Doohan Gelato (Vespa GTS look)

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 400,00
(Nog 5 dagen en 9 uur)
Adviesprijs: 3.549,95
Onze prijs: 3.149,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
3.083,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 1.076,23 via logo iDEAL IN3
 • Thuisbezorgd door heel Nederland
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • 10 afhaal / service punten door Nederland
 • Aangesloten bij Kiyoh & RDW erkend dealer
 • Rijklaar geleverd incl. montage accessoires
 • Gespreid betalen tot 72 maanden (leasen)
 • Betaal in 3 termijnen van 30 dagen
 • GRATIS Art3 slot bij volledig betaald via iDEAL
 • (scooter) omschrijving

  Doohan Gelato

  De Doohan Gelato is een elektrische scooter waar Nederland lang op gewacht heeft. Deze escooter is namelijk afgeleid van de populaire Vespa GTS en ziet er werkelijk waar schitterend uit! De Vespa GTS is alleen als motorscooter te koop en heeft tevens een heel ander prijskaartje dan deze elektrische Doohan scooter. Dit model is zeer dik en zeer compleet!

  De Doohan Gelato heeft veel weg van de Vespa GTS

  Het uiterlijk van de Doohan Gelato is zeer fraai vormgegeven waarbij de elegante vormen aanwezig zijn die je ook bij een Vespa ook terugziet. Maar daarnaast is er ook een sportief lijnenspel terug te vinden welke hem nog wat stoerder maakt en dan doelen we met name op de richtingaanwijzers en het achterlicht. De Gelato is, naar onze mening, de mooiste elektrische retro scooter die je op dit moment maar kunt kopen!

  Chromen details, een kenmerk van Italiaanse retro scooters

  Net als bij de bekende Italiaanse retro scooter, is de Gelato ook voorzien van een chromen rand rond de voorkap, een chromen grille in de voorkap, chromen spiegels, en een chromen rand rond het achterlicht. De chromen elementen vormen een zeer mooi contrast met de trendy kleuren waarin je de Doohan Gelato kunt kopen.

  Fraai zadel met ribbelpatroon

  Een ander aspect wat opvalt bij deze elektrische scooter, en hem heel fraai maakt, is het zadel. Het zadel is niet alleen heel mooi afgewerkt maar ook voorzien van een ribbelpatroon dat in de breedte is gevormd. Dit verbetert de grip zodat je beter blijft zitten en er niet makkelijk vanaf schuift, en ziet er tevens heel sportief uit. Het ribbelpatroon is iets wat Vespa al enkele jaren geleden heeft geïntroduceerd en nu door veel fabrikanten wordt overgenomen.

  Donker gekleurde LED knipperlichten

  Bovendien is de Doohan Gelato voorzien van de laatste gadgets waardoor hij uiterst modern is en voldoet aan de wensen die mensen op dit moment stellen aan een elektrische scooter. Zo is de Gelato van Doohan standaard uitgerust met een LED koplamp met LED dagrijverlichting, donkere LED knipperlichten voor en achter zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen, een donker gekleurd LED achterlicht, en een digitaal display met alles erop en eraan. Bovendien kun je de Doohan Gelato kopen met 1 of met 2 accu’s. Hoeveel kilometers je op een accu kunt rijden bij deze escooter vertellen we je zo direct!

  Hoeveel ruimte is er onder het zadel van de Doohan Gelato?

  Opbergruimte onder het zadel is iets wat vaak tegenvalt bij elektrische scooters in het algemeen. Vaak tref je onder het zadel namelijk de accu(s) aan en die nemen de opbergruimte in beslag. Het voordeel van accu’s onder het zadel is dat je ze makkelijk kunt uitnemen en ergens anders kunt opladen. Opladen kan natuurlijk ook in de scooter zelf. Daar is een aparte aansluiting voor van buitenaf.

  Bij de Doohan Gelato is er om te beginnen ruimte voor 2 accu’s. Ga je de Doohan scooter kopen met 1 accu, dan blijft er ruimte over voor een jethelm. Koop je de Gelato met 2 accu’s dan blijft er geen ruimte over voor een helm. Wil je toch je helm droog kunnen opbergen, dan hebben wij daar ook een oplossing voor. In dat geval kun je een achterdrager meebestellen en een koffer. De koffer kun je in verschillende afmetingen nemen zodat je gemakkelijk een helm kunt opbergen, of nog veel meer dan dat. De grootste koffer die wij hebben is een 45 liter, en die is groot genoeg voor 2 helmen!

  Wat ook handig is om te weten is dat er 2 accukabels onder het zadel terug te vinden zijn. Dat wil zeggen dat je 2 accu’s tegelijkertijd kunt aansluiten, 2 accu’s tegelijkertijd kunt opladen, en daarmee ook je rijbereik kunt verdubbelen!

