Fatbike Utrecht

Fast and Furious Scooters is de nummer één fietsenwinkel van Utrecht met een showroom in Alphen aan de rijn. Niet alleen hebben we een groot assortiment aan fietsen, maar ook aan elektrische fietsen en fatbikes. Ons team staat altijd klaar om advies te geven en u te helpen bij het vinden van de juiste fiets voor u. Bij ons kunt u onder andere proefritten maken, waarmee u kunt ervaren hoe het is om met een elektrische fiets of een fatbike op de weg te rijden. Ook hebben we een groot assortiment aan helmen en andere accessoires.

Agm GT250 Fatbike

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.399,95 1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Tomos Flexer Fatbike

 
2.299,95 2.099,95
Lease vanaf € 48,82 p/m
Betaal 3x € 717,48 via logo iDEAL IN3

Killerbee Fatbike

Aanbieding is nog 4 dagen geldig
2.349,95 1.699,95
Lease vanaf € 39,52 p/m
Betaal 3x € 580,82 via logo iDEAL IN3

Ouxi V9 | Fat Bike

 
1.999,95
Lease vanaf € 46,50 p/m
Betaal 3x € 683,32 via logo iDEAL IN3

Ouxi V10 | Fat-Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Alligator E-bike

 
2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

Urban Fatbike

 
3.099,95
Lease vanaf € 72,07 p/m
Betaal 3x € 1.059,15 via logo iDEAL IN3

E-Carus | Trail Bike

 
2.399,95
Lease vanaf € 55,80 p/m
Betaal 3x € 819,98 via logo iDEAL IN3

Welk type fatbike is populair in Utrecht?

De elektrische fatbike is de laatste jaren een steeds populairder wordende fiets in Utrecht. Dit type fatbike is ideaal voor woon-werkverkeer en geeft veel plezier op de weg. De elektrische fatbike heeft een stevig frame, brede banden en een krachtige motor, waardoor deze fiets het perfecte vervoermiddel is voor een stad als Utrecht.

Wil je tijdens een proefrit ervaren hoe het is om met een fatbike door Utrecht te fietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice via onze webshop en plan een proefrit in. Vergeet ook niet een fietshelm te kopen voor extra veiligheid. Kortom, de elektrische fatbike is een perfecte fiets voor een stedelijk avontuur.

Wat is het verschil tussen een normale mountainbike en een fatbike?

Het grootste verschil tussen een normale mountainbike en een fatbike is de bandenmaat. Een fatbike is uitgerust met grote banden met een breedte van 4 inch of meer. Deze bredere banden bieden meer grip op verschillende ondergronden en bieden meer stabiliteit bij het rijden. Daarnaast is de geometrie van een fatbike anders dan een mountainbike.

Een fatbike is namelijk langer, breder en hoger. Dit maakt het frame sterker, waardoor de fiets beter bestand is tegen onverwachte omstandigheden en obstakels. Bovendien zorgen de bredere banden ervoor dat een fatbike beter vering biedt. Kortom, een fatbike is ideaal wanneer je door het terrein wilt fietsen en plezier wilt hebben!

Fatbike leasen in Utrecht

Bij Fast and Furious Scooters kunt u ook een elektrische fatbike leasen in Utrecht. Als u een fiets leaset, betaalt u maandelijks een vast bedrag. Ook krijgt u een korting op de aanschafprijs. Dit is ideaal als u een fatbike wilt kopen, maar uw budget beperkt is. Neem contact met ons op voor meer informatie over elektrische fatbikes en het leasen ervan in Utrecht. Ook voor informatie over helmplicht en andere veiligheidszaken kunt u bij ons terecht.

De voordelen van een ebike in Utrecht

Een elektrische fiets, of e-bike, is ideaal voor woon-werkverkeer in Utrecht. Met deze bike hoeft u geen drukke stadsverkeer of overvolle treinen meer te trotseren. Met een e-bike kun je lekker ontspannen de stad door en genieten van de omgeving. Daarnaast bespaart u veel tijd, omdat je minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar parkeerplaatsen. Ook kent een e-bike een aantal milieuvriendelijke voordelen, zoals lagere uitstoot en lagere energiekosten. Kortom, deze fiets is een verantwoorde en comfortabele manier om door Utrecht te reizen.

Welke routes zijn het meest geschikt voor het rijden met een fatbike in Utrecht?

Utrecht heeft een gevarieerd aanbod aan routes die geschikt zijn voor het rijden met een elektrische fatbike. Deze routes zijn een combinatie van gemakkelijke, middelzware en zware routes. Zo is er de Lekdijk, een 13 km lange route die langs het meanderende riviertje de Lek loopt. De route is ideaal voor mensen die net beginnen met het rijden van een elektrische fatbike. Ook kun je langs de Kromme Rijn fietsen. Deze route loopt langs de oevers van de Kromme Rijn en is ongeveer 20 km lang.

Ook is er het mooie Polderpad, dat door het Utrechtse platteland voert en een afstand van ongeveer 28 km heeft. Als je meer uitdaging zoekt, is er de Gelderse Vallei. Deze route voert je door het heuvelachtige gebied van de Gelderse Vallei en is ongeveer 35 km lang.

Fatbike kopen in Utrecht

Bij Fast and Furious Scooters kunt u niet alleen een fatbike huren, maar ook kopen. U kunt kiezen uit een grote collectie elektrische fatbikes en e-bikes. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele stadsfiets of voor wat meer plezier een fatbike zoekt, wij hebben voor ieder wat wils. U kunt ook een proefrit maken of informeren naar onze actuele aanbiedingen. Ook verkopen wij een aantal fietsaccessoires, waaronder helmen. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de mogelijkheden voor het kopen van een fatbike.