IVA retro scooters

IVA retro scooters zijn erg populair. Ze zijn namelijk mooi én goedkoop. Wat de prijs/kwaliteit verhouding betreft doe je zeker een goede koop. Je krijgt immers voor weinig geld, veel scooter.

Retro modellen

De IVA retro modellen zijn stuk voor stuk schitterend om te zien. Op dit moment zijn er 4 retro scooters van IVA, en dit zijn allemaal Euro4 modellen die aan de meest recente richtlijnen voldoen als het om uitstoot gaat. Natuurlijk maakt IVA niet alleen retro scooters maar ook andere modellen. De retro types waar je mogelijk in geïnteresseerd bent zijn wellicht de IVA Lux, de IVA Lux S, de IVA Sublime, de IVA Venice, en de IVA Venti.

De Lux en Lux S

De IVA Lux en IVA Lux S lijken zeer veel op de bekende Vespa Primavera en Vespa Sprint. De Primavera en Sprint kun je uit elkaar houden door de koplamp te vergelijken. De Lux (Primavera) heeft namelijk een ronde koplamp en de Lux S (Sprint) een rechthoekige. Echter is de IVA vele malen goedkoper en kun je ze bovendien voor minder dan 2 tientjes per maand al leasen (kopen op afbetaling).

De IVA Sublime

De Sublime is een zeer stijlvolle IVA retro scooter met een verfijnde afwerking. De ronde vormen zijn zeer kenmerkend van deze tweewieler. Ondanks dat het een retro scooter is, ziet hij er ook erg modern uit. De prominent aanwezige led knipperlichten winden er geen doekjes om. De Sublime is een van de weinige scooters die standaard over white wall banden beschikken, wat weer het retro gevoel versterkt.

De IVA Venice

De IVA Venice is een echte XL scooter met een groot breed chopper stuur, een royaal bemeten zadel met rugsteun, en veel chromen details. Het is een luxe pakezel want aan zit- en bergruimte kom je zeker niet te kort.

De IVA Venti

De Venti is een zeer eigenzinnige IVA retro scooter. Wat direct opvalt is zijn compacte maar toch sportieve design. Het stuur is open in plaats van omhuld met een kap zoals bij de meeste scooters. De koplamp zit vrij hoog en niet op het stuur maar daar direct onder. Toch is hij zeer stijlvol en je kunt hem kopen in verrassend mooie kleuren.

Elektrische scooters

Op dit moment heeft het merk slechts 1 elektrische scooter in het assortiment zitten welke de IVA E1000 betreft, een scootmobiel. De verwachting is dat er nog meer e-scooters deze kant uit komen maar op welk termijn kunnen we helaas niet nog zeggen.

Motorisch geheel up-2-date

De IVA retro scooters zijn voorzien van een vernieuwd (GY11) Euro4 motorblok. Dit motorblok is zeer zuinig, gebaseerd op de betrouwbare 4-takt techniek, en voldoet zoals je niet anders zou mogen verwachten, aan de meest strenge milieueisen. De scooters rijden op Euro95 benzine welke je bij ieder tankstation kunt tanken.

IVA retro scooter kopen

Bij Fast en Furious kun je iedere IVA retro scooter kopen die er is. Wij hebben namelijk alle modellen in onze collectie zitten! In onze online shop kun je voor deze tweewieler veel accessoires meebestellen die wij bovendien gratis voor je monteren. Denk aan een windscherm, val- of sierbeugelset, andere verlichting (LED), handvatverwarming, een voordrager, een achterdrager, een topkoffer, en nog heel veel meer! Kijk in de accessoirelijst wat er per bromscooter of snorscooter allemaal mogelijk is!

Bromscooter of snorscooter leasen

Liever lekker goedkoop per maand betalen in plaats van in een keer? Kies dan voor leasen! Met leasen kun je het bedrag spreiden over 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Kopen op afbetaling kun je makkelijk regelen in onze shop. Wil jij een IVA retro scooter kopen? Bij ons kan dat al vanaf 19,00 euro per maand!