Sym Symphony

Praktisch, comfortabel en betrouwbaar, dat is de Sym Symphony. Wil je een leuke en mooie scooter dan moet je de Sym Symphony kopen. Je hebt keuze uit 2 verschillende uitvoeringen welke allebei een eigen design hebben. Dit is de SR en de ST.
 
Je kunt de Sym Symphony een gewaagde concurrent noemen van de Peugeot Liberty. Met zijn grote 16 inch wielen, ruime opbergmogelijkheden en prettige rijeigenschappen is het een  fijne scooter. Naast opbergruimte onder het zadel heeft de Sym ook een dashboardkastje!

Sym Symphony ST EURO5

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
3.299,95 3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

Sym Symphony ST Travel EURO5

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
3.599,95 3.349,95
Lease vanaf € 77,89 p/m
Betaal 3x € 1.144,57 via logo iDEAL IN3

De Symphony is ideaal om lange afstanden mee te rijden

De Sym is ook goed geschikt voor lange afstanden vanwege zijn goede zithouding, prettige zadel en lage verbruik. Beide Sym Symphony modellen beschikken over een uiterst zuinig en betrouwbaar 4-takt motorblok welke garant staat voor een laag brandstofverbruik. De grote wielen zorgen voor een betere wegligging en meer grip. Zeker met de Nederlandse weersomstandigheden is dit een uitkomst.
 

Verschil tussen Symphony ST en Symphony SR

Beide scooters zijn qua techniek en opbergmogelijkheden hetzelfde, echter zijn ze qua design net even anders. De ST heeft een iets chiquer en zakelijker voorkomen dan de SR. Wil je meer sportiviteit dan moet je de Symphony SR kopen.

Kenmerken Symphony ST

De Symphony ST heeft de koplamp in het stuur zitten en de richtingaanwijzers in de neus. Verder heeft hij een grote brandstoftank van 7,5 liter en een zuinig 4-takt motorblok. In zowel de kleuren wit als bruin/zilver is de Symphony ST een prachtige scooter die gezien mag worden.

Kenmerken Symphony SR

De Symphony SR heeft in tegenstelling tot het ST model de koplamp in de neus zitten en de richtingaanwijzers in het stuur. De SR heeft een kleinere tank dan de ST uitvoering vanwege het design. Ondanks dat de tank slechts 4,8 liter inhoud kan bevatten is dit in combinatie met het zuinige 4-takt motorblok geen enkel probleem. Dit model is verkrijgbaar in bruin en rood.
 

Sym Symphony ST Business & ST Travel

Naast de normale Symphony ST kun je nu ook de Sym Symphony ST Business en de ST Travel kopen! Deze uitvoering zijn net iets luxer uitgevoerd dan de normale Symphony ST scooter van Sym.
 
De ST Business is uitgevoerd met het Business Pack. Het Business Pack omvat een topkoffer drager en een topkoffer van 33 liter. De Business versie is in het zwart verkrijgbaar.
 
De ST Travel is uitgevoerd met het Travel Pack. In het Travel Pack zit een topkoffer drager  , een topkoffer van 33 liter, en een windscherm. De Travel versie is in het mat donkerblauw verkrijgbaar.
 

Sym Symphony kopen

Ga je een Sym Symphony scooter kopen dan krijg je daar zeker geen spijt. Deze praktische en comfortabele scooter brengt je overal naartoe. Voor woon- werkverkeer is hij zeker geschikt en dankzij zijn design zijn kleine drukke straatjes geen enkel probleem. Beide modellen kun je kopen als snor- en bromscooter.
 
Betalen kan bij ons ook in 3 termijnen zonder lening/rente. Kies hiervoor de betaalmethode IN3. Betaal het bedrag gespreid, in 3 termijnen, binnen maximaal 60 dagen.
 

Geheel in termijnen betalen

Je kunt de Sym Symphony ook in termijnen betalen. Het SR of het ST model kun je leasen en betalen in maandelijkse termijnen! Wil je een goed slot erbij hebben en/of de scooter verder aankleden? Ook deze extra’s kun je in termijnen aflossen!
Ben je overtuigd geraakt en wil je deze scooter kopen, dan rest ons nog een vraag. Kom je de scooter ophalen bij een van onze afhaalpunten of laat je hem liever bij jouw thuis afleveren? Thuisbezorgen is namelijk bij Fast&Furious ook mogelijk. Kosten hiervoor zijn slechts 49,95.