Nipponia Pride 3 wiel scooter Zonder helmplicht of rijbewijs

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 800,00
(Nog 3 dagen en 3 uur)
Adviesprijs: 3.599,95
Onze prijs: 2.799,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom Driewieler opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.799,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 956,65 via logo iDEAL IN3
 • 25 km/h rijden Zonder helmplicht of rijbewijs!
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen.
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Grote bereik tot wel 150 km mogelijk!
 • Topsnelheid van 25km/h + schakelbaar in 6, 10 en 25km/h
 • Kleine draaicirkel + Heldere led verlichting
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • Vrijblijvend online offerte aanvragen (WMO/PGB)
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • Stabiel & Wendbaar: 3 Wielen en een Kleine Draaicirkel!
 • (Driewieler) omschrijving

  Nipponia Pride elektrische driewieler 25 km per uur

  Zoek je een heerlijk wendbare scootmobiel (of scooter zonder rijbewijs/helmplicht) in een modern en sportief jasje dan moet je absoluut de Nipponia Pride kopen! Ook dit elektrische model is volledig naar wens aan te passen en onder andere uit te rusten met een luxe verstelbare stoel, voetrem, voet-gaspedaal, groot accupakket, en ga zo maar door…

  Sportief jasje waar je mee gezien mag worden

  Scootmobielen hebben normaal gesproken een karakteristiek uiterlijk en lijken daardoor veel op elkaar. De Nipponia Pride maakt korte mette met het traditionele uiterlijk doordat een normale scooter als basis is genomen en totaal niet op een scootmobiel lijkt. Hij heeft wel alle voordelen van een scootmobiel, maar niet de looks!

  Een bijkomend voordeel van de Pride is dat hij beschikt over sublieme stuureigenschappen waardoor je veel beter kunt manoeuvreren, zowel in het verkeer als in de supermarkt. De sportvelgen maken het sportieve design helemaal af waarbij het voorwiel tevens uitgerust is met een schijfrem!

  De Pride beschikt ook over meer been- en voetruimte dan vergelijkbare scootmobielen.

  Niet iedereen kan de knieën even goed buigen en daar biedt deze scootmobiel absoluut een uitkomst in.

  Daarnaast is de Pride, welke ook wel scooter zonder rijbewijs wordt genoemd, geschikt voor korte en lange bestuurders. Doordat er een zadel aanwezig is kunnen korte bestuurders eenvoudig wat naar voren schuiven, en lange bestuurders wat meer naar achter. Zo kan er altijd een goede zithouding gevonden worden zonder dat er compromissen gesloten moeten worden. Bovendien is het zadel groot genoeg om nog iemand achterop mee te nemen, en dat maakt hem wederom uniek. Er zijn namelijk maar heel weinig 2 persoons scootmobielen te vinden op de markt, of scooters zonder rijbewijs met deze mogelijkheid.

  Optioneel kun je ook voor een draaibare comfort-stoel kiezen zodat je vanaf de zijkant makkelijk kunt opstappen of afstappen. Daar vertellen we je later iets meer over.

  Snelle scootmobiel

  De Nipponia Pride staat garant voor plezier en mobiliteit. Bovendien is hij een van de snelste scootmobielen die je kunt kopen! Hij heeft namelijk een topsnelheid van 25 echte kilometers per uur. Bovendien zijn er 3 rijstanden om de maximale snelheid te beperken.

  Stand 1 laat je tot 12km p/u rijden, stand 2 tot 20km p/u, en stand 3 tot 25km p/u.

  Het gas is zeer goed te doseren in tegenstelling tot veel andere scootmobielen. Dit heeft te maken met de verfijnde elektronica. Je kunt dus probleemloos een constante snelheid rijden waardoor de Nipponia Pride bij uitstek geschikt is om naast een voetganger te blijven rijden of naast een (elektrische) fiets.

