Functie: Chef werkplaats fulltime

 
Locatie: Alphen a/d Rijn
 
Per direct zijn wij op zoek naar een chef werkplaats.
 
Als onze nieuwe chef werkplaats ben je in feite een multitalent die goed is in leidinggeven, aansturen, organiseren, en sleutelen. Je staat in contact met het personeel, klanten, en leveranciers, daarom beschikt je ook over goede communicatieve eigenschappen.
 
Het verkopen van onderdelen, of wellicht wel een nieuwe scooter of scootmobiel is voor jouw ook een koud kunstje. Je weet immers de informatie goed over te brengen en luistert goed naar de wensen van de klant.
Met computers kun je prima overweg om bijvoorbeeld bestellingen te doen of deze af te handelen. 2, 3, en 4 wielers hebben weinig geheimen voor je want techniek zit bij jou in de vingers. Aangezien de markt verschuift van benzinemotoren naar elektromotoren, is enig kennis van elektrotechniek ook gewenst.
 
Qua persoon ben je vrolijk, vriendelijk, klantgericht en behulpzaam, je bent immers het gezicht van ons bedrijf.
 
Even samengevat
  • Fulltime baan voor 40 uur per week
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Geen 9-5 mentaliteit
  • Werkuren van dinsdag t/m zaterdag, van 09.00 - 18.00
  • Klantgerichte persoonlijkheid, flexibel, teamplayer, vriendelijk, en behulpzaam
  • Rijbewijs AM noodzakelijk
 
Meer over Fast & Furious scooters
Fast & Furious is de grootste online scooterwinkel van Nederland en heeft op dit moment 11 service filialen. Wij verkopen meer dan 80 verschillende scootermodellen, en bezorgen deze ook aan huis. Wij verkopen niet alleen scooters, maar ook scootmobielen, brommobielen, elektrische trikes, ebikes, en nog veel meer!
 
Interesse in deze leuke en uitdagende functie?
Heb je interesse in deze leuke functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@fastfuriousscooters.nl