BTC E-Cruise

Klik hier voor productbeschrijving
Voordeel: € 199,05
(Nog 1 dag en 14 uur)
Adviesprijs: 2.599,00
Onze prijs: 2.399,95
(incl opties en BTW)

Kies uw custom scooter opties

Bekijk alle opties
Totale prijs:
2.174,00
(incl. uw geselecteerde opties en BTW)
Of betaal 3x 819,98 via logo iDEAL IN3
Helaas uitverkocht!

Alternatieve scooters

 • (scooter) omschrijving

  BTC e-Cruise

  Nieuw in het assortiment: De BTC e-Cruise! Onlangs werd de Cruise al toegevoegd aan de collectie, maar nu heeft deze er een geheel elektrisch zusje bij gekregen! Deze luxe en praktische stadsscooter beschikt over alle gemakken, en ziet er bovendien prachtig uit. Uiteraard is er LED verlichting en een USB aansluiting aanwezig. Zoek je een mooie elektrische scooter, dan moet je beslist de BTC e-Cruise kopen!

  Het elektrische zusje

  De BTC e-Cruise is de elektrische versie van de BTC Cruise (zonder e-), welke een Euro4 benzinemotor heeft. De elektrische ‘e-’ versie beschikt zoals je waarschijnlijk had verwacht over een elektromotor. De benzinetank is bij de e-versie ingewisseld voor een accupack om de motor zodoende te voorzien van energie.

  BTC heeft gekozen voor een 3000 Watt sterke Bosch-motor welke ze in het achterwiel hebben geplaatst. Een achterwiel motor is ruim 3% efficiënter dan een motor die op een andere plek is geplaatst. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een aandrijfriem, gaat hier dus geen energie in verloren. Over de techniek is dus goed nagedacht.

  Verschillen tussen de normale en elektrische versie

  Qua uiterlijk lijkt de BTC e-Cruise sprekend op de normale benzine. Op technisch vlak zijn er toch een paar kleine verschillen, los van de elektrische motor en accu. Het achterwiel is als voorbeeld genomen bij de escooter uitvoering namelijk wél voorzien van een remschijf in tegenstelling tot de niet elektrische versie. Ook is het dashboard voorzien van een luxe LCD display welke de rij-informatie extra overzichtelijk maakt.

  Luxueus design

  Qua design is de elektrische scooter van BTC prachtig om te zien, en hebben de designers een waar stukje vakwerk afgeleverd. Deze scooter heeft prachtige ronde vormen, en mag zeker gezien worden. Het model is gebaseerd op een retro scooter, maar heeft toch een heel eigen en originele look gekregen, en daar zijn ook wij blij mee. De BTC e-Cruise is hierdoor zeker geen 13 in een dozijn scooter. Bovendien rijdt hij ook nog eens super!

  Ideaal voor binnen de stad

  Het voor- en achterwiel zijn 12 inch groot waardoor de escooter een gemiddelde afmeting heeft meegekregen qua zithoogte. Hierdoor is hij voor iedereen goed bestuurbaar, met name binnen de stad. In de drukke stadsomgeving krijg je meer te maken met stoplichten, verkeersdrempels, en obstakels waar je omheen moet. Ook een straatje keren omdat je op een wegversperring kunt stuiten, zijn situaties waar je binnen de stad mee te maken kunt krijgen. Qua wendbaarheid scoort de BTC e-Cruise erg goed, en laat zich hierdoor prima door iedere situatie insturen.

  Een andere leuke feature op deze mooie elektrische scooter is dat er een achteruit op zit. Je kunt dus elektrisch achteruit rijden om bijvoorbeeld een straatje te keren!

  Luxe en veiligheid

  Natuurlijk is er ook aan veiligheid en luxe gedacht. Wat de veiligheid betreft is er zowel op het voor- als achterwiel een remschijf aanwezig. Schijfremmen beschikken over meer remkracht dan trommelremmen, en hierdoor kun je sneller tot stilstand komen, zeker wanneer je iemand achterop hebt. De BTC e-Cruise is een prima scooter voor 2 personen, want het zadel is lekker lang, en er is een goede greep achterop waaraan de passagier zich kan vasthouden. Dankzij de LED verlichting (achterlicht en richtingaanwijzers) wordt je overdag en ‘s-avonds beter gezien. LED verlichting heeft veel voordelen. Naast dat het er natuurlijk super modern uitziet, is het ook energiezuinig, en heeft het een langere levensduur.

  Opladen en rijbereik

  Met de elektrische BTC scooter kun je plusminus 50 tot 70 kilometer rijden op een acculading, in het gunstigste geval. Het rijbereik is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de snelheid die je rijdt een belangrijke rol, en ook invloeden van buitenaf zoals buitentemperatuur, de tegenwind, en het gewicht waarmee je de scooter belast. Met 2 personen op de scooter zitten verbruikt als voorbeeld meer energie, dan dat je alleen rijdt.

