snorscooter

Snorscooter

Fast en Furious scooters heeft een uitgebreid assortiment als het om snorscooters gaat. Naast bekende merken zoals Piaggio, Kymco, Sym en Peugeot hebben wij ook minder de bekende merken waaronder IVA, AGM, BTC, Turbho en Killerbee.

Zoek je een goedkope snorscooter dan kom je wat sneller bij de wat minder bekende scootermerken uit. Vooral de goedkope retro snorscooters zijn erg populair op het moment. Voor onder de 1000,- euro kun je al een snorscooter kopen! Hecht je meer waarde aan kwaliteit dan zijn de bekendere merken meer aan te raden. De Vespa snorscooter is een van de beste die er te koop is, echter is dit niet een van de goedkoopste. Piaggio, Sym, Peugeot, Kymco, Yamaha en Aprilia zijn allemaal prima merken waar je ook wat van mag verwachten.

Bestellen en thuis laten bezorgen

Bij Fast en Furious kun je een snorscooter goedkoop kopen en thuis laten bezorgen. De kosten van het bezorgen liggen op 49,95 euro voor heel Nederland. Amsterdam is dus even duur als Utrecht, Rotterdam, of Texel.

Uiteraard kun je ook terecht in onze showroom om hem in het echt te zien en uit te testen. Wil je de scooter na je bestelling afhalen dan kun je op verschillende locaties in Nederland terecht! Bezorgen is ideaal wanneer je niet in de buurt van een van onze vestigingen woont. Waar je ook woont in Nederland, bij ons kun je altijd een snorscooter kopen en laten bezorgen.

snorscooter_kopen

Wat is een snorscooter

Een snorscooter is een scooter welke niet harder kan rijden dan 25 kilometer per uur. Aan de achterzijde is hij voorzien van een blauwe kentekenplaat. Bij een snorscooter hoeven jij en je passagier geen helm te dragen. Uiteraard is het niet verboden om wel een helm te dragen. Dat draagt namelijk zeker bij aan je persoonlijke veiligheid. In veel steden mag je met een snorscooter op het fietspad en met een bromscooter niet. Dit heeft te maken met het snelheidsverschil. Een bromscooter kan maar liefst 45 kilometer per uur en is te herkennen aan de gele kentekenplaat op de achterkant. Tevens ben je bij een bromscooter wel verplicht een helm te dragen. Voor het besturen van zowel de snor- als bromscooter moet je minimaal 16 jaar oud zijn.

snorscooter_leasen

Wanneer een snorscooter kopen

Zoals je net hebt kunnen lezen is een helm dragen niet verplicht bij een snorscooter. Dat is een belangrijk voordeel want een helm dragen kan je mooie kapsel door de war brengen. Ook belemmert een helm je zicht waardoor het lastiger is om alles goed te kunnen zien. Op een snorscooter voel je je vrijer en kun je nog meer genieten van het mooie weer. Ga je een snorscooter kopen om vooral als plezierscooter te gebruiken, of om veel te rijden binnen de stad, dan is een 25km p/u uitvoering nog meer aan te raden. Esnorscooters zijn ook een uitkomst binnen de stad!

Een snorscooter leasen kan ook

Uiteraard kun je ook een snorscooter leasen bij Fast en Furious. In plaats van het hele aankoopbedrag in een keer op tafel te moeten leggen kun je de scooter ook in termijnen afbetalen. Leasen is hetzelfde als kopen op afbetaling.

Elke maand betaal je een stukje af. De hoogte van het bedrag dat je afbetaald hangt samen met de looptijd. Hoe langer je erover wilt doen, hoe lager het maandbedrag. Meer aflossen kan altijd en is kosteloos. Een snorscooter leasen (kopen op afbetaling) is erg populair en maakt het mogelijk dat je ook een duurdere en betere scooter kunt kopen waar je nog langer plezier van hebt. Ook extra opties en accessoires kun je bij de lease onderbrengen van windscherm tot helm. Bij Fast en Furious ben je niet alleen goedkoop uit maar krijg je ook de beste service. Onze reviews liegen er niet om! Ook voor een snorscooter leasen ga je natuurlijk naar Fast en Furious scooters.

Goedkope snorscooters

Wij hebben veel snorscooters die goedkoop zijn. Voor minder dan 1000,- euro heb je bij ons al een ruime keuze.  Voor weinig geld kun je dus al een leuke snorscooter kopen. Uiteraard kun je ook een tweedehands snorscooter kopen voor dat geld maar dan krijg je er geen garantie of zekerheid bij. Nieuwe tweewielers hebben vaak 2 of soms 3 jaar garantie. De merken BTC, AGM, IVA, Turbho en Killerbee hebben meerdere modellen die erg goedkoop zijn. Ook de Grande Retro scooter en Riva Sport S zijn voordeelscooters.