  Achteruit rijden is uiteraard ook mogelijk met deze elektrische scootmobiel. Tijdens het achteruit rijden klinkt er een waarschuwingspiepje zodat omstanders weten dat ze ook even op jou moeten letten. Ook wanneer je de richtingaanwijzers gebruikt is er een geluidje te horen waardoor je ze minder snel vergeet uit te zetten.

  Een elektrische scootmobiel is voorzien van een elektromotor en bij de Pride is daarop niet bezuinigd! De krachtige 650 Watt elektromotor is tevens borstelloos en dat betekent dat hij onderhoudsvrij is en voldoende kracht aan boord heeft om jou mee een helling op te nemen, en in een keer tot de topsnelheid door accelereert. De Pride kan probleemloos een gewicht van 150 kilogram aan. Rijden met 2 personen is daardoor in veel gevallen geen enkel probleem.

  De pride is voorzien van een speciale controller, waardoor de scooter zeer geleidelijk op het gas reageert.

  Naast de standaard Gel accu met een levensverwachting van 2 jaar kun je ook voor een lithiumaccu kiezen. Lithium heeft meerdere voordelen. Zo is de accu lichter van gewicht, heeft het een levensduur van 5 tot 8 jaar bij normaal gebruik, en kun je tussendoor ook sneller bijladen.

  De meerprijs die je voor Lithium betaald verdien je in de meeste gevallen vrij snel weer terug. Het 50km Lithium pakket heb je voorbeeld weer eenvoudig binnen 2 jaar terugverdiend.

  Daarnaast hebben Lithium accu's ook een veel groter bereik! Bij ons kun je kiezen uit 50km-, 100km-, en 150km Lithium accu pakketten.

  Scootmobiel die volledig aanpasbaar is

  Waarom de Nipponia Pride kopen? Dat is eenvoudig! De Nipponia Pride is namelijk geheel naar wens aan te passen zodat iedereen er op kan rijden, ongeacht de handicap of beperking. Hieronder lees je een aantal mogelijkheden waaruit je kunt kiezen.

  Voetrem (remmen met de voet)

  Standaard rem je de scootmobiel af door een van de remhendels in te knijpen. Wanneer je weinig kracht in de handen of vingers hebt, dan kun je er optioneel voor kiezen om een voetrem te laten installeren. Met de voetrem kan de rem bediend worden met de voet om het voertuig tot stilstand te brengen.

  Duimgas (gas geven met de duim)

  Normaal draai je het linker handvat aan het stuur om gas te geven. Optioneel kun je ook een duimgas-knop laten monteren, links of rechts op het stuur, zodat je gas kunt geven door de knop in te duwen met de duim. De functie van de normale gashendel komt hierbij dan te vervallen.

  Voetgas (gas geven met de voet)

  Net als bij een auto kan er ook een voet-gaspedaal worden gemonteerd zodat je met de voet gas kunt geven en uitstekend de snelheid kunt bepalen. Ook voetgas kan zowel links als rechts op het voetplateau worden gemonteerd.

  Stokhouder

  Neem je graag een wandelstok mee? Overweeg dan om een stokhouder te laten monteren. Zo kun je veilig een stok meenemen, waar je ook naartoe gaat.

  Opbergmogelijkheden en beschermbeugel

  Zoals op de foto ook zichtbaar is, is er een beschermbeugel aanwezig die de zijkant deels beschermd en een eventuele bijrijder van voetsteps voorziet. De beschermbeugel loopt door naar de achterkant waar hij draagvlak biedt voor de meegeleverde topkoffer. De topkoffer is een ruim bagagevak waar je veel in kwijt kunt! Maar er is nog meer bagageruimte aanwezig, want ook onder het zadel en aan de voorkant is opbergruimte aanwezig. De Nipponia Pride is dus een pakezel met 3 wielen! Oja… er is ook een tassenhaak aanwezig waaraan je een tas kunt bevestigen!

