Functie: Scooter monteur

Locatie: Alphen a/d Rijn LET: Opstart bonus van 750 euro bij 6 maanden indienst zijn of weet je kandidaat en is deze 6 maanden in dienst hebben een beloning van 250 euro voor over.

Per direct zoeken wij een scooter monteur die weet van aanpakken en iedere tweewieler gerepareerd krijgt, ongeacht of hij op benzine rijdt, of op accu.

Fast en Furious scooters is uitgegroeid tot de grootste online scooterwinkel van Nederland. Fast en Furious verkoopt niet alleen scooters, maar ook scootmobielen, brommobielen, ebikes, en elektrische steps. De verkoop gebeurt zowel online via internet als in de fysieke winkel. Bezoekers komen langs voor een proefrit, voor de aanschaf van een nieuw vervoermiddel, en voor onderhoud en reparatie.

Voor onze vestiging  in Alphen a/d Rijn zoeken wij per direct een all-round scooter monteur die alles kan repareren met wielen, snel een inschatting kan maken van wat de reparatie gaat kosten, precies weet wat er voor een onderhoudsbeurt nodig is en goed overweg kan met collega’s en klanten.

Als scooter monteur kennen brommers, scooters, en fietsen geen geheimen voor jou. Jij ziet het als een stukje techniek, weet precies wat je te doen staat en welk gereedschap je daarvoor nodig hebt. Je hebt interesse in nieuwe technieken en wilt daar alles over te weten komen.

Je hebt veel ervaring met sleutelen, en gaat geen uitdaging uit de weg. Jij bent degene die men inschakelt wanneer er iets kapot is, en jij geeft niet op totdat je het gerepareerd hebt. Kortom een doorzetter met ervaring.

Aangezien het meestal druk is met het repareren van scooters, en het rijklaar maken van scooters, kan de werkdruk soms wat oplopen. Jij bent stressbestendig en ziet dat eerder als een uitdaging dan een probleem.

Wat wij bieden

Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij natuurlijk ook een goed salaris past. Mogelijkheden om door te groeien zijn aanwezig, net als het meedelen in de winst.

Zie jij jezelf als ideale kandidaat, aarzel dan niet en solliciteer op deze uitdagende functie!

Even samengevat

  • Fulltime baan voor 40 uur per week.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Geen 9-5 mentaliteit.
  • Werkuren van dinsdag t/m zaterdag, van 09.00 - 18.00.
  • Klantgerichte persoonlijkheid, flexibel, teamplayer, vriendelijk, behulpzaam, praktisch aangelegd, een echte alleskunner als het gaat om techniek
  • In bezit van rijbewijs AM
  • Salarisindicatie 1800 tot 2500,- euro bruto per maand

Interesse in deze leuke en uitdagende functie?

Heb je interesse in deze leuke functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@fastfuriousscooters.nl