  Hoeveel kilometer bereik heeft de Doohan Gelato?

  Je kunt de Doohan Gelato scooter kopen met 1 of met 2 accu’s. Met 1 accu kun je 60 kilometer rijden en met 2 accu’s wordt je bereik 120 kilometer. Wat het bereik betreft moeten we wel tegelijkertijd even een kanttekening maken. Het bereik is theoretisch en dat wil zeggen onder gunstige omstandigheden. Een theoretisch bereik wordt in principe bij alle elektrische vervoermiddelen toegepast.

  De cijfers die worden opgegeven door fabrikanten zijn normaal berekend op een bestuurder met een gewicht van 70 kg, geen tegenwind (ook geen windscherm), en een buitentemperatuur van 20 tot 25 graden celcius.

  De Doohan Gelato is uitgerust met Lithium accu(s). Lithium accu’s presteren met koud weer iets minder dan bij warm weer. Dit wil zeggen dat de energie minder goed vrij kan komen en daardoor kun je iets minder kilometers rijden. Bij 0 graden celsius kan het bereik met 20% afnemen. Iets om dus rekening mee te houden in je berekening. Wel is het actieradius van 60 km met 1 accu, of 120 km met 2 accu’s op basis van de bromscooter die 45 km per uur kan rijden. Met de snorscooter (25 km p/u) kun je nog een stuk meer kilometers rijden op de accu.

  Samengevat:

  Met 1 accu kun je 60 kilometer rijden

  Met 2 accu’s kun je 120 kilometer rijden

  Mocht je de elektrische bromscooter kopen en toch niet sneller dan 25 km per uur gaan rijden door simpelweg minder gas te geven, dan haal je dus ook meer kilometers op de accu.

  Super snelle escooter door de 72V accu en motor

  Zowel de accu als de motor op de Doohan Gelato heeft een voltage van 72 volt en dat is een waar pluspunt. Hierdoor is de motor niet alleen efficiënter maar ook heerlijk vlot. Je merkt dit vooral in de acceleratie. De Gelato heeft bovendien een 3000W motor aan boord en dat maakt hem zeer krachtig. Hij trekt heel snel op en is in no-time op topsnelheid. Een steile helling is dus ook geen probleem, zelfs niet met 2 personen.

  Elektrische scooters met een vergelijkbare 3000W elektromotor zijn de IVA E-go S5 en de IVA E-go S8. Echter zijn de genoemde IVA scooters voorzien van een 60 volt motor en niet met een 72 volt motor zoals deze Doohan. Hierdoor is de Doohan Gelato nog een stukje sneller.

  De elektrische Gelato van Doohan is geschikt voor 2 personen

  Niets is zo fijn om iemand achterop te kunnen nemen wanneer dat nodig is. De Doohan Gelato heeft een ruim zittend zadel, een goede en praktische beugel aan de achterkant voor een goede houvast, en hetzelfde soort voetsteps voor de passagier wat je bijvoorbeeld ook bij een Vespa ziet. Kortom niet alleen een topontwerp maar ook een heel praktische scooter die breed inzetbaar is en plezier biedt aan 2 personen.

  Scooter met zijstandaard en middenbok

  Om nog even door te pakken wat betreft het praktische stukje van deze escooter… de Gelato heeft zowel een zijstandaard als een middenbok. De middenbok standaard is eenvoudig in gebruik te nemen en zorgt ervoor dat de scooter goed en stevig op de standaard blijft staan.

  De zijstandaard is vergelijkbaar met een fietsstandaard welke eenvoudig is uit te klappen en in te klappen. Dit kost je wat minder inspanning dan de middenbok. Wat we je wel als tip willen meegeven is dat je e zijstandaard beter niet kunt gebruiken wanneer je een windscherm op de scooter laat monteren. Wanneer de wind achter het windscherm komt dan is de kans groter dat je scooter omvalt wanneer hij op de zijstandaard staat. Daarin is deze scooter niet uniek want dat geldt in principe voor iedere scooter met een windscherm die je op de zijstandaard zet, benzine of elektrisch.

  Wat zit er allemaal op het stuur aan schakelaars?

  Op het stuur van de Gelato vind je diverse knopjes terug. Rechts tref je een startknop, de schakelaar voor de verlichting, en de alarmlichten. Links tref je de claxon, een knop voor grootlicht en dimlicht, en de richtingaanwijzers. Alles is lekker overzichtelijk gehouden voor een snelle en eenvoudige bediening.

  USB aansluiting, bekerhouder, en tassenhaak

  Nog een aantal andere praktische zaken die je op de elektrische Doohan Gelato scooter tegenkomt is een USB aansluiting, een bekerhouder, en een tassenhaak. Met de USB aansluiting kun je onder het rijden je telefoon mee opladen. Kies je optioneel nog voor een telefoonhouder, dan kun je jouw telefoon inzetten als navigatiesysteem bijvoorbeeld.