  Accu pakketten van de Pride scootmobiel met 3 wielen

  • Standaard :Gel accu’s - 5x 12 volt 20Ah - bereik = 40 KM (opladen 6-8 uur)
    

  De Lithium accu pakketten waaruit je kunt kiezen:
   

  • Pakket 1: Lithium accu’s - 1x 60 volt / 20Ah - bereik = 50 KM (opladen 3.5 uur)
  • Pakket 2: Lithium accu’s - 2x 60 volt / 40Ah - bereik = 100 KM (opladen 6 uur)
  • Pakket 3: Lithium accu’s - 3x 60 volt / 60Ah - bereik = 150 KM (opladen 9 uur)
    

  Met een optionele 6 of 10 amp lader kan de laadtijd tot onder 3 uur gebracht worden.

  Accu uitneembaar laten maken (optie)

  Is er geen stopcontact in de buurt waar je de scootmobiel straks wilt gaan parkeren, dan kun je de accu ook uitneembaar laten maken. Dit is echter alleen mogelijk bij de 50km Lithium accu. Bij een groter accupakket is dat niet mogelijk, ook niet bij een GEL accu pakket. De uitneembare Lithium accu komt onder het zadel te zitten waardoor de bergruimte onder het zadel verloren gaat. De accu is eenvoudig uitneembaar door de stekker los te nemen van de accu. De accu weegt ongeveer 8 kilogram.

  LET OP: heb je voor de comfortstoel gekozen (optie), en wil je de accu uitneembaar laten maken, dan worden de accu’s in de topkoffer geplaatst. Normaal zitten deze onder het zadel.

  Meer opties en mogelijkheden

  Naast de aanpassingsmogelijkheden kun je ook kiezen uit een heleboel accessoires. Denk hierbij aan een windscherm, USB aansluiting, handvat verwarming, een beenkleed, of zelfs een grotere bandenmaat! Door een grotere bandenmaat te kiezen wordt de scootmobiel 4cm hoger en rijdt hij nog eens 8% sneller. De standaard bandenmaat is 300x10 en de upgrade bandenmaat is 350x10.

  Standaard is er ook een parkeerrem aanwezig welke via de linker rem op het stuur bediend kan worden. Met de parkeerrem kun je de scootmobiel op een hellend wegdek parkeren zonder dat hij vooruit of achteruit rolt, of het opstappen en afstappen makkelijker maakt. Nog een extra pluspunt dus!

  Ruim zitten en toch bescheiden afmetingen

  Deze ruim zittende elektrische scootmobiel past door iedere deuropening heen want de afmeting zijn ondanks zijn sportieve voorkomen toch heel bescheiden. De scootmobiel is 70cm breed en 174cm lang (de topkoffer = +16cm). Hierdoor past hij gemakkelijk door iedere normale deuropening heen. De zithoogte met het zadel is 73cm. Wanneer je voor de comfortstoel gaat dan wordt de zithoogte 76cm. Een draaibare comfort stoel heeft een zithoogte van 79cm.

  Scooter zonder helmplicht of rijbewijs

  Voor scootmobielen geldt geen helmplicht of rijbewijs. Je mag dus op deze scooter zonder helm en zonder rijbewijs rijden. Zoek je een scooter waar geen rijbewijs voor nodig is en waarbij je geen helm moet dragen, dan kun je deze scooter kopen! Je moet wel minimaal 16 jaar oud zijn om erop te mogen rijden. Ben je jonger, dan kun je wel bij de burgemeester een uitzondering aanvragen. Bovendien haalt dit model een snelheid van 25 km per uur wat heel vlot is.

  Scootmobiel / elektrische driewieler leasen

  Een scootmobiel leasen of een scooter rijden zonder helm of rijbewijs? Bij ons kan dat gewoon! Betaal eenvoudig je scootmobiel per maand en verspreid de kosten. Maandelijks aflossen in termijnen geeft je extra financiële vrijheid. Het leasen bij ons is niet vergelijkbaar met het leasen van een auto want jij bent meteen de eigenaar en blijft dat ook. Leasen is dus een mooi woord voor kopen op afbetaling.