  De accu helemaal vol laden doe je in 6 uur tijd. Er is een verlengkabel aanwezig om de accu in de scooter zelf op te laden, maar de accu is ook uitneembaar waardoor je zelf kunt bepalen waar de accu wordt opgeladen. De accu is van een Lithium type en is opgebouwd uit cellen van het merk LG. De accu is 60 volt bij 28Ah. Qua gewicht zal dit rond de 9 kilogram wegen.

  BTC e-Cruise kopen

  Zoek je vooral een mooie elektrische scooter kopen, dan moet je zeker de BTC e-Cruise kopen! Hij is prachtig om te zien, en beschikt over verschillende moderne technieken waaronder een krachtige Bosch achterwielmotor, een LCD display, een dubbele schijfrem, en LED verlichting.

  Kopen op afbetaling

  Wil je goedkoop een elektrische scooter kopen, en per maand afbetalen? Kies dan voor onze voordelige scooter lease. Met leasen is de scooter meteen van jou, en betaal je maandelijks een vast bedrag. De looptijd bepaal je zelf. Hierbij mag je kiezen uit 12, 24, 36, 48, 60, en 72 maanden. Een langere looptijd betekent automatisch een lager maandbedrag. Zo kun je dus heel goedkoop een elektrische scooter rijden!

  Terug naar de scooter
 • Technische (scooter) specificaties

  BTC e-Cruise escooter

  Veiligheidsopties Noodstop, contactslot, zijstandaard beveiligt (indien de scooter op de zijstandaard staat kunt u hem niet starten) en alarmsysteem mogelijk
  Merk motorblok Fosti/Znen (3 jaar motorgarantie)
  Aandrijving Elektrisch
  Type motor 3000W naafmotor
  Max.snelheid 45km/h bromscooter (met helmplicht)
  Startsysteem Elektrisch
  Vering voor + achter Voorvork voor, dubbele schokbreker achter
  Type accu 60V/28Ah Lithium
  Remsysteem voor + achter Schijfrem voor (hydraulisch) / trommelrem achter
  Laadtijd  6 uur
  Verlichting Voor + achter (LED)
  Actieradius Circa 60km (met 2 accu's 120 km)
  Het gewicht  ca. 91kg
  Schakelsysteem Automaat
  Max. rijdend belastbaar vermogen ca. 160kg
  Banden / velgenmaat 12 inch
  Afmetingen voertuig (LxBxH) ca. 190cm x 69cm x 114cm

  Terug naar de scooter
 • Scooter reviews (2)
  BTC E-Cruise
  Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Pagina:  1 
  Toegevoegd op: donderdag, 16 januari 2020
  Op 14 november deze BTC e-Cruise scooter besteld, inclusief Shad topkoffer 29l. Op 17 december is uiteindelijk de scooter afgeleverd. Dus dat is wel even wachten. Tussentijds telefoon gehad dat ik de drager niet had besteld voor het topkoffer. Netjes dat men dit alsnog controleert en hierover belt. Bij het afleveren kan men geen tijdstip aangeven, maar de chauffeur belt even van te voren als hij op weg naar je toe is. Chauffeur levert netjes de scooter af, controleert samen met je de scooter en gaf ook een korte uitleg. E-scooter is verder prima. Windscherm en topkoffer waren netjes gemonteerd. Ook het gratis kettingslot was erbij geleverd. Batterij was voor 80% opgeladen, dus kon de scooter meteen uitproberen voor een test ritje. De BTC e-Cruise is een ruime 2 persoonscooter. Heeft 3 standen voor de snelheid. Stand 1 voor langzaam optrekken tot 10km/h, stand 2 voor tot 25km/h en stand 3 tot 34km/h. Scooter heeft ook een afsluitbaar dashboardkasje met USB lader er in v
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Toegevoegd op: zaterdag, 12 oktober 2019
  Mooie, ruime scooter. Comfortabel met 2 personen. Schakelaar voor richtingaanwijzers erg onhandig. Optrekken is even wennen met 3 “versnellingen”. Rijdt verder super, lekker stil! Toeter zou iets vriendelijker mogen als je alleen wilt inhalen of mensen wil waarschuwen, nu schrikt iedereen en lijkt het nogal agressief. Beetje jammer dat snelheid iets afneemt +\2 km als de accu leger raakt. Opladen doen we snachts, gaat prima. Al met al ‘N heel mooie scooter, en goed voor de portemonnee en natuur.
  Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
  Terug naar de scooter
 • Rekenvoorbeeld Lease

  Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen bedrag, kan verlaagd worden, wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.

  Contante waarde Totale kredietbedrag Jaarlijks kosten-percentage Debet rentevoet(vast) Termijn bedrag per maand Duur krediet overeenkomst Totaal te betalen bedrag
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 12 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 18 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 24 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 36 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 48 -----,--
  -----,-- -----,-- 12% 12% -----,-- 60 -----,--
  Terug naar de scooter
 • Bereken uw Lease bedrag zelf

  Bereken lease maandbedrag:

  Bereken nu!
  Terug naar de scooter