Kymco K-pipe 50 4-takt 50cc

Kymco K-pipe 50 4-takt 50cc
Door Fast&Furious Scooters
36198 keer bekeken
Tags: Modellen van vroeger!

Kymco K-pipe 50 4-takt 50cc euro2

De Kymco K-pipe 50 is een stoere en opvallende schakel-brommer die zich naadloos door het drukke stadsverkeer heen laat sturen. De semi-automaat maakt het schakelen nog makkelijker en zorgt voor een gegarandeerd laag brandstofverbruik. Zijn sportieve dirtbike look en lage prijskaartje maken deze brommer erg interessant. Wie het merk Kymco goed kent weet dat elke euro goed besteed is.

LET OP DIT IS 2017 MODEL SCOOTER EN IS UITVERKOCHT!

Verschillende uitvoeringen

De Kymco K-pipe 50 is zowel in een 50cc als 125cc verkrijgbaar. Het enige verschil is de cilinderinhoud. Technisch zijn ze verder hetzelfde. Wie niet over een motorrijbewijs beschikt kan gaan voor de 50cc uitvoering. Niemand ziet namelijk het verschil. Je krijgt dus zeker een degelijke brommer omdat hij ook voor hogere snelheden ontworpen is.

Het design

Het buizenframe en de opvallende kleurstelling (zwart/rood) maken de Kymco K-pipe een opvallende verschijning. De 17 inch grote wielen zorgen voor een nog groter voorkomen en bieden tegelijkertijd extra veiligheid. Aan remkracht heb je voldoende want de extra grote remschijf op het voorwiel zorgt voor nog meer braking-power. Naast een voorrem is er een trommelrem welke je met de rechter voet bedient. Aan de voorzijde is de koplamp dubbel boven elkaar geplaatst en dat is iets waaraan je de K-pipe van Kymco direct herkend. Aan de achterzijde is er een led-achterlicht welke gaat branden zodra je de voetrem bedient.

Rijke uitrusting en veel rijcomfort

De monoshock achtervering en de soepele telescopische voorvering vangen kuilen en hobbels goed op wat bijdraagt aan het rijcomfort. De semi-automaat maakt handmatig koppelen overbodig waardoor iedereen kan schakelen. De koppelingshendel is daarom ook niet aanwezig. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste versnelling kiezen en de Kymco K-pipe doet de rest. Ook op de cockpit is niet bezuinigd. Er is een rijk uitgerust instrumentenpaneel welke beschikt over een digitaal LCD display welke naast snelheid en tijd ook het brandstofniveau en gereden kilometers weergeeft. Je kunt zelfs een passagier achterop meenemen welke gebruik kan maken van de uitklapbare steps.

Lekker zuinig

Wil je lekker goedkoop rijden dan moet je de Kymco K-pipe 50 schakelbrommer kopen. De 4-takt motor welke over 2 kleppen beschikt is erg zuinig en haalt een verbruik van 1 op 40. Doordat de Kymco zelf koppelt bespaar je tevens brandstof.

Kymco K-pipe kopen

Wil jij gezien worden op deze stoere brommer welke vermomd is als motorfiets? Dan moet je zeker de Kymco K-pipe kopen. Hij is van alle gemakken voorzien waaronder zelfs een elektrische start.

K-pipe leasen

Wist je dat je de K-pipe ook op afbetaling kunt kopen bij ons? Voor minder dan 30 euro per maand is hij van jou! In onze lease constructie kun je ook accessoires onderbrengen zoals een helm en slot. Zelfs opvoeren is bij ons mogelijk met behoudt van de garantie!