  Scootmobiel kopen via PGB of WMO

  Kom je mogelijk in aanmerking voor een PGB of WMO? Dan kun je ook bij ons je scootmobiel kopen. Voor een WMO of PGB aanvraag kun je een online aanvraag doen bij de gemeente. Hiervoor vragen zij een scootmobiel offerte. Op deze pagina vind je een knop om direct de offerte online in je mail te ontvangen. Heb je een voertuig besteld? Dan kun je bij een aantal gemeenten ook achteraf nog een WMO of PGB aanvragen. Zij betalen je dan in een aantal gevallen een stuk terug, of soms alles.

  Pride, scooter geen helm nodig, in 3 termijnen betalen

  Wil je geen helm dragen tijdens het rijden? Bij ons kun je gemakkelijk een scooter kopen waarvoor je geen rijbewijs nodig hebt en geen helm hoeft te dragen. Een helm hoef je dus ook niet te dragen wanneer de helmplicht in gaat bij snorscooters. Dit model is vrijgesteld van het halen van een rijbewijs en helmplicht, Betalen in 3 termijnen zonder rente maakt het kopen en aanschaffen in een aantal gevallen nog gemakkelijker. Je kunt een scooter zonder helm kopen zonder dat je op dit moment hoeft te beschikken over het complete aankoopbedrag. Met IN3, welke je tijdens het afrekenproces tegenkomt, kun je het bedrag spreiden in 3 gelijke delen. Het eerste deel kun je nu meteen via IDeal afrekenen en  voor de overige 2 termijnen krijg je per termijn 30 dagen de tijd.

  Geen zorgen over het onderhoud met een onderhoudspakket

  Vervoermiddelen, waaronder minder valide voertuigen, hebben onderhoud nodig om betrouwbaar te blijven en de duurzaamheid te kunnen garanderen. Vooral bij minder valide voertuigen en gehandicaptenvoertuigen is dit een belangrijk punt want je wilt immers altijd gebruik kunnen maken van je vervoermiddel zonder je zorgen te maken dat je onderweg stil komt te staan met een probleem.

  Bij ons kun je kiezen uit verschillende onderhoudspakketten. Hierbij reken je vooraf het onderhoud af en bent daardoor beter en goedkoper uit. De pakketten bevatten bovendien onderdelen die bij een beurt nodig zijn en daarnaast kun je ook kiezen voor onze ophaal en terugbreng service. Zo kun je, ook al woon je niet in de buurt, je voertuig laten onderhouden zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft.

  Mocht je via het PGB of WMO een scootmobiel kopen, dan vragen zij altijd om er een onderhoudspakket bij te nemen. Wij raden je aan om dat meteen te doen om zodoende kostbare tijd te besparen.

  Verschil tussen IVA T3 en Pride

  Ook al lijkt de IVA T3 veel op de Pride, welke een scooter zonder rijbewijs of helm is, toch is hij niet hetzelfde. De IVA T3 is uiteraard wel een ander merk dan Nipponia waarbij ook de technische specificaties wat van elkaar afwijken. Zo heeft de Pride een sterke aandrijving (motor) dan de IVA T3 waardoor hij een stuk krachtiger is. Bij de T3 van IVA is er een 500W motor aanwezig en bij de Pride een 650W. verschil in motorvermogen merk je vooral bij een helling of wanneer de scooter zonder helm of rijbewijs zwaarder beladen wordt. Hoe meer vermogen aan boord, hoe sneller de driewieler is en hoe krachtiger hij is. Vind je een sterke motor belangrijk en wil je geen power te kort komen tijdens je rit, dan raden we je aan om een Nipponia Pride te bestellen.

