken. Een integraalhelm is technisch gesproken nog iets veiliger omdat het ontwerp geheel gesloten is maar de systeemhelm Vito Lanzetti is dusdanig robuust dat je zelfs op hoge snelheden met vertrouwen kunt rijden.

  Waarom de systeemhelm Vito Lanzetti kopen?

  Dit is een helm die niet direct de aandacht trekt maar uitblinkt in de details. Naast de ECE keuring voor optimale veiligheid kun je eenvoudig de oorpads uit de helm nemen en wassen. De sluiting is eenvoudig in gebruik en voorzien van beveiliging. Het dubbele vizier is zeker een feature die een aantal rijders zal aanspreken, dat de pasvorm ook nog eens prettig aanvoelt is dan de kers op de taart. Een veelvoorkomend minpunt van gesloten helmen is de ventilatie, dat is met dit model perfect opgelost door luchtregulatie kanalen te integreren in het design.

  Terug naar de Helm
 • Helm reviews (1)
  Systeemhelm Vito Lanzetti
  Recensie 1 tot en met 1 (van de 1 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 02 augustus 2023
  Zeer makkelijke helm zit confortabel op je hoofd.voelt echt heel veilig aan de bescherm kappen en flexibele kin zijn echt een plus punt .een echte aanrader .
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de Helm

Alternatieve Helmen