For Motion Forty-5 45km/h scootmobiel

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 1.000,00
(Nog 3 dagen en 1 uur)
Adviesprijs: 5.999,95
Onze prijs: 4.999,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scootmobiel opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
4.999,95
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
 • Probeer Het Eerst: Gratis Proefrit aan Jouw Deur, Klik Hier!
 • Grenzeloze Vrijheid: Tot 150km Bereik!
 • Upgrade & Bespaar: Kies Accu Optie 2 en Ontvang een Gratis Uitneembare Accu t.w.v. €499,95!
 • Thuis afgeleverd: Heel Nederland & België!
 • Uitpakken & Rijden: 100% Rijklaar + Gratis Montage Accessoires!
 • Stabiel & Wendbaar: 4 Wielen en een Kleine Draaicirkel!
 • Subsidie? Vraag je Gratis WMO/PGB Offerte aan!
 • Volledige Zekerheid: 2 Jaar Fabrieksgarantie + Gratis Koffer!
 • (scootmobiel) omschrijving

  Forty Motion Forty-5

  Bij ons kun je de snelste scootmobiel van Nederland (en België) kopen! De For Motion Forty-5 kan namelijk 45 km p/u rijden en daarbij hoef je geen helm te dragen of in het bezit te zijn van een rijbewijs. De Forty-5 is een 4-wiel scootmobiel die zich kenmerkt door zijn topkwaliteit, robuuste bouw en geweldige wegligging. Bovendien kun je voor een rijbereik tot 250 km kiezen met het grootste accupakket. Lees snel verder!

  Forty Motion Forty-5 kan 45km per uur rijden!

  De For Motion Forty-5 is de snelste scootmobiel van Nederland. Zijn topsnelheid bedraagt maar liefst 45 kilometer per uur. Een snellere vierwieler is er niet!

  Enkele jaren geleden introduceerden wij al scootmobielen met een topsnelheid van 25 km per uur, wat een ware verademing was voor veel scootmobielrijders. Voorheen gingen de gehandicaptenvoertuigen slechts 15 tot 20 km per uur. Vanaf nu kun je ook de For Motion Forty-5 kopen die 45 km /u haalt!

  Geen helm, geen rijbewijs, en een gordel aanwezig

  De gordel verhoogt het veiligheidsgevoel. Je kunt jezelf hiermee vastmaken aan de stoel en dat kan de rit veiliger maken.

  Een rijbewijs heb je niet nodig om op dit 45 km per uur voertuig te mogen rijden. Bovendien is het niet verplicht om een helm te dragen op de vierwieler. Er zijn geen regels, behalve dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om op deze 45km p/u scootmobiel te mogen rijden. Het enige wat verplicht is, is dat je een scootmobiel verzekering (WA) moet afsluiten om er de weg mee op te mogen.

  Aan te passen aan lichaamslengte en handicap

  De For Motion Forty-5 is een van de meest veelzijdige scootmobielen die je maar kunt kopen. Dit model is namelijk aanpasbaar aan lichaamslengte en handicap. Zo is hij geschikt voor een nog breder publiek.

  Zo is de 4-wiel scootmobiel geschikt voor korte en lange mensen. In de optielijst kun je namelijk de lichaamslengte van de bestuurder aangeven. Hierbij kun je kiezen uit 3 opties:

  1. lichaamslengte tot 160 cm
  2. lichaamslengte tussen 160 en 200 cm
  3. lichaamslengte langer dan 200 cm

  Daarmee is de For Motion scootmobiel dus geschikt voor iedereen.

  De manier van gasgeven en remmen kan ook worden aangepast op deze vierwieler. Als alternatief kan er ook een gaspedaal (voetgas) worden gemonteerd, welke zowel aan de linker- als rechterkant gemonteerd kan worden.

  Voor het remmen is er een gelijk alternatief want er kan een rempedaal worden gemonteerd net als bij een auto. Ook deze kan zowel links als rechts worden geplaatst.

  Gas geven kan zeer gedoseerd

  Een van de top kenmerken van de For Motion Forty-5 scootmobiel is dat je zeer nauwkeurig het gas kunt doseren. Dat betekent dat je probleemloos de snelheid kunt doseren. Je kunt moeiteloos stapvoets rijden wat een uitkomst biedt wanneer je langzaam in de supermarkt wil rijden of tussen winkelend publiek. Maar ook naast een ebike rijden of een andere fietser is zeer eenvoudig, want je qua snelheid aanpassen is kinderspel.