  Terug naar de Driewieler
 • Technische (Driewieler) specificaties

  Nipponia Pride driewiel scooter Zonder helmplicht of rijbewijs

  Maximale snelheid 25 km/h

  Nipponia Pride Scootmobiel / elektrische driewieler
  Motor borsteloze 650W elektro motor
  Accu Lood/gel accu 60V 23 Ah
  Laadcycli 450 - 550 volledige ladingen
  Oplader 60V-3A
  Oplaadtijd maximaal 6 uur
  Snelheid 3 standen met een maximum van 25 km/u
  Bereik max. 50 km of met lithium tot 150km (zie accu opties)
  Remmen voor: schijfrem, achter: trommelrem in beide achterwielen
  Laadgewicht maximaal 150 kg
  Gewicht 90 kg
  Achteruit ja
  Maten breedte 72 cm en lengte 160 cm

  Klik hier om de handleiding te bekijken

  De ideale oplossing voor de helmplicht

  Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en milieuvriendelijk vervoersmiddel zonder helmplicht, dan is de Nipponia Pride precies wat je nodig hebt. Deze innovatieve elektrische scooter biedt een uitstekende combinatie van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Met zijn compacte ontwerp en aantrekkelijke uitstraling is de Nipponia Pride dé oplossing voor wie zich wil verplaatsen zonder aan de helmplicht te hoeven voldoen.

  Dankzij de geavanceerde technologie en het lage vermogen van de motor blijft de maximumsnelheid van deze e-scooter binnen de wettelijke limiet, waardoor het dragen van een helm niet verplicht is. Stap op de Nipponia Pride en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid tijdens het rijden.

  Ontdek hét alternatief voor snorfietsen en snorscooters

  De Nipponia Pride is een innovatief en milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele snorfietsen en snorscooters, waarbij duurzaamheid en prestaties samenkomen. Deze elektrische scooter biedt een uitstekende rijervaring zonder de nadelen van uitstoot en lawaai, wat bijdraagt aan een schonere en rustigere omgeving.

  Dankzij de krachtige elektromotor en het lichte frame levert de Nipponia Pride een soepele en comfortabele rit, terwijl de uitstekende accuduur garant staat voor lange afstanden zonder zorgen. Bovendien zijn de onderhoudskosten van deze elektrische scooter aanzienlijk lager dan die van een conventionele snorfiets of snorscooter. Kies voor de Nipponia Pride en ervaar zelf de toekomst van stedelijk vervoer, waarbij efficiëntie en milieubewustzijn hand in hand ga

  Terug naar de Driewieler
 • extra info

  Hier zijn enkele veelgestelde vragen over de Nipponia Pride en de antwoorden daarop:

  Hoe lang duurt het om de Nipponia Pride op te laden?

  De oplaadtijd van de Nipponia Pride varieert afhankelijk van de gebruikte oplader en de capaciteit van de batterij. Gemiddeld duurt het ongeveer 4 tot 6 uur om de batterij volledig op te laden.

  Hoe ver kan ik rijden op een volle batterij?

  De actieradius van de Nipponia Pride is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de rijstijl, het gewicht van de bestuurder en de weersomstandigheden. Gemiddeld kan de Nipponia Pride ongeveer 60-80 kilometer afleggen op een enkele lading, afhankelijk van het model en de batterijcapaciteit.

  Kan ik de Nipponia Pride gebruiken in de regen?

  Ja, de Nipponia Pride is ontworpen om te functioneren onder verschillende weersomstandigheden, inclusief regen. De elektrische componenten zijn goed beschermd tegen vocht, maar het is altijd verstandig om voorzichtig te rijden op natte wegen en rekening te houden met langere remafstanden.

  Hoe zit het met de garantie en ondersteuning van de Nipponia Pride?

  De Nipponia Pride wordt geleverd met een standaardgarantie van 2 jaar op de scooter en een garantie van 1 jaar op de batterij. Dealers en onderhoudscentra bieden ondersteuning en service voor de Nipponia Pride, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare en duurzame scooter.

  Zijn er accessoires beschikbaar voor de Nipponia Pride?

  Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Nipponia Pride, zoals bagagerekken, windschermen, telefoonhouders en extra verlichting. Neem contact op met uw lokale dealer voor meer informatie over beschikbare accessoires en personalisatie-opties.

  Is de Nipponia Pride geschikt voor twee personen?