  Sleutel met afstandsbediening

  Bij de Doohan Gelato krijg je tevens sleutels met afstandsbedieningen. Met de afstandsbediening kun je de scooter bijvoorbeeld op alarm zetten. Mocht iemand tegen je scooter aan stoten of hem in beweging brengen, dan zal er een luide sirene klinken die de aandacht van de omgeving trekt. Zo laat een potentiële dief je scooter ook sneller met rust.

  Uiteraard adviseren we je om er een verzekerings goedgekeurd slot (ART3 of ART4) er meteen bij te bestellen zodat je de elektrische scooter ook goed op slot kunt zetten. Een goed slot schrikt dieven nog het meeste af.

  Doohan Gelato kopen

  Bij ons kun je de geweldige en unieke Doohan Gelato kopen in verschillende trendy kleuren. Je kunt dit retro model aankleden met een windscherm of andere leuke opties. In de optielijst vind je nog veel meer mogelijkheden terug. Woon je niet in de buurt dan kunnen wij deze elektrische scooter ook rijklaar bij je thuisbezorgen. De Doohan Gelato kopen en betalen kan bij ons op verschillende manieren. Zo kun je hem bijvoorbeeld betalen met IDeal, betalen met IN3, of zelfs leasen!

  E-Scooter betalen met IN3

  Met de betaalmethode IN3 kun je deze elektrische Doohan Gelato scooter in 3 termijnen betalen! Op die manier hoef je nu nog niet het complete bedrag van je bankrekening te missen. Het eerste termijn van de IN3 betaling betaal je nu tijdens het bestellen. Voor de overblijvende 2 termijnen krijg je 2x 30 dagen de tijd.

  Doohan Gelato leasen

  Je kunt er bij ons ook voor kiezen om de Doohan Gelato te leasen! Leasen betekent dat je hem koopt en betaalt in termijnen. Zo betaal je dus maandelijks voor je scooter en ben je vanaf dag 1 de volledige eigenaar. Door te leasen kun je het aankoopbedrag mooi spreiden zodat je niet vooraf hoeft te sparen om dzez scooter te kopen. Nu leasen = nu genieten. Het onderhoud is niet in de lease inbegrepen maar je kunt eventueel wel kiezen voor een onderhoudspakket en die meenemen in de lease waarvoor je dan ook per maand betaalt.

  TIP: Ook een extra accu voor een nog groter rijbereik kun je in de scooterlease meenemen. Zo betaal je voor je extra accu dan ook per maand en spreid je de meerprijs.

  Wat is een onderhoudspakket?

  Een scooter heeft onderhoud nodig, en dat geldt ook voor elektrische scooters. Zo laat je jaarlijks, of om de 4000 kilometer een onderhoudsbeurt uitvoeren. De eerste beurt is alleen wel wat sneller aan de beurt, namelijk al na 500-1000 kilometer.

  Het is belangrijk, en dat geldt voor iedere scooter, benzine of elektrisch, dat de garantie alleen van kracht is wanneer je je aan de onderhoudsintervallen houdt. Bij de Doohan Gelato krijg je 2 jaar garantie.

  Een onderhoudsbeurt kun je per keer, dus los, afrekenen, maar je kunt ook een pakket nemen waarbij je vooraf 3 of 6 beurten inkoopt. Het voordeel van een pakket is dat:

  • De onderdelen voor de beurt in de pakketprijs zijn inbegrepen
  • Je kunt kiezen voor de haal- en brengservice zodat je zelf niet je scooter hoeft te brengen of op te halen voor een servicebeurt. Hij wordt namelijk thuis bij je opgehaald en weer teruggebracht.

  Het onderhoudspakket kun je ook in de lease onderbrengen en de onderhoudskosten op die manier spreiden. Voor 1 vast bedrag kun je dus helemaal klaar zijn.

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  Doohan Gelato e-scooter Vespa GTS Super look

  Motor :  3000W elektrisch
  Batterij : Keuze uit:  72V29AH / 2*72V29AH
  Bereik :  45km/h: 60km / 120km
  Remmen : Schijf/Schijf
  Laadtijd :3,5h
  Oplader :230v 2,5A
  Max belasting :150kg
  Klimvermogen :15%
  Banden (Voor/Achter): Voor: 90/90-12 Achter: 120/70-12
  Zithoogte : 1390mm
  Gewicht :125Kg
  Totale grootte : 1940mm x 760mmm x 1170mm
  Beschikbare kleuren : Mat grijs, Mat groen, Oranje en Mint groen

  *Het rijbereik is berekend op basis van praktijktest, waarbij vol gas gereden wordt onder ideale omstandigheden.

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (0)
  Doohan Gelato (Vespa GTS look) heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter

Alternatieve scooters