  Naast een gevoelige gashendel beschikt de vierwiel scootmobiel van For Motion ook over 3 snelheidsmodi. Rechts op het stuur, met de rode knop, kun je kiezen uit stand 1, 2, en 3. De rijmodi limiteren de maximumsnelheid. In stand 1 kun je maximaal 15 km per uur rijden. In stand 2 maximaal 25 km per uur, en in stand 3 maximaal 45 km per uur. Zo kun je het voertuig dus begrenzen en nooit te hard rijden.

  Verder vind je op het stuur nog een schakelaar om te kiezen voor vooruit rijden of achteruit rijden. Met een druk op de knop kun je dus de richting bepalen.

  Enorm veel remkracht dankzij het hydraulische remsysteem

  Het remsysteem van deze scootmobiel is bijzonder krachtig te noemen. Je beschikt over ongekend veel remkracht wat voor nog meer veiligheid zorgt. Mede omdat je bijzonder snel kunt rijden met dit voertuig, is een goed remsysteem zeer wenselijk.

  Ieder wiel beschikt over een eigen remschijf. Daarnaast worden de remmen hydraulisch bediend (op oliedruk). Daarmee is er een minimale hoeveelheid krachtinspanning nodig om het voertuig razendsnel tot stilstand te brengen.

  Zelfs de moderne kleine luxe auto’s hebben vaak alleen op de voorwielen een remschijf zitten, en op de achterwielen nog een trommelrem. Maar bij de For Motion is ieder wiel met een remschijf uitgerust. Op kwaliteit en betrouwbaarheid is dus absoluut niet bespaard. Veilig staat immers voorop.

  De remgrepen aan het stuur zijn bovendien beide te vergrendelen waardoor ze werken als parkeerremmen. Daarmee kun je het voertuig op de rem zetten en opstappen en afstappen zonder dat het voertuig naar voor of achter rolt, of op een steile helling parkeren. Dit biedt helemaal een uitkomst in heuvelachtige gebieden zoals Limburg, maar ook op andere plaatsen in Nederland of België.

  Fantastische wegligging en vering

  Zijn wegligging is simpelweg fantastisch te noemen met hoofdletters. Er is geen enkel scootmobiel die zo fijn rijdt als de Forty-5. Zodra je opstapt, voel je meteen dat hij zeer robuust en degelijk aanvoelt. Hij ligt als een blok op de weg en biedt vanwege zijn grote wieldiameter veel grip. Zelfs bochten kun je met deze scootmobiel een stuk sneller nemen dan traditionele scootmobielen.

  Zijn onderstel is ongeëvenaard. Ieder wiel is voorzien van een eigen schokbreker. Er is veel afgekeken van de autotechniek. Dit verhoogt het comfort en dat maakt de For Motion scootmobiel tevens in staat om met hogere snelheden obstakels zoals verkeersdrempels te nemen.

  Een goede vering is daarnaast ook zeer gewenst bij mensen met pijnklachten, waarbij een verkeerde beweging al voor veel pijn kan zorgen. De For Motion is zeer geschikt vanwege zijn uitmuntende vering waarbij oneffenheden in het wegdek goed worden uitgevlakt.

  4 wielers staan bekend om hun stabiliteit

  Vergeleken met 3 wiel scootmobielen, staan 4 wiel scootmobielen bekend om hun stabiliteit. Vierwielers zijn stabieler en dat merk je niet alleen in bochten maar ook wanneer je bijvoorbeeld een stoep op wilt rijden.

  Heb je een 3 wiel scootmobiel, dan moet je beslist recht op de stoeprand afrijden om de stoep op te rijden. Doe je dat niet, dan kan de scootmobiel gaan wankelen en zelfs kantelen. Dit kan leiden tot een flinke schrikreactie en kan zelfs een gevaarlijke situatie veroorzaken.