  Hoewel de Nipponia Pride voornamelijk is ontworpen voor één persoon, kunnen sommige modellen een passagier vervoeren, afhankelijk van het maximale toegestane gewicht. Raadpleeg de specificaties van het model dat u overweegt en houd rekening met de lokale wet- en regelgeving met betrekking tot het vervoeren van passagiers op elektrische scooters.

  Terug naar de Driewieler
 • Driewieler reviews (20)
  Nipponia Pride 3 wiel scooter Zonder helmplicht of rijbewijs
  Recensie 1 tot en met 20 (van de 20 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: woensdag, 20 december 2023
  Ik heb nu een maand deze scooter en ben er zeer blij mee. Ik heb een evenwichtsprobleem en kan hierdoor gewoon op een scooter rijden. Hij ziet er stoer uit en is best snel. Stabiel en een korte draai. En een zeer fijne bijkomstigheid is dat je geen helm hoeft te dragen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 03 november 2023
  Het werd een witte kleur waar ik achter af heel blij mee ben. Het is een heel opvallend model op straat. Niemand heeft wit scoot mobiel. Bij aflevering zeer goede informatie mee gekregen. Zeker de stand om de scoot mobiel op nul te zetten als je deze langere tijd niet gebruikt. Zeker geen spijt van de aankoop.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 06 oktober 2023
  Fast en furious is een uitstekende bedrijf om een Pride te kopen, goede ondersteuning en feedback. De service is goed en de aflevering was goed in orde. Ik beveel fast en furieus van harte aan. Theo
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 19 september 2023
  Fast & Furrious doet wat het beloofd, in mijn ogen zeer belangrijk. Kwaliteit van de driewieler is goed, ik moest alleen even wennen aan het opladen van de accu in de eerste vier eerste fases, ik zit nu pas in de 2e fase aangezien ik niet zoveel kilometers maak. Ik kan het beter beoordelen wanneer ik mijn eerste servicebeurt moet krijgen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 02 augustus 2023
  Wat een geweldige scooter! Mooi ontwerp, Goede kwaliteit en stabiel. Alleen jammer van de levertijd die wel 6 weken heeft geduurd. Maar dat is niet de schuld van Fast & Furious Scooters. Hij is netjes thuis afgeleverd en de service was perfect. Ze denken mee en behulpzaam. Wij hebben hier zo veel plezier aan. In een woord geweldig!!! Gr, Fam van Naamen
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 23 mei 2023
  Ik heb de Nipponia Pride nu enkele weken in mijn bezit en ik ben meer dan tevreden met mijn aankoop. Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat de levertijd lang kan zijn. Daarnaast bij elke status verandering op de hoogte gebracht. Dus na een beetje geduld werd deze netjes bij me thuis bezorgd. Hierbij werd er meteen uitleg gegeven hoe alles werkt. Ook kun je online vooraf al een hoop informatie terug vinden. De scoot zelf is heel mooi en lekker sportief uiterlijk. Hij ziet er net zo uit als een scooter alleen met 2 achterwielen. Het optrekken gaat lekker snel. Zodra ik buiten rij wordt ik meerdere keren per ritje aangesproken over hoe mooi de scoot is. De afmeting is ook goed over na gedacht. Past goed door de tuindeur maar ook in het winkelcentrum is het makkelijk te verplaatsen. De zitcomfort is prima zelfs voor een lang persoon als ik ben, doordat je een beetje meer naar achter kunt zitten. De ingebouwde alarm en stuurslot en zelfs een sleutelgat die afgedekt is tegen braak maak
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 02 december 2022
  ik vind de vering erg prettige en top koffer erg handig om mij spullen mee te nemen.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: woensdag, 09 november 2022
  Ik heb de Nipponia Pride bij Fast furious scooters gekocht, daar kreeg ik een gratis alarm! Dit was een geweldige extra bonus die ik niet had verwacht. In de showroom kreeg ik een uitleg over hoe het alarm werkte en hoe het te gebruiken. Ik kreeg ook een demonstratie van de werking van de scooter. Ik raad deze plek ten zeerste aan als je op zoek bent naar kwaliteit scooters en een top klantenservice.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 01 november 2022
