Minicar

Als u geld wilt besparen op benzine en parkeren, maar toch wilt genieten van het gemak van het rijden door de stad, dan is een minicar misschien de oplossing waar u naar op zoek was.

Omdat deze voertuigen niet groter zijn dan een golfkars, passen ze in vrijwel elke parkeerplaats.

Ze zijn zo zuinig met brandstof dat ze de hele dag kunnen draaien op slechts een paar dollar aan sap. Maar het zijn niet alleen de praktische redenen waarom je er een zou moeten kopen. Deze voertuig is gewoon leuk om te rijden!

MOVE CityCar - elektrische 45 km auto

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
12.999,95 11.099,95
Lease vanaf € 258,07 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 InnerCity II overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
7.399,95 6.849,95
Lease vanaf € 159,26 p/m
 

MOVE e3 luxe overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
7.199,95 6.499,95
Lease vanaf € 151,12 p/m
 

MOVE E4 scootmobiel auto

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
8.199,95 7.799,95
Lease vanaf € 181,35 p/m
 

Killerbee Sunshine Q2 brommobiel

Aanbieding is nog 3 dagen geldig
10.698,95 9.899,95
Lease vanaf € 230,17 p/m
 

MOVE Vigorous 8 overdekte scootmobiel

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
7.499,95 7.099,95
Lease vanaf € 165,07 p/m
 

MOVE Vigorous 1500 S-line II brommobiel

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
6.899,95 6.299,95
Lease vanaf € 146,47 p/m
 

Move CityCarGo VAN - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
19.999,95 18.129,85
Lease vanaf € 421,52 p/m
 

Move CityCarGo PickUp - 80 km auto - elektrisch

Aanbieding is nog 6 dagen geldig
18.999,95 17.764,95
Lease vanaf € 413,04 p/m
 

Wat zijn Microcars?

Microcar oftewel een minicar is een nieuwe trend in Nederland en worden steeds populairder.

Deze auto's zijn kleiner dan traditionele auto's en worden vaak gebruikt voor stadsritten of woon-werkverkeer. Minicars zijn zuinig en gemakkelijk te parkeren. Ze kunnen een geweldige optie zijn voor diegenen die geld willen besparen op gas. Bovendien stoten brommobielen minder koolstofdioxide uit dan traditionele auto's, waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

Waarom kopen mensen een minicar?

In Nederland is de ruimte beperkt en maken veel mensen gebruik van de fiets of het openbaar vervoer. Maar wat als u iets groters dan een rugzak moet vervoeren? Dat is waar een minicar binnenkomt. Deze kleine minicar is perfect om boodschappen te doen of korte ritjes te maken. En omdat ze zo klein zijn. Daarom kunnen ze gemakkelijk parkeren in krappe ruimtes. Bovendien zijn ze voordeliger dan een traditionele auto.

invalide

Is er een toekomst voor deze auto's?

In Nederland worden gehandicaptenvoertuigen steeds populairder. Nu de gasprijzen stijgen en de verkeerscongestie toeneemt, zoeken veel Nederlanders naar een efficiëntere manier om zich te verplaatsen. Een minicar oftewel gehandicaptenvoertuig biedt een oplossing voor beide problemen.

Deze auto's zijn veel goedkoper in gebruik dan traditionele voertuigen en ze kunnen gemakkelijk door krappe ruimtes en druk verkeer manoeuvreren.

Minicar kopen? Bekijk onze Nederlandse webshop!

Minicars zijn schattig maar een minicar kopen kan een grote aankoop zijn. Ze kunnen ook moeilijk te vinden zijn als je niet in Nederland of België woont. Als u vandaag toch op zoek bent naar een minicar en deze niet kunt vinden, hoeft u niet verder te zoeken dan Fast Furious Scooters! We hebben alles, van de best verkochte 2CV tot de moderne MOVE, en ze worden allemaal geleverd met service en levering van topkwaliteit vanuit Nederland.

Gebruikte brommobielen

Op zoek naar een goede deal voor een gebruikte brommobielen? Kijk dan eens bij de verkoop van invalide auto's, waar je auto's kunt vinden die ongeschikt zijn verklaard voor de weg. Een gebruikte brommobiel wordt meestal bij ons voor een goede prijs aangeboden. Dus je kunt er vaak een goede prijs voor krijgen. Wij zorgen dat de gebruikte minicar goed wordt geïnspecteerd. Bezoek ons showroom om gehandicapte voertuigen te bekijken.

Minicar en rijbewijs in Nederland?

In Nederland hoeft u geen autorijbewijs voor het besturen van een minicar op de fietspad. Als je geen geldig rijbewijs hebt, of als het is geschorst of ingetrokken, mag je gewoon met de brommobielen rijden. Let natuurlijk wel altijd op de verkeersregels en de maximumsnelheid. Gebruik een navigatie in plaats van een telefoon.

Als uw rijbewijs is geschorst of ingetrokken, moet u na afloop van de schorsing of intrekking opnieuw een rijbewijs aanvragen.

Brommobiel kopen

Wilt u een brommobiel kopen? Een brommobiel is in feiten een minicar. Ze zijn geweldige keuze voor wie geld wil besparen op gas. En een kleinere ecologische voetafdruk wil hebben. Als u op zoek bent naar de beste deal voor een minicar, dan moet u even een kijkje nemen op onze website. Wij zijn een van de grootste deals in Nederland op het gebied van minicars en andere gehandicaptenvoertuigen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de langetermijnkosten van een minicar, zoals onderhoud, reparaties en verzekering.

Minicar private lease

Een minicar private lease nemen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden private lease op een breed scala aan minicars. Of u nu op zoek bent naar een wendbare brommobielen of een zuinige voertuig, wij hebben de perfecte minicar voor u.

De minicar steeds populairder omdat mensen manieren zoeken om geld te besparen op hun autokosten. Nu de brandstofprijzen stijgen en de files toenemen, bieden minicars een aantrekkelijk alternatief voor grotere, duurdere auto's.

Leasen is een uitstekende manier om achter het stuur van een nieuwe auto te kruipen, en met onze flexibele leasetermijnen en lage maandelijkse betalingen is het nog betaalbaar ook. Bekijk daarom onze laatste aanbiedingen en kijk of een minicar leasen

Verschillende merken

Bent u ooit vast komen te zitten in bumper-aan-bumper verkeer, wensend dat er een manier was om het verkeer te omzeilen? Nou, Fast Furious Scooters heeft je antwoord. Onze nieuwe lijn microcars zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u denkt over woon-werkverkeer en geld besparen op gas. Een minicar is bij ons verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en twee verschillende modellen. Ze passen zeker in elk huishouden of elk budget. U hoeft niet eens je meubels te herschikken, want de brommobielen zijn maar een meter breed!

Minicar en verkeersregels in Nederland

In Duitsland geldt voor de minicar dezelfde verkeersregels als voor elk ander invalide voertuig. Dit betekent dat ze geregistreerd en verzekerd moeten zijn, en dat hun bestuurders een geldig rijbewijs moeten hebben. Minicars mogen niet op de snelweg rijden, maar wel op een fietspad.

minicar algemeen aanbod

Introductie van de minicars

De MOVE citycar is het nieuwste op het gebied van microcar-technologie. Deze baby's zijn perfect om door de stad te reizen zonder al het gedoe (en de kosten) van een grote auto. Ze zijn zuinig met brandstof, gemakkelijk te parkeren en super schattig om op te starten. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe set wielen, bekijk dan zeker deze minicars. U zult niet teleurgesteld worden.