Dutchebike Cargo (heren model)

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 299,00
Adviesprijs: 1.498,00
Onze prijs: 1.199,00
(incl opties en BTW)

Kies uw custom fiets opties

Totale prijs:
1.199,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 409,66 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve fietsen

 • (fiets) omschrijving

  Dutchebike Cargo - elektrische transportfiets

  Zoek je een trendy elektrische transportfiets in een herenfiets model, dan moet je beslist de DutchEbike Cargo kopen. Deze fiets heeft een eigentijds karakter en het slimme design heeft ervoor gezorgd dat je nauwelijks ziet dat het een elektrische fiets is!

  Mooi en praktisch

  Een stevige e-bike voor een verrassend lage prijs, dat is de DutchEbike Cargo! Deze transportfiets is praktisch, en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er 7 naafversnellingen aan boord, een lichtgewicht aluminium frame en krachtige rollerbrakes. Ook het fraaie design mag even benoemd worden. Het accu pakket, welke voor velen een doorn in het oog is, is bij deze transportfiets uitzonderlijk mooi weggewerkt. Deze bevindt zich namelijk onder het transportplateau. Daardoor zie je er nauwelijk iets van. Het transportplateau zit tevens aan het frame vast waardoor het geen invloed heeft op het sturen.

  Elektrisch fietsen

  Wie eenmaal op een elektrische fiets heeft gefietst, wil niets anders meer. Elektrisch fietsen is heerlijk en super comfortabel, zeker met een transportfiets zoals de Cargo. Deze fiets is namelijk zeer geschikt om boodschappen mee te doen en er lekker op uit te trekken.

  Lange afstanden rijden, is met deze fiets geen enkel probleem, ook niet voor mensen met een slechte conditie! Je. De krachtige en instelbare trapondersteuning zorgt ervoor dat je moeiteloos snelheden tot 25 kilometer per uur kunt halen. Zelfs een heuvel op is kinderspel.

  Een accu opladen gaat overigens ook vrij snel. De eerste 70% laad je in ongeveer 2 uur bij. Een lege accu 100% opladen kan in slechts 5 uur. Vervolgens kun je er dan tot 110 kilometer mee fietsen.

  Luxe transportfiets met loopondersteuning

  Iedere pakketbezorger zou eigenlijk uitgerust moeten worden met een DutchEbike Cargo. Dit zou niet alleen een mooie reclame zijn voor het bedrijf, maar ook een groot plezier voor de berijder. Deze elektrische transportfiets fiets namelijk heerlijk en comfortabel. Het zadel zit erg prettig en is bovendien voorzien van een goede verende constructie. Op het stuur zit een klein controlepaneel waarmee je de fiets kunt instellen. Eén van de opties is dat je de loopondersteuning kunt inschakelen. Loopondersteuning wil zeggen dat je met de fiets aan de hand kunt wandelen, en dat de fiets uit zichzelf mee rolt. Elektrische fietsen, zeker degene die voorzien zijn van belading, voelen wat zwaarder aan. De elektrische loopondersteuning los dit probleem direct op. Zowel het slot als de verlichting, zijn van het merk Axa. Het slot is overigens voorzien van een Art keurmerk welke voor potentiële dieven lastig te saboteren is.

  Dutchebike Cargo kopen

  De Dutchebike Cargo kopen kan voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Hiervoor heb je een zeer complete fiets elektrische transportfiets, met 7 naafversnellingen (Shimano Nexus), Shimano rollerbrakes (BR-IM45), verlichting, een aluminium frame, en zelfs een slot. Tegen een kleine meerprijs kun je de fiets ook online bestellen met een achter bagagedrager.

  Cargo Elektrische transportfiets leasen

  Goedkoop een elektrische transport fiets kopen kan met onze fietsen lease! Je kunt namelijk de Dutchebike Cargo transportfiets leasen tegen een vast laag maandbedrag. Het aantal termijnen kun je zelf bepalen, en daarmee ook het maandbedrag. Hierbij kun je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Een langere looptijd betekent een lager maandbedrag. Tussentijds extra aflossen kan altijd zonder bijkomende kosten.

  Terug naar de fiets
 • Technische (fiets) specificaties
  Accu Li-on 36V 11A/396Wh 50-80 km max. ondersteund/70-110 km min. ondersteund
  Achterrem Shimano rollerbrake brim 45
  Buitenband Deli bruin 28"
  Framemaat/materiaal 28"/60 cm aluminium
  Garantie 2 jaar op de fiets/5 jaar op het frame
  Gewicht 24,4 kg inclusief accu
  Achterrem Shimano rollerbrake brim 45
  Bagagedrager Meerprijs €49,-
  Buitenband Deli bruin 28"
  Framemaat/materiaal 28"/60 cm aluminium
  Garantie 2 jaar op de fiets/5 jaar op het frame
  Gewicht 24,4 kg inclusief accu
  Terug naar de fiets
 • extra info

  De Cargo is een ‘anders-dan-andere’ ebike voor diegene die een statement durft te maken. De dunne accu is weggewerkt in de bodem van de voordrager. Een drager die vast zit aan het frame waardoor deze transportfiets ook met veel bagage heel stabiel is. Vroeger werd deze stoere bakkersfiets gebruikt om brood mee te bezorgen. Kilometers werden er mee afgelegd. Tegenwoordig is het een ideale excentrieke fiets om te gaan barbecueën in het park of voor een romantische picknick in het bos. Kom maar op met die spullen. Plek zat.

  De Cargo heeft zeven versnellingen, drie standen trapondersteuning en loopondersteuning.
  Led-bediening op het stuur.
  Zowel de dames- als de herenuitvoering van de Cargo zijn verkrijgbaar met en zonder bagagedrager.

  De herenuitvoering leverbaar in matzwart.

  Terug naar de fiets
 • Fiets reviews (0)
  Dutchebike Cargo (heren model) heeft nog geen reviews. Deel uw ervaringen hierover door op Schrijf waardering te klikken. Terug naar de fiets
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de fiets
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de fiets