opc_loader

Scooter assortiment

AANBIEDINGEN

Klantenbeoordelingen

1468 Beoordelingen

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Marjan gaf gemiddeld een 8

04-01-2020 meer...

Ams gaf gemiddeld een 8

29-12-2019 meer...

Onze voordelen

Sym Symphony

Praktisch, comfortabel en betrouwbaar, dat is de Sym Symphony. Wil je een leuke en mooie scooter dan moet je de Sym Symphony kopen. Je hebt keuze uit 2 verschillende uitvoeringen welke allebei een eigen design hebben. Qua techniek zijn ze hetzelfde.

Je kunt de Sym Symphony een gewaagde concurrent noemen van de Peugeot Liberty. Met zijn grote 16 inch wielen, ruime opbergmogelijkheden en prettige rijeigenschappen is het een  fijne scooter. Naast opbergruimte onder het zadel heeft de Sym ook een dashboardkastje! De Sym is ook goed geschikt voor lange afstanden vanwege zijn goede zithouding, prettige zadel en lage verbruik. Beide Sym Symphony modellen beschikken over een uiterst zuinig en betrouwbaar 4-takt motorblok welke garant staat voor een laag brandstofverbruik.

De grote wielen zorgen voor een betere wegligging en meer grip. Zeker met de Nederlandse weersomstandigheden is dit een uitkomst. 

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Sym Symphony ST EURO4

Aanbieding is nog 21 uur geldig
2.498,00 2.349,95 of lease al vanaf 48,00 per maand
44052 keer bekeken

Sym Symphony SR

 
2.098,00 1.949,95 of lease al vanaf 40,00 per maand
23950 keer bekeken
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen).  Resultaat:  1 

Verschil tussen Symphony ST en Symphony SR

Beide scooters zijn qua techniek en opbergmogelijkheden hetzelfde, echter zijn ze qua design net even anders. De ST heeft een iets chiquer en zakelijker voorkomen dan de SR. Wil je meer sportiviteit dan moet je de Symphony SR kopen.

Kenmerken Symphony ST

De Symphony ST heeft de koplamp in het stuur zitten en de richtingaanwijzers in de neus. Verder heeft hij een grote brandstoftank van 7,5 liter en een zuinig 4-takt motorblok. In zowel de kleuren wit als bruin/zilver is de Symphony ST een prachtige scooter die gezien mag worden.

Kenmerken Symphony SR

De Symphony SR heeft in tegenstelling tot het ST model de koplamp in de neus zitten en de richtingaanwijzers in het stuur. De SR heeft een kleinere tank dan de ST uitvoering vanwege het design. Ondanks dat de tank slechts 4,8 liter inhoud kan bevatten is dit in combinatie met het zuinige 4-takt motorblok geen enkel probleem. Dit model is verkrijgbaar in bruin en rood.

Sym Symphony kopen

Ga je een Sym Symphony scooter kopen dan krijg je daar zeker geen spijt. Deze praktische en comfortabele scooter brengt je overal naartoe. Voor woon- werkverkeer is hij zeker geschikt en dankzij zijn design zijn kleine drukke straatjes geen enkel probleem. Beide modellen kun je kopen als snor- en bromscooter.

 

In termijnen betalen

Je kunt de Sym Symphony ook in termijnen betalen. Het SR model kun je leasen vanaf 33,00 euro per maand! Wil je een goed slot erbij hebben en/of de scooter verder aankleden? Ook deze extra’s kun je in termijnen aflossen!

Ben je overtuigd geraakt en wil je deze scooter kopen, dan rest ons nog een vraag. Kom je de scooter ophalen bij een van onze afhaalpunten of laat je hem liever bij jouw thuis afleveren? Thuisbezorgen is namelijk bij Fast&Furious ook mogelijk. Kosten hiervoor zijn slechts 49,95.

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page