  Hoi, ik ben Mark Hofman uit Woerden. Ik heb dit jaar de Nipponia Pride scooter in het zwart gekocht en ik wil mijn ervaring graag met jullie delen! Sinds 2022 rij ik graag scooters en was ik altijd al benieuwd hoe de toekomst in Nederland gaat zijn als het gaat om 3 wielers. Ik denk dat er veel aanbod gaat komen, vooral als het gaat om elektrische scooters. Sinds ik deze scooter gekocht heb, hoef ik niet meer me geen zorgen meer maken over files. Ik kan gewoon rondrijden en naar school gaan zonder dat ik de bus hoef te pakken. Het leukste van allemaal is dat ik bij deze scooter geen helm hoef te dragen! Ik kan gewoon genieten van de wind in mijn haar en de zon op mijn gezicht. Deze Nipponia Pride heeft mijn leven een stuk beter gemaakt.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 17 oktober 2022
  Een mooie stoere scootmobiel. Heeft een uitstraling van een scooter dus helemaal hip vooral voor de jongeren. Met een snel lader zo weer vol om de weg te vervolgen. De service is ook goed, scooter netjes afgeleverd zonder problemen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 25 juli 2022
  ik ben zeer tevreden over de pride selfs de mensen die je tegenkom met bootsgapen vinden de pride een topper jammer dat de bijterij snel leeg is voor een lition maar het is niet anders ik raat hem wel aan vrienden en vamieli
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 22 juli 2022
  Een geweldige scooter handig in gebruik en een mooi uiterlijk
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 30 mei 2022
  Geen klachten scootmobiel rijdt stabiel en voelt veilig verder prima contact en ervaring
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 10 mei 2021
  Prettig geholpen, ondanks drukte toch best snelle levering.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: vrijdag, 04 december 2020
  Spannend was het om de Gomax pride aan te schaffen elektrisch gaan rijden Maar zo fijn en met gemak . Rijden en opladen thuis Heel fijn om er mee te rijden Geen spijt van deze aankoop
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 29 augustus 2020
  Door alle extra opties duurde de levering wat langer dan verwacht. UItiendelijk toch goedgekomen en steeds netjes op de hoogte gesteld over de voorgang. Zeker aan te raden voor minder valide senioren.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: dinsdag, 26 mei 2020
  een geweldig ding veel bekijks en mensen vragen waar ik hem heeft gekocht en geef dan Fast&Furious en het telefoonnummer door. erg tevreden er mee. Een tevreden klant.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 22 december 2019
  Zeker niet de goedkoopste scootmobiel die verkrijgbaar is, ook Fast & Furious levert scootmobielen voor de halve prijs. Maar die hebben niet dezelfde opties die dit model wel heeft. Je kunt bijna alles customizen, en dat is heel eenvoudig via de webshop te regelen. Ik twijfelde nog even of het goed zou komen met de bestelling maar alles bleek perfect in orde. Echt aan te bevelen.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: maandag, 28 oktober 2019
  Fijne instap, mooi model en hoge topsnelheid. Had wel iets meer bergruimte mogen zijn, die is beperkt. Achterwielen staan ver naar achteren, is even wennen met sturen. Staat wel erg stabiel op de grond en rijdt comfortabel.
  Beoordeling: [4 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: donderdag, 03 oktober 2019
  Ik kon met geen mogelijkheid mijn vader aan de scootmobiel krijgen tot ik hem deze Gomax Pride liet zien. Dit is het eerste model dat er niet uitziet als een boodschappenwagen voor bejaarden. Lekker sportief uiterlijk, gaat ook erg snel en rood is ook een veilige kleur in het verkeer. Nooit gedacht dat ik hem nog in een scootmobiel kon krijgen, nu maakt hij meer kilometers dan mij!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de Driewieler
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de Driewieler
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de Driewieler

Alternatieve Driewielers