  Bij vierwielers is dit een heel ander verhaal, en dat brengt meteen hun grote pluspunt met zich mee. Vierwielers gedragen zich veel stabieler en wankelen een stuk minder snel. En op dit onderdeel scoort de For Motion Forty-5 werkelijk fantastisch. Uiteraard hebben wij deze 4-wieler uitgedaagd en situaties opgezocht die men in het dagelijks leven kan tegenkomen. Zelfs in zijn achteruit zijn wij schuin de stoeprand afgereden, wat probleemloos ging! Wij kunnen daarom dit gehandicaptenvoertuig als zeer stabiel bestempelen.

  Goed zichtbaar in het verkeer dankzij goede led verlichting

  Op het gebied van veiligheid scoort de For Motion scootmobiel zeer goed. Dit is niet alleen te danken aan zijn krachtige remsysteem, zeer stabiele wegligging, en gordel, maar ook de verlichting waardoor je goed zichtbaar bent in het verkeer voor andere weggebruikers. Zo is er naast goede ledverlichting aan de voorzijde en achterzijde ook led verlichting aan de zijkant aanwezig, en tevens diverse reflectoren.

  Aan de voorzijde zijn er grote witte ledstrips aanwezig welke jouw zichtbaarheid verhogen, en daarnaast is er een goede led koplamp met schijnwerper aanwezig welke zowel dimlicht als grootlicht heeft ingebouwd.

  En als kers op de taart beschikt de snelle vierwiel scootmobiel ook over alarmlichten, welke ook wel als gevarenlichten bekend staan. Hiermee kun je met een druk op de knop alle richtingaanwijzers laten knipperen om een signaal af te geven aan andere weggebruikers dat je bijvoorbeeld stilstaat op de weg.

  Ook aan diefstalbeveiliging is gedacht. Zo is er standaard een anti-diefstal contactslot aanwezig, en wordt er tijdelijk ook een gratis alarmsysteem met afstandsbediening ingebouwd. Het anti-diefstal contactslot helpt sabotage aan het contactslot voorkomen en dat gaat diefstal tegen. Optioneel kun je natuurlijk ook een slot mee bestellen om potentiële dieven nog lastiger te maken.

  Dashboardkastje met USB aansluiting

  Er is aan de voorzijde een klein dashboardkastje aanwezig waarin je kleine spulletjes in kunt opbergen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een telefoon. In het dashboardkastje vind je tevens een verlichte USB (A) aansluiting terug waaraan je een smartphone kunt opladen, of een navigatiesysteem kunt koppelen.

  Optioneel kun je ook voor een telefoonhouder kiezen voor het stuur. Zo kun je de telefoon zelfs inzetten als navigatiesysteem. Aangezien je met dit vervoermiddel waarschijnlijk grote afstanden gaat afleggen en nieuwe dingen gaat ontdekken, kan dit een uitkomst bieden.

  2 onderhoudsvrije elektromotoren

  De For Motion Forty-5 scootmobiel is uitgerust met 2 zeer krachtige 800 Watt elektromotoren die ieder onderhoudsvrij zijn. De motoren hebben geen slijtage gevoelige onderdelen en bieden een zeer groot vermogen om je moeiteloos en in korte tijd op topsnelheid (45km /u) te brengen. Doordat de motoren onafhankelijk worden aangestuurd zorgt dat er ook voor dat je, ongeacht de ondergrond, meer tractie hebt met het optrekken.

  De motoren bieden tegelijkertijd ook meer dan voldoende kracht om je moeiteloos en snel een helling te laten beklimmen, zelfs met 2 personen!

  2 persoons scootmobiel met hoge topsnelheid

  Een 2 persoons scootmobiel is in de regel al zeer zeldzaam in Nederland en België, maar helemaal met deze afmetingen. De For Motion 4-wieler zit namelijk heel slim in elkaar. In een handomdraai tover je deze alleskunner om in een 2-zitter.

  Door aan een hendel te trekken kun je de stoel naar achter verplaatsen, en bereik je een ingebouwd zitje dat onder de stoel verscholen zat. Het zitje kun je uitklappen waardoor er een nieuwe volwaardige zitplaats ontstaat voor de bestuurder. De medepassagier kan dan vervolgens plaatsnemen op de luxe stoel die standaard aanwezig is.