Technische (scooter) specificaties Kymco K-pipe 50cc 4-takt

Motor - 50cc 4-takt
Koeling - Luchtgekoeld
Voorband - 17 inch
Achterband - 17 inch
Voorrem - Schijfrem
Achterrem - Trommelrem
Brandstof - 95 ongelood
verbruik - 1L : 40 km
Tankinhoud - 4,5 Liters
Gewicht - 107 Kilo
Elektrische start
Uitvoering - 45 km/h

Let op het betreft een voetgeschakelde semi automatische versnellingsbak

Kymco K-pipe 50

Het merk Kymco die we kennen van scooters en quads heeft een prachtige semi automaat schakelbromfiets op de markt gebracht genaamd de K-pipe. Deze stoere brommer is voorzien van een 50cc 4-takt motor, een super sterk buizenframe, en rijdt ook nog eens erg zuinig. Zoek je een stoere schakelbrommer die bovendien voortreffelijk rijdt? Dan moet je de Kymco K-pipe kopen. Velen zullen denken dat je op een motor komt aanrijden. Niet zo verwonderlijk want hij lijkt ook op een motor. Sterker nog, de K-pipe 50cc is ook als 125cc motorfiets te koop. Het enige verschil is het motorblok! Het ijzersterke buizenframe, de wielen, de banden en de remmen zijn allemaal berekend op de hogere snelheden die de 125cc kan halen. Ga je de K-pipe 50 kopen dan krijg je dus een super degelijke brommer!

Zelf schakelen

De Kymco K-pipe is een semi automaat. Daarbij kun je zelf bepalen in welke versnelling je rijdt. Schakelen doe je met het voetpedaal welke aan de linkerkant zit. Omdat de K-pipe een semi automaat is, gaat het koppelen automatisch. Er is geen koppelingshendel aanwezig dus en dat maakt het schakelen super eenvoudig.

Een echt motorgevoel

Ook met de K-pipe 50 heb je het gevoel dat je op een motor zit. De wegligging, besturing en comfort zijn namelijk van hoge klasse. Wil je lekker gaan toeren en lange afstanden gaan maken, dan is deze 4 takt schakelbrommer jouw vriend. De grote 17 inch velgen geven de Kymco schakelbromfiets niet alleen een stoer uiterlijk maar dragen ook bij aan het comfort en de veiligheid. Grotere wielen zorgen namelijk voor een betere wegligging en een kortere remweg. Het rijcomfort is ook van hoog niveau. Dit is mede dankzij de sublieme vering. Aan de achterzijde is er een monoshock schokbreker en aan de voorzijde een telescopische voorvork. Van hobbels en kuilen in het wegdek heb je dus bijna geen last.

Luxe uitrusting

De Kymco K-pipe is voorzien van een rijke uitrusting. Het koppelen gaat geheel automatisch en daarbij hoef je zelf niet meer te doen dan gas geven en de juiste versnelling te kiezen. Het instrumentenpaneel is voorzien van een LCD scherm welke alle belangrijke informatie weergeeft zoals snelheid, brandstofniveau, en de kilometerstand. Een passagier meenemen is ook geen enkel probleem. Qua zitruimte is er voldoende omdat het zadel een flink stuk doorloopt. Onder het achterste deel van het zadel tref je de handgrepen. De voetsteps voor de passagier zijn eenvoudig uit te klappen.

Sterk en dynamisch motorblok

Het 4 takt motorblok, waar Kymco voor heeft gekozen, reageert snel, accelereert goed, en is bovendien lekker zuinig. Hoe het verbruik is, is wel afhankelijk van het schakelgedrag. Hoe later je doorschakelt, hoe verder het toerental zal oplopen. Hoge toeren verbruiken namelijk meer brandstof dan lage toeren. Het gemiddelde verbruik ligt ongeveer op 1 op 35. Het motorblok kan gestart worden met behulp van een startknop omdat er een startmotor aanwezig is.

Kymco K-pipe kopen

Wil je de Kymco K-pipe kopen, dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk kiezen voor thuisbezorging en afhalen. Wij hebben in Nederland namelijk meerdere service- en afhaalpunten zitten. De K-pipe kopen op afbetalen kan natuurlijk ook. Je betaalt een vast laag maandbedrag gedurende 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Tussentijds extra aflossen kan onbeperkt en daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Klik hier voor meer

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.