Functie: Chauffeur parttime (min. 20 uur)

Vertreklocatie: Alphen a/d Rijn

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een vrolijke en vriendelijke chauffeur met flexibele instelling, die fietsen en scooters ophaalt en aflevert. Het werkgebied is heel Nederland, en heel soms een klein stukje over de grens. Je rijdt in een grote bus rond welke met een rijbewijs B bestuurd mag worden.

Voor deze leuke parttime functie zoeken wij iemand die op woensdag, zaterdag, en zondag beschikbaar is. De doorsnee werktijden zijn tussen 09.00 - 18.00 uur, maar met het verkeer weet je het maar nooit, dus een flexibele instelling is daarom een must.

Qua persoon ben je vrolijk, vriendelijk, klantgericht en behulpzaam. Je bent immers het gezicht van ons bedrijf. Daarnaast ben je fit genoeg om een scooter de bus in te rijden, en ben je handig genoeg om een scooter of ander vervoermiddel goed vast te zetten tijdens de transport zonder hem te beschadigen. We leveren namelijk ook nieuwe scooters rijklaar bij de klant thuis. Bij het afleveren geef je de belangrijkste instructies aan de klant door zodat hij of zij direct van de nieuwe aankoop kan genieten. 

Even samengevat

  • Parttime baan voor +/- 20 uur per week
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Werkuren van woensdag, zaterdag, en zondag, tussen +/- 09.00 - 18.00
  • Klantgerichte persoonlijkheid, maar ook flexibel, vriendelijk, en behulpzaam
  • Rijbewijs B noodzakelijk

Meer over Fast & Furious scooters

Fast & Furious is de grootste online scooter- en scootmobielen winkel van Nederland en heeft op dit moment 11 service filialen. Wij verkopen meer dan 100 verschillende scootermodellen, en bezorgen deze door heel Nederland inclusief de waddeneilanden. Wij komen ook regelmatig net over de grens, want ook mensen uit België en Duitsland bestellen ook bij ons. Scooters en fietsen welke ter reparatie worden aangeboden halen wij ook op. Onze dynamische chauffeur haalt en brengt daarom scooters, scootmobielen en fietsen.

Interesse in deze leuke functie?

Heb je interesse in deze leuke functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@fastfuriousscooters.nl