  Draaibare comfort stoel als optie

  Optioneel kun je de stoel upgraden naar een comfortstoel of draaibare comfort stoel. De comfortstoel is van nog hoogwaardigere materialen gemaakt en biedt nog een hoger zitcomfort. Bovendien kan deze stoel (extra optie) draaibaar gemaakt worden. Met een draaibare stoel is het mogelijk om vanaf de zijkant in te stappen, of uit te stappen, zowel aan de linker- als rechterkant van het voertuig.

  De standaard stoel bevat net als de comfortstoel de mogelijkheid om de rugleuning qua hellingshoek te veranderen, en bij de opklapbare armleuningen kan tevens de hellingshoek worden aangepast.

  Andere luxe opties

  Er zijn een heleboel opties waarmee je de vier wiel scootmobiel van For Motion nog luxer mee kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan regelbare stoelverwarming waardoor je heerlijk warm kunt zitten tijdens koude winterdagen. De optie stoelverwarming is alleen mogelijk met een accupakket met een bereik vanaf 100 kilometer.

  Ook een rollator drager of stokhouder kan gemonteerd worden. Voor de stokhouder kan er gekozen worden voor montage aan de linkerkant of rechterkant van het voertuig.

  Verder kan er bijvoorbeeld een bagagemandje aan de voorkant worden gemonteerd, de accu uitneembaar worden gemaakt zodat deze op iedere gewenste plek opgeladen kan worden, of een windscherm worden gemonteerd welke regen, wind, en opwaaiend zand tegenhoudt tijdens de rit. Maar er is nog veel meer mogelijk en daarvoor raden we je aan alle opties door te nemen in de optielijst voordat je de bestelling plaatst.

  Scootmobiel met groot rijbereik (accupakket opties)

  Om de vanaf prijs van deze snelle scootmobiel met 4 wielen zeer aantrekkelijk te maken, is ervoor gekozen om hem standaard uit te rusten met een loodaccu pakket. Het loodaccu pakket biedt een lagere instapprijs maar heeft beperktere mogelijkheden

  Optioneel kan er gekozen worden voor een lithium accupakket.

  Lithium biedt diverse voordelen waaronder snel opladen, probleemloos tussendoor bijladen, een groter bereik, en een langere levensduur (5-8 jaar).

  Het rijbereik per accupakket:

  • Standaard: lood 60V/30Ah - 40 km bereik*
  • Optie 1: lithium 60V/40Ah - 60 km bereik*
  • Optie 2: lithium 60V/60Ah - 100 km bereik*
  • Optie 3: lithium 60V/80Ah - 150 km bereik*
  • Optie 3: lithium 60V/80Ah - 250 km bereik*

  * Het rijbereik is theoretisch en afhankelijk van diverse factoren waaronder bandenspanning en de buitentemperatuur.

  Hoe lang duurt het opladen van de 45km p/u scootmobiel?

  Hoe lang het opladen duurt hangt af van welk accupakket er gekozen is. De onderstaande cijfers zijn gebaseerd op een accupakket welke nagenoeg leeg is.

  • loodaccu pakket (40 km) = +/- 10 uur
  • lithium pakket voor 60 km = +/- 4-5 uur
  • lithium pakket voor 100 km = +/- 6-7 uur
  • lithium pakket voor 150 km = +/- 8-10 uur
  • lithium pakket voor 250 km = +/- 16-18 uur

  For Motion Forty-5 kopen

  Zoek je een snelle scootmobiel met een groot bereik? Dan kun je bij ons de For Motion Forty-5 scootmobiel kopen. Dit model haalt moeiteloos 45 km /u en ligt als een blok op de weg. Je kunt hem laten aanpassen aan een eventuele handicap en uitbreiden met een heleboel luxe opties waaronder zelfs regelbare stoelverwarming! Hij is leverbaar in Nederland en België*, en aan huis bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Wordt hij toch wat te prijzig wanneer je hem naar wens hebt aangekleed, dan kun je ook overwegen om het in termijnen te betalen.

  Een scootmobiel leasen is ook mogelijk - betaal in termijnen

  Bij ons kun je ook een scootmobiel leasen waaronder de For Motion Forty-5 scootmobiel. Wanneer je in termijnen betaalt dan hoef je geen aanspraak te maken op je spaartegoeden. Dit geeft je extra financiële vrijheid terwijl je tegelijkertijd veel vrijheid erbij krijgt omdat deze vierwiel scootmobiel veel deuren voor je opent.

