Kymco Like scooters

Wil je een prachtige en betrouwbare retro scooter kopen voor weinig geld, dan is de Kymco Like een uitstekende keuze. Momenteel kun je kiezen uit de Like TT en de New Like. De New Like is de Euro4 opvolger van de populaire TT en net een tikkie anders.

Kymco New Like EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.999,95 2.749,95
Lease vanaf € 63,94 p/m
Betaal 3x € 939,57 via logo iDEAL IN3

Kymco Like Special Edition EURO5

Aanbieding is nog 5 dagen geldig
2.979,95 2.899,95
Lease vanaf € 67,42 p/m
Betaal 3x € 990,82 via logo iDEAL IN3

New Like 25i en 45i

De Kymco New Like is een verrassend mooie retro scooter welke er niet alleen mooi uitziet, maar technisch ook heel goed in elkaar zit. Een voorbeeld hiervan is dat de brandstoftank naar de treeplank is verplaatst om op die wijze het zwaartepunt te verlagen. Hierdoor wordt de wegligging verbeterd, en tanken gaat ook makkelijker omdat de tankdop aan de voorkant zit. De motorsteun is bij de New Like anders gemonteerd waardoor het motorvermogen beter tot zijn recht komt. De ‘i’ achter de 25 en 45 New Like modellen staat voor injectie. De 25i en 45i zijn namelijk injectie scooters waarbij de brandstof in het motorblok wordt geïnjecteerd. Dat maakt de nieuwe Likes van Kymco nog zuiniger als dat hij al was. Bovendien gaat starten ook een stuk vlotter dankzij de aanwezige brandstofpomp.

Qua design is het nieuwe model nog luxueuzer vormgegeven dan zijn voorganger de Like TT. Er zijn meer sportieve elementen en chique details opgenomen zoals sportvelgen met chromen randen, en een digitale cockpit. Ook is er rondom LED verlichting aanwezig op de scooter. Als klap op de vuurpijl is er in het dashboardkastje een USB aansluiting aanwezig welke het opladen van een smartfoon erg makkelijk maakt.

De 25i is als snorscooter verkrijgbaar en de 45i als bromscooter. Beide modellen hebben onder het luxueuze zadel een ruim opbergvak voor een helm, tas, of slot.

Kymco Like TT (zolang de voorraad strekt)

De Kymco Like TT is een prachtige retro scooter, welke uitermate goed geschikt is voor de wat langere bestuurder. Het zadel en stuur zijn namelijk wat hoger dan gemiddeld. De TT is voorzien van een tijdloos en stijlvol retro ontwerp, en heeft een bijzonder fijne wegligging. De prijs/kwaliteit verhouding is verrassend goed. Je krijgt immers heel veel scooter voor weinig geld.

Wat de brandstofkosten betreft is de Kymco Like TT een interessante scooter. Het zuinige 4-takt motorblok verbruikt slechts 6 liter op 240 kilometer. Omgerekend is dit een verbruik van 1 op 40! Het motorblok van de TT betreft een Euro2, en dat heeft een interessant voordeel ten opzichte van de Euro4. Hij is namelijk eenvoudig en goedkoop op te voeren! Ook het opvoeren kun je aan ons uitbesteden.

De Kymco Like TT welke zowel in snorscooter als bromscooter verkrijgbaar is, wordt opgevolgd door de New Like. Zolang de voorraad strekt is de TT nog te koop, dus wacht niet te lang met beslissen.

Kymco New Like kopen

Wil jij de trotse bezitter worden van de Kymco New Like 25i of New Like 45i? Kopen kan zowel online als in een van onze fysieke winkels. Thuisbezorgen behoort ook tot de opties, maar ook zelf afhalen is mogelijk in een van onze servicepunten. Deze servicepunten zijn verdeeld door heel Nederland. Op deze locaties kun je tevens terecht voor de garantie en het onderhoud.

Kymco Like leasen

Wil je de Like TT of de New Like leasen? Dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres! Niet alleen de scooter zelf kun je goedkoop op afbetaling kopen, maar de accessoires en extra opties kun je ook hierin onderbrengen. Heb je dus bijvoorbeeld nog een helm, slot, en alarmsysteem nodig, dan kun je deze dus ook per maand afbetalen!