Functie: Filiaalmanager

Locatie: Alphen a/d Rijn
 
Per direct zijn wij op zoek naar een filiaalmanager die weet van aanpakken en resultaten weet neer te zetten.
 
Fast en Furious scooters is uitgegroeid tot de grootste online scooterwinkel van Nederland. Fast en Furious verkoopt niet alleen scooters, maar ook scootmobielen, brommobielen, ebikes, en elektrische steps. De verkoop gebeurt zowel online via internet als in de fysieke winkel. Bezoekers komen langs voor een proefrit, voor de aanschaf van een nieuw vervoermiddel, en voor onderhoud en reparatie.
 
Voor onze vestiging  in Alphen a/d Rijn zoeken wij een filiaalmanager die weet van aanpakken. Je beschikt niet alleen over organisatorisch talent, maar hebt ook commercieel inzicht.
 
Als filiaalmanager ben je verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van de vestiging, en krijg je als taak om de klantbeleving van de winkel naar een hoger niveau te tillen. Je houdt je onder andere bezig met het verbeteren van werkprocessen, en lost problemen structureel op zodat het geen terugkerende problemen worden.
 
Als filiaalmanager zet je structuur neer waar iedereen mee kan werken, en ziet er op toe dat deze ook nageleefd wordt. Ook in het optimaliseren van bestaande werkprocessen zie jij een uitdaging.
 
Vanzelfsprekend kun je prima overweg met de pc en ben je administratief ook goed onderlegd. Op die manier kun je ook de administratie ondersteunen en waar nodig versterken en verbeteren.
 

Wat wij bieden

Wij bieden veel vrijheid en verantwoordelijkheid waarbij natuurlijk ook een goed salaris past. Mogelijkheden om door te groeien zijn aanwezig, net als het meedelen in de winst.
 
Zie jij jezelf als ideale kandidaat, aarzel dan niet en solliciteer op deze uitdagende functie!
 

Even samengevat

  • Fulltime baan voor 40 uur per week.
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Geen 9-5 mentaliteit.
  • Werkuren van dinsdag t/m zaterdag, van 09.00 - 18.00.
  • Klantgerichte persoonlijkheid, flexibel, teamplayer, vriendelijk, behulpzaam, praktisch aangelegd, sterk organisatorisch, planmatige aanpakker, creatieve en oplossingsgerichte denker.
  • HBO werk/denk niveau.
 

Interesse in deze leuke en uitdagende functie?

Heb je interesse in deze leuke functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@fastfuriousscooters.nl