  Bij ons kun je in 12, 24, 36, 48, en 60 termijnen aflossen en bovendien kun je ook tussentijds extra aflossen zonder dat dit je geld kost.

  Let op: bij leasen ben je direct vanaf dag 1 de volledige eigenaar. Je huurt het voertuig niet maar je koopt hem en betaalt hem in maandelijkse termijnen af. De maandbedragen vind je in ons lease tabel terug.

  Maak Gebruik van Scootmobiel Subsidies

  Wellicht komt u in aanmerking voor subsidies bij de aanschaf van uw For Motion Forty-5 scootmobiel. De gemeente kan u helpen deze droom werkelijkheid te maken! Check de website van uw gemeente onder ‘subsidies’ voor alle details. En we maken het nog gemakkelijker voor u – bij ons genereert u met één klik een offerte voor uw gemeente!

  Extra zekerheid met een onderhoudspakket

  Door een onderhoudspakket af te sluiten kun je de betrouwbaarheid van je scootmobiel waarborgen. Met een onderhoudspakket koop je vooraf onderhoudsbeurten in waarbij je tevens kunt kiezen voor een haal- en brengservice. Zo hoef je zelf het voertuig niet langs te brengen voor een onderhoudsbeurt. Uiteraard kun je ook per beurt een afspraak maken, en ook per keer kiezen voor transport, maar onderaan de streep is dit een stuk duurder dan wanneer je voor een pakket kiest. Bovendien kun je ook een onderhoudspakket in termijnen betalen wanneer je de scootmobiel least.

  Terug naar de scootmobiel
 • Formulier voor aanvraag proefrit

  *Extra informatie moet minimaal bestaan uit 15 leestekens
 • Technische (scootmobiel) specificaties

  For Motion Forty-5 4 wiel snelste 45 km/u scootmobiel

  • Maximale snelheid: 45 km/u
  • Heeft 2 motoren á 800watt
  • Onafhankelijke wielophanging voor + achter
  • Schijfremmen voor + achter
  • Accu 1e levering: 60amp 60volt
  • Bereik: 250km+
  • Geen helmplicht
  • Driestandenschakelaar
  • Lengte 2.15 (1.90 ex mandje)
  • Hoogte 1.48 (zithoogte 75cm)
  • Breedte 80 cm (achter)
  • Breedte 74 cm (voor)
  • Draaicirkel 6 meter

  Terug naar de scootmobiel
 • Scootmobiel reviews (2)
  For Motion Forty-5 45km/h scootmobiel
  Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: donderdag, 18 januari 2024
  Geen spijt gehad dat ik het toch gedaan heb. Doorslaggevend was in eerste instantie het prachtige product wat ze daar verkopen. Ik werd er prima geholpen en er werd alle moeite gedaan om mijn product (for motion forty 5) zo snel mogelijk in huis te krijgen. Dit was tot mijn genoegen al de volgende dag.Dit is niet altijd mogelijk en is er vaak een levertijd,maar de verkoper heeft echt zijn best gedaan om een exemplaar te kunnen bemachtigen. De mensen die mijn nieuwe scootmobiel kwamen afleveren waren zeer vriendelijk en straalden de goede zorg voor hun product uit! Het blijkt nog een redelijk nieuw bedrijf, maar met de goede drive om een goed product op de markt te zetten....en dat is ze zeker gelukt! Ik ben bij de nazorg ook doorverwezen naar hun technische werkplaats in zwolle. Ik heb nog nooit ergens zo\'n fijne en goede service ontvangen als hier. Ik kreeg alle antwoorden op mijn vragen ...zelfs in de avonduren werd ik keurig teruggebeld en geholpen met mijn vragen. Het is
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zondag, 17 september 2023
  Een paar dagen terug heb ik een proefrit aan huis aangevraagd voor de For Motion Forty-5. Wat een ervaring! Vanaf het eerste moment was ik verkocht. De snelheid, het comfort en de wendbaarheid zijn ongeëvenaard. Na de proefrit wist ik het meteen: deze moest ik hebben. Gelukkig mocht de scootmobiel direct blijven staan. Ik ben er ontzettend blij mee en kan het iedereen aanraden!
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scootmobiel
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scootmobiel
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scootmobiel

Alternatieve scootmobielen