Dutchebike City I

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 200,00
Adviesprijs: 1.399,00
Onze prijs: 1.199,00
(incl opties en BTW)

Kies uw custom fiets opties

Totale prijs:
1.199,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 409,66 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve fietsen

 • (fiets) omschrijving

  Dutchebike City I

  Zoek je een alledaagse elektrische fiets met een no nonsense mentaliteit, dan moet je zeker de Dutchebike City I kopen. De City is geschikt voor jong en oud, en ideaal voor binnen de stad. Je stapt makkelijk op en af bij de stoplichten en verplaatst je razendsnel!

  De perfecte stadsfiets

  De Dutchebike City I is een perfecte stadsfiets. Hij is stevig, voorzien van hoge kwaliteit onderdelen, en makkelijk in gebruik. De voorvork is verend waaronder het rijden een stuk comfortabeler wordt. Zeker binnen de stad kom je meer hobbels en kuilen tegen in het wegdek, en daar weet de City goed mee om te gaan. Het frame heeft een redelijk lage instap waardoor je makkelijk en snel op en af kunt stappen. Zeker binnen de stad heeft dit een toegevoegde waarde. Verder is het zadel en het stuur verstelbaar zodat iedereen kan genieten van een goede zithouding.

  7 Versnellingen

  De City I is een elektrische stadsfiets met 7 versnellingen. De versnellingen zijn ingebouwd in de naaf wat 2 grote voordelen biedt. Je kunt namelijk vanuit stilstand, bijvoorbeeld bij een stoplicht, een andere versnelling kiezen, en daarna meteen wegrijden. Het tweede voordeel is dat het systeem zeer weinig onderhoud nodig heeft, en dat is niet alleen goedkoper, maar ook betrouwbaarder.

  Groot gemak met opladen

  Goedkoop en snel fietsen kan zonder probleem met de Dutchebike City. Ook het opladen gaat heel gemakkelijk. De accu-pack, welke in de achterdrager is verwerkt, kun je eenvoudig loshalen en mee naar binnen nemen om op te laden. Ideaal als je dus op je werk de accu wilt opladen, en niet de hele fiets mee naar binnen wilt of kunt nemen!

  De eerste 70% van de accu kun je vrij snel opladen. De laatste 30% duren iets langer. Gemiddeld laad je de een lege Li-ion accu op in slechts 5 uur. Met een volle accu kun je ook een flink stuk fietsen. Zet je de trapondersteuning op minimaal (low), dan haal je tot maximaal 110 kilometer! Hoe harder de trapondersteuning moet werken, hoe minder kilometers je kunt fietsen. De accu wordt dan namelijk zwaarder belast.

  Actieradius

  Bij de specificaties tref je informatie aan over de afstand die je met deze elektrische fiets kunt afleggen op een volle accu. De afstand die je kunt afleggen is variabel. Dat komt omdat dit afhankelijk is van de omstandigheden. De belangrijkste factor is of je minimale of maximale ondersteuning vraagt van de motor. Meer ondersteuning betekent een hoger elektriciteitsverbruik, en dus dat de accu sneller leeg is. Ook maakt het verschil of je een glad wegdek hebt, af en toe een heuvel op moet fietsen, en de gekozen versnelling.

  Een sterkere accu is tevens optioneel beschikbaar waarmee de capaciteit (uithoudingsvermogen) wordt vergroot. De zwaardere accu levert ongeveer 30% extra.

  Dutchebike City kopen

  Zoek je een hoogwaardige en betrouwbare elektrische stadsfiets, dan kun je het beste de Dutchebike City e-bikes kopen. Hij is compleet, stabiel en zelfs voorzien van vering in de voorvork, wat het rijcomfort verhoogt. Dé ideale fiets om iedere dag in te zetten. Met zijn instelbare trapondersteuning kies je bovendien het rijprogramma dat op dat moment het beste bij je past.

  Elektrische stadsfiets leasen

  Je kunt de Dutchebike City ook leasen! Leasen betekent dat hij meteen van jou is, maar je hem in maandelijkse termijnen afbetaald. Leasen kan al heel goedkoop en vanaf 12 maanden. De looptijd is maximaal 60 maanden, wat het maandbedrag nog lager maakt.

  Terug naar de fiets
 • Technische (fiets) specificaties

  Accu Li-on 36V 11A/396Wh 50-80 km max. ondersteund/70-110 km min. ondersteund
  14,5A/522Wh + €149,- 70-100 km max. ondersteund/90-130 km min. ondersteund
  Achterrem Shimano rollerbrake brim 45
  Buitenband voor/achter CST zwart reflection e-bike approved
  Framemaat/materiaal 28"/50 cm aluminium
  Garantie 2 jaar op de fiets/5 jaar op het frame
  Gewicht 22,8 kg exclusief accu
  Slot AXA Solid ART
  Velgen 28"
  Versnelling Shimano NEXUS 7
  Voorlicht Spanninga Galeo batterij
  Achterlicht Spanninga Lineo batterij
  Voorvork Verend
  Terug naar de fiets
 • extra info

  Accu Li-ion 36V 11A/396Wh | 50-80 km max. ondersteund    
                                                     | 70-110 km min. ondersteund   
                            14,5A/522Wh | 70-100 km max. ondersteund  
                                    + € 149,- | 90-130 km min. ondersteund
  Achterrem - Shimano rollerbrake brim 45
  Buitenband voor|achter - CST zwart reflection e-bike approved
  Framemaat|materiaal - 28’’|50 cm aluminium
  Garantie - 2 jaar op de fiets|5 jaar op het frame
  Gewicht  - 22,8 kg exclusief accu
  Slot  -  AXA Solid ART
  Velgen -  28’’
  Versnelling - Shimano NEXUS 7
  Voorlicht - Spanninga Galeo batterij
  Achterlicht  - Spanninga Lineo batterij
  Voorvork - Verend

   

  Terug naar de fiets
 • Fiets reviews (0)
  Dutchebike City I heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de fiets
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de fiets
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de fiets